🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 504
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 750
Сашко не може да ми стане симпатичен изобщо.
Затова пък Гошко, откакто е с 1 гривна, започна да ми става много симпатичен.

# 751
Алекс е много дразнещ. Първо с изказа "смятай Дзами колко е слаб щом ВЕнци го би на пъзели" продължава да подценява всички и да се държи снизходително. Поне не ги нарече в прав текст тъпи както обиди Ванеса. Второ, сериозно ли иска ако е в група с Бистра, Бистра да не играе за първото място, а да го остави той да бие?! Той явно си мисли, че не само Миро, ами и Венци и Бистра са длъжни да го бутат и пазят.

# 752
След 2 епизода Венци § Майчето ще ходят на острова Stuck Out Tongue

Мда финалът ще е различен и дискът ще се върти още.

# 753
Венци, Венци! Знаех си аз, че не е глупаво това момче. Усеща им той стратегиите на Миро и Алекс.
Той играе ниска топка, подценяват го, но точно това е най-добрата стратегия. Това, което им убягна е, че не се става най-богат на острова с глупост (а Венци беше най-богат доста дълго време и сега пак е най-богат). Продължавам да не одобрявам Миро и това, че ще си даде гривните на някой, по-скоро на Алекс, който му се подвря много яко. Миро е надут, но същевременно обича да го ласкаят, а Алекс знае как. Не е честно така.

# 754
Сашко не може да ми стане симпатичен изобщо.
Затова пък Гошко, откакто е с 1 гривна, започна да ми става много симпатичен.
И аз така Simple Smile

# 755
  • Варна
Ни Сашко, ни Гошко са ми симпатични и то още от самото начало.

# 756
Да споделя, че се чувствам омерзена след като Гошо ми опетни името с тези танци-манци 😂

Струва ми се, че играта би станала много по-интересна, ако възможността някой да бъде спасяван изчезне на този етап.
Миро и Мая пак ще си дърпат всеки към своето чедо, но поне тая драма с бушоните на този и онзи ще се стопира.

# 757
Смятам, че стратегията на Миро да е патерица и да не играе за финал го кара да е късоглед в играта. Реално няма нищо лошо в това, че подкрепя и бута Ати напред, проблемът е че го прави прекалено явно и на гърба на другите играчи - Венци да не играе в битки, за да не падне имунитета на Ати; Бистра да не играе за първо място, ако е в група с Ати. Не успява да се постави в обувките на всички останали играчи включително и Ати - всички играчи без него искат да стигнат финал.

Не виждам сценарий, в който Бистра и Мая не биха го прецакали при първа възможност.

# 758
Моето предположение за избора на АлМир или МирАл:
1 гр. Алекс, Дзами, Ванеса
2 гр. Миро, Гошо, Митов

# 759
Гошо беше уникален 😆

Сега сериозната част - следващата седмица ще е със същите правила като до сега или други? Не разбрах, моля помогнете!

# 760
Миро все оооще ми е любимец, но пиедесталът му на любимец започва да се поклаща. Сам каза, че не иска да е на финал, иначе ако искал и спечелел, щял да дари парите на дом за възрастни хора.
Ами спечели де, дари ги тези пари, и на дом за деца ги дари. (Не се съмнявам, че той прави дарения, но повече пари никога не са излишни и има толкова много смислени каузи, за които да дариш.)
И както някой каза, нали целта му беше да има жена на финала, сега какво стана?   Къде остана тази му цел?

# 761
Може и да греша, но ми се струва, че т.нар. "отборна" стратегия е пълна измама и заблуда от самото й начало, защото ползва единствено един човек, частично и втори. Ако всички останали са доброволни бушони ок, но се стига до ситуация групата да притиска да стават бушони и играчи, които не са се съгласявали на такова нещо уж под предлог "за отбора". Даже вече и Бистра започна да пречи на отбора, а именно заради нея Миро започна всичко. Така се е оплел в противоречия и демагогия, че честно казано вече започвам да си мечтая за провала на плана на Миро само, за да се убеди, че от самото начало тръгна по много грешен път.

# 762
Жената, която Миро искаше да избута до финал го разочарова защото иска да е на финала

# 763
Миро изостави каузата за жена на финал и сега има друга цел - да държи за ръката 29-годишния Ати, докато се превърне в мъж.

# 764
Някой каза, че при Алекс нищо не се е променило, нито мрънкането, нито нищоправенето. Ааа, променило се е, променило се е - много си е повярвал нещо. Драпа за парите яко, а Миро, понеже Алекс го ласкае, е заслепен и забрави, че на този етап играта вече става индивидуална. Той си мисли, че е открил топлата вода като е сплотил лагер Мимо-Гарсия и ги държи заедно, но не е. По принцип играта до определен етап е замислена да е отборна още от самото начало с разделянето на лагери и както виждаме, хората в лагерите си се подкрепят доколкото могат. Обаче в един момент няма как да е отборна играта, защото само 3-ма ще са на финал. Те за това и започнаха в един момент да правят коалиции (практически отбори). Така че, Миро ще ме прощава.

Общи условия

Активация на акаунт