Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 970
  • 790
  •   1
Отговори
# 570
Освен това, дори да са се готвели и да са учели факти, не виждам защо това е минус. Напротив, за мен е крайно време подобни неща да се нормализират и адмирират в нашите предавания. Аз много се напрягам, когато хората, които са се готвели, едва ли не са странни и са някакви натегачи или глупаци. Всеки сам решава, дали да го прави, но за мен е за поощрение, когато отиваш някъде, да си направил всичко което можеш, за да успееш.

# 571
Неправилният избор  на маршрут отряза главите на полицаите. Пристигнаха последни на пазара и просто не успяха да наваксат. Дори и предварително да са учили и да са се подготвяли какво от това?! Само респект заслужават.
Браво на актьорите!
Вики и Тони са много изнервени, напрежение ли е, умора ли е - не знам, но само се обиждат и си крещят една на друга.

Relaxed

# 572
  • София
Доста посредствен епизод като за полуфинал.
Ще видя днес финала и ако нивото е същото съм категорично аут от сезон 3, какъвто най-вероятно няма и да има.
Лош монтаж, почти нищо не се разбира, дават се някакви безумни задачи. Днес например монетите на дъното на басейна и копието от бая разстояние за момичета?! Гледам на финала ще има и змии, добре че не са ги накарали да влизат в клетката на лъв в зоопарка...
За капак полицаите отпаднаха, което страшно ме подразни, защото изобщо не е справедливо и няма никаква логика. Не че са ми някакви любимци, ама просто няма логика. Не обичам случайните и нелогични неща.
Реално истинска любима двойка нямам. То няма и как да имам, като почти не ги познавам тези хора. Гледам само някакви хора как препускат през глава и си викат. Не е това моето. Но сте прави, че фармацевтите са най-позитивните и незлобливи хора.
Двете двойки които доминираха отчетливо в хода на сезона ги няма на финала. Първата половина женените и втората половина полицаите, които в рамките на две седмици близо бяха недосегаеми.
На финала една идея повече стискам палци на актьорите, но ми е все тая общо взето.
Но имам усещането, че фармацевтите ще спечелят.

# 573
Дано фармацевтите са изяли Бардаров с кориците след предаването, че това явно ще се помни и следващия сезон 😆 Жалко, че няма как да имат еднакви заглавия, защото не съм сигурна колко от спряганите за топ умници щяха да знаят кой е авторът на “Аз още броя дните”. То някои и в темата тук сигурно от предаването го научиха, ама от дивана е лесно да се сочи - този е тъп, този умен, онзи заслужава, другият - не.

Аз стискам палци на фармацевтите. Ако спечелят, ще им напиша в инстаграм кой е авторът на “Absolvo te”, да си знаят като идат в Стани богат 😆

# 574
  • София
Аз харесвам фармацевтите, но тогава ме издразниха не защото не знаеха Георги Бърдаров, а защото Иван се опита да разсъждава "по картинка" каква е книгата. А това беше тъпичко. Но съм за тях да спечелят. Харесва ми, че винаги са усмихнати и в настроение, не си крещят и не се обиждат като останалите двойки, лежерни и ненатоварващи хора изглеждат.

Доядя ме, че отпаднаха полицаите. Не ми бяха любимци, имаше нещо в тях, което ми пречеше да ги харесам, може би малко сухарски стояха, някак стегнати, по-затворени и "дистанцирани" от другите. Но бяха много добри на задачите, имаха знания и не заслужаваха да отпаднат. Само че и на тях късметът им изяде главите. Първо объркването на пътя ги забави много, а после на басейна липсата на късмет съвсем ги закопа. Жалко!

И коренно различна игра на Пресиян в този епизод. Изобщо не беше припрян и изнервен, напротив - беше доста спокоен и уравновесен. Жалко, че чак накрая! И беше много мило това, че си помагаха с полицаите, хареса ми. За първи път играта му не беше като да е на живот и смърт.

Видях от промото, че ще има змии в утрешния епизод, а имам фобия и се чудя дали изобщо да гледам.

# 575
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Получи се приличен епизод, като за полуфинал можеше и малко повечко, но съм доволна.
Неприятно за полицаите защото каквото и да си говорим те имаха най-много знания, най-добра
ориентация, но уви малшанс. Оригинала също често не се печелеше от най-добрите, хареса ми
как си помогнаха с актьорите, станали са си аверчета. Да чуем сега /особено от майка и щерка/
защо не се изливат гняс и обиди към двете двойки, както при барманките и фармацевтите. А, на момичета
наистина напрежението явно им е дошло повече, но са в топ 3, браво на тях. Днес си пожелавам хубав
наситен с положителни емоции финал и нека най-добрия победи.
Като заговорих за оригинала пускам някои от любимите си интрота на шоута, старички са, но пък какви
места и неща научих от тях, цена нямат, да не говорим какви образи бяха подбрали класика /Тери и Иън,
Осуалд и Дани, Джонатан и Виктория, Уил и Тара и досега ги помня/.

Скрит текст:

# 576
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Помагаха си, защото Росица им е надула главите, че другите го правят, а те не. И са решили на този етап да се избутат напред, защо преди това актьорите не подадоха на някого и една карфица, ей така от човещина.

Вики да спре да крещи толкова, вчера Тони беше много спокойна, а тя само й нанила отгоре.

# 577
Дано фармацевтите са изяли Бардаров с кориците след предаването, че това явно ще се помни и следващия сезон 😆 Жалко, че няма как да имат еднакви заглавия, защото не съм сигурна колко от спряганите за топ умници щяха да знаят кой е авторът на “Аз още броя дните”. То някои и в темата тук сигурно от предаването го научиха, ама от дивана е лесно да се сочи - този е тъп, този умен, онзи заслужава, другият - не.

Аз стискам палци на фармацевтите. Ако спечелят, ще им напиша в инстаграм кой е авторът на “Absolvo te”, да си знаят като идат в Стани богат 😆
Аз също съм за фармацевтите, но да се изкажа по въпроса.
“Аз още броя дните” e изключително нашумяла книга. Дори и да не я знаят и да не са чували за нея има нещо като уважение към книгита и автора. Предвид сериозната и тежка тематика, за която пише Бърдаров е недопустмо Иван да си прави евтини и неумесни шегички за съдържанието. Като не знаеш си мълчи, за да не се излагаш. И да, това ще се запомни, защото беше тъпо. Както и да е, не ми пречи да им симпатизирам, защото май им е единствената издънка.

# 578
"Счупи си гърба л...о такова" за кого беше "пожеланието", за някой от актьорите?!
Мисля че го каза на себе си, тя се ядосах, че няма силата да хвърли и е направила повече от 100 опита. Доста често чуваме от тях самоирония, това е едно от най-хубавите им черти, така че не смятам, че беше насочено към някой от другите двойки, по-скоро беше за нея си.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 10:09 от Dilyanchii

# 579
Аз като счетоводителка, любител на цифрите, си направих една извадка от уикипедия относно победите по етапи.
Кой прав, кой тъп и кой заслужава си преценяте вие, но прекалено генерални заключения ми се струва, че се правят. Важното за нас е, че актьорите ще копат

Участници   Топ 3   Топ 5   Първо място
Полицаи      6                9                      3
Актьори       6                9                       2
 Фарм           6                9                       3
Барманки    5                7                      0

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 13:49 от Knockles

# 580
Щом две двойки ще търсят съкровището на финала, вече знаем от промото, че едната от тях ще са Актьорите. Другото, което ми направи впечатление от промото е, че дадоха много моменти с Барманките и Актьорите и то напрегнати, но почти нищо с Фармацевтите, та дано да минат задачите с лекота и те да са тези, които печелят.
Стискам палци за тях! 🍀

# 581
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Полицаите бяха в "Тази събота". Иван ни чете явно и ни отговори - не са се подготвяли специално по история, за предаването е чел само именника на българските ханове.

Били фенове на предаването от първи сезон, което е супер 👍🏻

# 582
Не мога да повярвам какъв хейт отнасят във ФБ барманките. Почвам да се страхувам за безопастността им ако вземат че наистина спечелят. Сякаш те еднолично са откраднали заслуженото място на свети свети Радо и Иван и са го направили с измама, коварство, подлост, връзки, бутане... И как никой не забелязва, че ако има някой виновен за случилото се извън самите полицаи това са актьорите и тяхната "коалиция" (каква мръсна дума в някои случаи) в басейна. Малко излезе като коалиция на империя с колонията - частично съвпадат интересите им но основно едната изсмуква другата. Актьорите си направиха колекцията и духнаха, полицаите стояха примерно още час. Ако бяха продължили да търсят заедно, вероятно двете двойки щяха да закъснеят примерно 30мин и да издухат барманките на копието.
Та за копието - "най-гениалното" хрумване на продукцията. Вместо да им даде някоя интелектуална задача да ги "сготви" (щото са "тъпи")  измислиха такава лесничка да ги "избутат" Какъв вой беше за охлювите - колко несправедлива, безумна, подигравка с участниците била.  Само че тя беше измислена като от цар Соломон в сравнение със светлия ум родил копието. Онова си беше чист хазарт а това явно ощетяване, поставяне в неравностойно положение на цялата двойка и особено за Тони, беше опасно дори за физическото и състояние. Беше равностойно на слагане на пранги на един от участниците. И практически никаква емпатия по мрежите. Но Преско беше много доволен от задачата. Това щото си е позитивно момчето, някой да не си помисли че е имало елемент на злорадство!  
Чудото все пак се случи, не знам продукцията ли, някой ангел-хранител ли свали тези мишени и барманките са на финала на финала. Но какви са тези нерви и взаимоотношения бе момичета?  Поръчах да сте спокойни, уверени, вие точно обратното. Вие перфектно се допълвате една с друга със силните и слабите си страни, би трябвало да сте като перфектно сглобен механизъм. А вие кълбо от нерви и експлозии, дори не се прегърнахте на финала. Хайде пак, последен ден е, наслаждавайте се, повярвайте си една на друга,  потушете искрите и огъня помежду си и взривете ФБ!

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 10:56 от spidrer

# 583
Че той Пресиян като габарити не е толкова по-голям от барманките. Голяма драма, че хвърляли копие момичетата, ето че се справиха в крайна сметка. Бойни мадами са, едно копие няма да ги спре, само ще помрънкат малко повече от обичайното 😆

# 584
  • София
Как удобно се пропуска, че полицаите казаха на актьорите да тръгват от басейна и да не се бавят заради тях.

Общи условия

Активация на акаунт