Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 006
  • 790
  •   1
Отговори
# 240
За кои други не може? Някоя двойка е отпаднала след три изгубени живота ли?

Хах, само си представям реакциите, ако например майката бе казала, че някой има емоционална интелигентност на кашон.

# 241
Би било честно, ако днес имаше отпадане на майката и дъщерята. След загуба на 3 живота, "наказание" с миене на кола за 5 минути и последващо последно място - сега трябваше да са аут. Иначе става безкрайно рестартиране на животи.

Нали многократно обясниха в предаването, че се отпада само в събота. В петък се губи живот. Няма автоматична елиминация в петък. Като се загубят три живота има наказание, което може да те забави допълнително и да финишираш последен в събота. Не може да си променяме правилата както искаме ние или според това кой ни е симпатичен и кой не. Правилата важат за всички и всеки който е финиширал последен в петък губи живот.

# 242
  • Другата България
Лошото е, че за майка и щерка може безкраен рестарт, за другите не може. Ето това много ме дразни. Иначе дръвцето Радостинчо чудна тъща му се е паднала.
Дразни не, и още как.
И вече съм сигурна, че нарочно я държат, за да прави “шоу“, вероятно са смятали, че ще интересно и забавно за зрителите нейното поведение, просташко и невъзпитано. Да не обиждам кашона.
Ами не, не е. Поне за мен не е. Като гледам, и там е била дразнител - как започна да се разпорежда и да обикаля по стаите да си избира първа стая, и останалите седят и чакат.....
Имам усещането, че и до финал ще ги докарат.
То по-добре Радо и Илияна да бяха останали.....

# 243
  • София
Гледах, но чак сега мога да драсна някой ред.
Много си е готско предаването - заедно с недомислиците, които могат и да поодялкат, ако има следващ. Най-ентусиазиращото за нас у дома е, че няма шуробаджанащина и са обикновени нормални хора (е, някои доста "обикновени").
Не разбирам нищо от плетене, но ми направи впечатления поне с първите 1-2-3-ма как се завъртаха пръсти, подпъхване и т.н. А като дойде майката - не го правеше така. Жена ми каза, че не плете точно, както са показвали да речем, на първите двама.
Както и да е. Ходенето в Румънско, както и по гръцко - да се усвои някой лев по проекта. Ако утре мама/щерка отпаднат, съм и ОК с оставащите за финал 4 двойки. Поне от тия 5 (обаче). И май съм за артистите.

# 244
Която и двойка да беше на тяхно място, щях да кажа същото. Ясно, правилата са такива - губиш 3 живота (в петък), понасяш наказание в събота. Според мен не е доизмислено какво следва след изчерпването на тези животи. Ако си системно слаб, но само в петък, си в играта, така излиза.

# 245
Която и двойка да беше на тяхно място, щях да кажа същото. Ясно, правилата са такива - губиш 3 живота (в петък), понасяш наказание в събота. Според мен не е доизмислено какво следва след изчерпването на тези животи. Ако си системно слаб, но само в петък, си в играта, така излиза.

Ако си системно слаб в петък, тръгваш съответно последен в събота и шанса ти да не си последен в края на етапа значително намалява. Ако пък седмици наред съумяваш да изпреварваш други двойки в събота при положение, че си финиширал последен няколко петъка, значи че не си слаб играч.

# 246
Не съм чела назад, но Много мЪ кефи как Барманките коментират Майката😃😅
Явно трудно я понасят.
"На рекЪтЪ Шъ спрем дЪ пИтамИ
И аз на тЪз улица съ пила кафе😃

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 22:17 от MoSt new

# 247
Именно, такива са правилата. Не е измислено специално за майката. Колкото и да е дразнеща, е хубаво да бъдем обективни, а не да се правят внушения, че за тях може безкраен рестарт, а за други не може. Защото не помня да е имало други отпаднали след три изгубени живота, а за майката специално да са променени правилата. Поправете ме, ако греша.

Последните съответно тръгват последни в следващия ден. Това им е наказанието за по-слабото представяне. Ако успеят да наваксат и да се класират по-напред, браво. Ако не - отпадат. Ето, и барманките в последните няколко епизода не се справят особено добре, но успяват да се закрепят и да не отпаднат.

# 248
“Няма да отпадна от жена с емоционална интелигентност на кашон“. JoyJoyJoy

Големи сте, момичета, искрено ви се радвам и ви подкрепям!

Накрая страстите се разпалиха и си пролича, че още от самото начало е имало разделение при двойките, просто не наблягаха на него. Ние тук надушихме, че барманките и полицаите не хранеха симпатии едни към други, оказа се, че е било същото с мама и щерка. Ако ги бях “надушила“ по-рано, вероятно щяха да станат мои любимки още от самото начало, защото и моите симпатии бяха към колегите и Любо и Памела. И аз не понасям полицаите още от самото начало, мама и щерка също.
Така че Вики, дано сте на финал, и само да посмеете да отпаднете утре!
Май ще си остана без фаворити, и след като цял сезон не харесвах фармацевтите, ще викам за тях.

Интересното е че винаги сме се отнасяли с уважение към тях и многократно сме им правили евала заради възрастта на Росица, която се бори наравно с лъвчетата. Но уви показаха само лошите неща от нас. Ще го понесем няма как да няма и една двойка като нас. И нека проследим сюжетната линия - ЗАЩО се стига до тези тежки изказвания от нас следващият епизод - защото не са без причина. Предната вечер Росица дори ме разчувства с това че ми сподели че се радва че прекарва време с дъщеря си, защото иначе в живота не я вижда толкова често. А тя просто не спря да ни хапе като ние никога не сме й отговаряли. НИКОГА. Но в този етап на силно напрежение изказванията й на една от идващите задачи никак не ми беше забавна. Така че, нека си дадем сметка че днес го гледаме като продукт. Като цялостно преживяване - беше нещо съвсем различно.

# 249
  • Другата България

Ако си системно слаб в петък, тръгваш съответно последен в събота и шанса ти да не си последен в края на етапа значително намалява. Ако пък седмици наред съумяваш да изпреварваш други двойки в събота при положение, че си финиширал последен няколко петъка, значи че не си слаб играч.
Точно така е.
Лично мен ме дразни, че някак съумяват все да се промъкнат между капките, случайно, или “случайно„....
Това за мен си е рестарт, поне аз това имах предвид, не буквално, не против правилата, ама все някак в 97ма минута на второто продължение. И наказанието им предния път с единия “живот“ - да измият колата точно за....10 минути. Или хайде, 20. Да видим утре какво ще следващото наказание.

# 250
Да, и аз това имах предвид.
Ако са в топ 3, ги признавам Grinning

# 251
  • Другата България
Скрит текст:
“Няма да отпадна от жена с емоционална интелигентност на кашон“. JoyJoyJoy

Големи сте, момичета, искрено ви се радвам и ви подкрепям!

Накрая страстите се разпалиха и си пролича, че още от самото начало е имало разделение при двойките, просто не наблягаха на него. Ние тук надушихме, че барманките и полицаите не хранеха симпатии едни към други, оказа се, че е било същото с мама и щерка. Ако ги бях “надушила“ по-рано, вероятно щяха да станат мои любимки още от самото начало, защото и моите симпатии бяха към колегите и Любо и Памела. И аз не понасям полицаите още от самото начало, мама и щерка също.
Така че Вики, дано сте на финал, и само да посмеете да отпаднете утре!
Май ще си остана без фаворити, и след като цял сезон не харесвах фармацевтите, ще викам за тях.

Интересното е че винаги сме се отнасяли с уважение към тях и многократно сме им правили евала заради възрастта на Росица, която се бори наравно с лъвчетата. Но уви показаха само лошите неща от нас. Ще го понесем няма как да няма и една двойка като нас. И нека проследим сюжетната линия - ЗАЩО се стига до тези тежки изказвания от нас следващият епизод - защото не са без причина. Предната вечер Росица дори ме разчувства с това че ми сподели че се радва че прекарва време с дъщеря си, защото иначе в живота не я вижда толкова често. А тя просто не спря да ни хапе като ние никога не сме й отговаряли. НИКОГА. Но в този етап на силно напрежение изказванията й на една от идващите задачи никак не ми беше забавна. Така че, нека си дадем сметка че днес го гледаме като продукт. Като цялостно преживяване - беше нещо съвсем различно.
А, аз съм наясно, че не виждаме всичко, и че монтажа може да направи “бял“ човек “черен“, и обратно.
Затова гледам като цяло да си съставя мнение, и все се опитвам да “чета между редовете“.

# 252
  • София
Момичета, бъдете си такива, каквито сте. Ако си чопнете и няколко урока от участието - още по-ценно.
Има приказка: хич да не ти пука. Лично аз някак не я приемам (или трудно я спазвам). Не може хич (винаги, често, за всякакви ситуаци и хора) да не ти пука. Т.е. човек трябва да не ампутира емоциите си и чувствата си, но - ако успее - да се обръща към разума и трезвите преценки/решения. И късметът е важен - в него вярвам.
Тъй че: усмивки! Спечелихте нови приятели, симпатии и всичко онова, което участието ви е донесло.

# 253
Ясно е, че правилата са такива. Загубиш ли 3 живота, наказание с допълнителна задача.
Само че,едно голямо но, наистина не е доизмислено, защото реално те няма как да измислят смислена наказателна задача. Нямаше да негодувам, ако още при първото наказание за майките , задачата беше реална (преди да тръгнат към основната първа, да бяха ги накарали да идат до някой град и там да отворят плика например).

# 254
Колкото и да го гледаме като продукт, не може един човек да се преструва за продукта и да бъде такъв неизчерпаем извор на бликаща простотия, а всъщност в реалния живот да е с маниерите и достойнството на кралица, моля ви се! Тази жена е токсична и непоносима! Заради присъствието ѝ в предаването почти се отказах да го гледам.
Хората, правещи телевизия, трябва да престанат да правят идиотите и идиотщината популярни. Това ме обижда като зрител и аз няма да гледам такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт