🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 061
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 915
В съседна тема коментират, че Ати е гадже с Диляна.

Всичките статии , които ми излязоха са от едни сериозни кликбайт медии 😁

Нали знаеш, добре че е лъжата,че  да си кажем истината

Така е , по принцип понякога имат и попадения,
но всички сме наясно, че тези "публикации" често обслужват други интереси основно рекламни и то на продукти със съмнителен ефект. Някой клюки са и платени от самите за които се пише (генерално, не твърдя че е такъв случая, защото не вярвам че е това).
Тези точно не са Сън или Мирър да си проверяват източниците, ако има такива. Не мисля и че ги е грижа много де.

Отворих две, и само отгоре отгоре са копи пейст една от друга.
Единственото, което имат е един ред в който се казва, че искрата пламнала още като стъпили на Филипините и тя се изказвала ласкаво за него (о боже всеки възпитан човек би го направил). Оттам нататък 90% от статията е разликата във възрастта, Асен Блатечки, бившето (?) и гадже. Т.е едно изречение за връзката.

Не знам всеки си анализира статиите сам, за мен това е просто кликбайт, ако имаше нещо щяха да сложат повече от това.

# 916
А бе хора, колко мислите че ще е тази печалба от гривните ,че чак компании се основаха, каузи се подкрепиха , студиа се закупиха...Средно статистически в най- оптимистичният вариант не повече от 100тина бона могат да се докарат без данъците. И то в най- оптимистичният вариант, да не говорим, че от досегашните ( чужда продукция ) финалисти , от девет човека общо двама са си тръгнали с минималното и само трима са успели да вземат около 10 % от общата стойност, по- голям процент няма. Дори и някой от нашите финалисти да рискува повече най- много да ги докара ( ако има късмет ) до 80- 90 бона и то трябва да е адският късметлия. Не ми се вижда кой знае колко голям оборот ,ако тръгваш от нулата за каквото и да е начинание. Да не говорим ,че има и голям шанс да си тръгнеш с минимума.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 01:06 от Joy 05

# 917
  • България
Преди 1-2 месеца имаше обща снимка от ходене на кино с Миро и дъщеричка, Бистра, Георги, Алекс и неговата Моника. Такива смешни публикации за Диляна на 43 години и Алекс на 30 години са ми нелепи. Диляна е готина и красива жена, която иска до себе си зрял човек, а не дечко като Алекс или Венци.

# 918
Интервюто с Вера е доста интересно. Оказва се, че е играла същата стратегия като Алекс, да не се набива на очи в началото. Тази стратегия явно е популярна Smile При Митов трябва да са били обстоятелствата, не изглежда, че мисли за стратегии, но пък знам ли. Венци също се появи по средата на предаването. Но и правилата позволиха много участници да не играят дълго време, може би догодина ще ги променят, за да няма толкова еднотипни ситуации. Интересно беше и това, че Бистра и Мая били пазени от Нумеролозите, заради близостта на Мая с мъжете от лагера.

# 919
На Миро само една от трите коли, които показа във визитката си, струва колкото целия награден фонд на предаването. От къде ви идват тия Laughing.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 10:08 от Анонимен

# 920
Точно изгледах Джаферович в Надкаст- ът и как ме хвана яд, че тази женица си "гръмна патроните" за тъпото ИВ, а не се запази за Островът. Голяма грешка. (Особено ,че аз съм от тези които много я "хейтиха" за създаденият образ в ИВ) Можехме да видим много добра стратегическа игра в следващи сезони точно от нея и на терен щеше да блесне. Ама бързат някои ,бързат и сега са вързани с договори ( или "легенди" се носят за тях ) ОчевАдна Загуба за зрителя.😔

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 01:40 от Joy 05

# 921
Диляна е готина и красива жена, която иска до себе си зрял човек, а не дечко като Алекс или Венци.

Абе зрял зрял, ама айде да не е "слабичкия" ако обичате.  Wink
Уж на 48 а ми прилича на 60.    А Емо ми прилича на 80. Имах  роднина който на 83 изглеждаше като Емо и беше си пъргав и всичко.

# 922
Откъде тръгна теорията, че Ати е бог на ИИ и Миро иска да основе фирма с него? Като му гледам на Ати естествения интелект и падам, въобще няма ясна преценка за уменията си.

# 923
Неделчо, Вера и бг-мама:
Миро обмисля 50 хода напред всеки в 200 варианта, как да стигне финал без да изглежда, че е искал да стигне на финал

Аз му вярвам на Миро, че не го блазни финала, има емоции дето не знам как могат да се подправят (поне аз не мога). Ако се окаже, че не съм права значи ме е изманипулирал и мен и ще съм Hands Clap
А и за топ мениджър целта екипът му да е най-добър и да стигне финал си е мега яка и разбираема цел.

Иначе какво чудно има Алекс да иска да е на финал с хората с обществено полезни каузи, има това право.
Скрит текст:
За неговата кауза не искам да говоря, хубава е, но в приятелският си кръг имаМ едни от най-войнствените и кресливи зелени, той поне не изглежда от тази група.
Бистра пък иска да е на финал с най-силните играчи и т.н.
Аз искам тези дето са ми най-симпатични, всеки има право да иска неща.

п.п. Между Алекс и Диляна аз не виждам химия. Също не го виждам да си остави приятелката.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 15:33 от Одри ♡

# 924
  • Primum non nocere !
Откъде тръгна теорията, че Ати е бог на ИИ и Миро иска да основе фирма с него? Като му гледам на Ати естествения интелект и падам, въобще няма ясна преценка за уменията си.
От подкаста на Менса с Миро

# 925
Миро обмисля 50 хода напред всеки в 200 варианта, как да стигне финал без да изглежда, че е искал да стигне на финал

Този кадър и на мен ми направи впечатление 😁 все едно е на среща с лиидършип тима и се опитва да разбере как екипа му се вписва в новата стратегия на компанията

Орязах цитата, обаче съм съгласна, че всеки иска да е на финал.
Мен ще ми е много тъпо да отпадна на крачка от него.
Честно най-разбирам Бистра, аз ако играя искам също да срещу силни играчи, въпреки че като погледнем те не останаха слаби.
Нито Митов, нито Ванеса, нито Мая са толкова слаби.

# 926
Този кадър и на мен ми направи впечатление 😁 все едно е на среща с лиидършип тима и се опитва да разбере как екипа му се вписва в новата стратегия на компанията

Орязах цитата, обаче съм съгласна, че всеки иска да е на финал.
Мен ще ми е много тъпо да отпадна на крачка от него.
Честно най-разбирам Бистра, аз ако играя искам също да срещу силни играчи, въпреки че като погледнем те не останаха слаби.
Нито Митов, нито Ванеса, нито Мая са толкова слаби.

Много добре казано!
Аз мисля, че от там идва едното изгубени в превода в лагер 3, едните искат да бутат силни играчи, другите искат да си мерят силите със силни играчи. Мая не играе на този фронт изобщо или поне не по този начин.
А пък Миро е взел страна и не успява да балансира нещата.

А за Миро в крайна сметка, ако вижда много от себе в Алекс и Алекс стигне финала, един вид и той ще е на финал, ама без да е на финал, което би обяснило много от нещата, които видяхме последните седмици.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 12:53 от Одри ♡

# 927
  • София
Миро си е продал компанията за милиони, изобщо не му е на Миро до няколкото хилядарки от предаването, че да започне бизнес, моля ви се Joy
А и е обещал на жена си няколко години бизнес да не стартира, за ИИ каза, че му е интересно и иска да се учи, не да създава.
Изобщо, нито му трябват парите, още по-малко пък му трябва Ати Joy
Миро за мен ще си играе до финал за себе си.

# 928
  • Варна
Оттам, че Ати питал ИИ каква да е стратегията му в играта.. Joy
И изведнъж е едва ли не изобретателя на ИИ и шефове на ИТ компании се бият за него..

# 929
  • София
Не виждам нещо чудно, че са се сдушили. Все пак работят в една сфера.
Миро вече е ръководил проект в сферата на ИИ. И на мен ми е интересно, но нямам капацитет.

Общи условия

Активация на акаунт