Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 955
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
Да де, дали е било възможно да се натрупват? По-логичното според мен е да нямаш право да похарчиш повече от тези 40лв. Иначе всеки може да си е понатрупал от вкъщи в някой тайник на колата или реверите

# 616
Да де, дали е било възможно да се натрупват? По-логичното според мен е да нямаш право да похарчиш повече от тези 40лв. Иначе всеки може да си е понатрупал от вкъщи в някой тайник на колата или реверите
Е със сигурност са могли да си натрупват спестявания...не мога да си представя, че ще им дадат за днес 40 лв и в края на деня ще им искат отчет какво са изхарчили и да върнат останалото.

# 617
Не аз си го представям най-лесно за контролиране - през деня са винаги пред камерите и се следи колко се харчат, да не се превиши лимита. Ако са ти останали - връщзш ги, утре - нови 40. Иначе ако можеш да си спестиш 16.34лв. и ги добавиш за утре, трябва да им назначат и по един счетоводител да води всеки ден баланса

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 19:26 от spidrer

# 618
И за мен е некоректно. Трябва в края на деня да се зануляват парите и ще е готино, ние да имаме информация за баланса на двойката. Примерно кафе - 0,70 ст и отдолу да пише остатък. На мен ми е интересно с какво се хранят (не да е това на фокус, но цял ден на път, особено този който шофира не знам как не припада от глад)

# 619
  • София
Някакви торбички със сандвичи размяташе майката в колата. Явно са им давали от продукцията.
Има ли някой от разградския край, че на мен не ми е познат, а във ФБ коментират, че вчера полицаите е нямало как да объркат пътищата, а са пристигали нелогично закъснели на етапите.
Отделно се коментира и анонса, че ще отпаднат две двойки, а накрая отпаднаха само Радо и Иван.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 21:05 от yovanka

# 620
И за мен е некоректно. Трябва в края на деня да се зануляват парите и ще е готино, ние да имаме информация за баланса на двойката. Примерно кафе - 0,70 ст и отдолу да пише остатък. На мен ми е интересно с какво се хранят (не да е това на фокус, но цял ден на път, особено този който шофира не знам как не припада от глад)
Е да не навлизаме чак толкова в личното им пространство но това е според мен единствения ефективен начин да се води контрол.  Иначе примерно майката би си натъпкала сутиена и перуката (няма постоянно да ги обискират) с 50-тачки и иди се разправяй преди 3 дена яла ли е баничка и боза или не
Някакви торбички със сандвичи размяташе майката в колата.
Има ли някой от разградския край, че на мен не ми е познат, а във ФБ коментират, че вчера полицаите е нямало как да объркат пътищата, а са пристигали нелогично закъснели.
Отделно се коментира и анонса, че ще отпаднат две двойки, а накрая отпаднаха само Радо и Иван.
А това е конспиративната психоза, как всичко е нагласено. Полицаите тръгнаха по второкласни пътища а там винаги може нещо да се обърка. А Стаси каза че ще отпаднат 2 двойки но не каза кога, явно втората ще е днес по някое време. Сигурно за 6 месеца не можеха да си оправят "гафа"

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 19:50 от spidrer

# 621
Е, ние гледаме предаване от 1-2 часа за всички двойки от цял един ден. Айде, няма нужда да знаем кога ядат, кога ходят до вц-то 😆

# 622
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Снощи беше първата част на етапа, така че тази вечер по някое време ще отпадне и друга двойка - като стигнат някъде вероятно ще има само 2 плика със следващата задача. В оригинала така правят.

# 623
Предполагам, че Полицаите са се замотали в Шумен. Сякаш оттам бяха кадрите, когато питаха за пътя за Преслав. Но пак, твърде много закъсняха.

# 624
  • Другата България
Да, и аз после се усетих, че така го бяха казали :“По пътя към съкровището ще отпаднат две двойки.“
А пътят е от вчера до края на епизода тази вечер.

# 625
Полицаите тръгнаха по същия, уж по-пряк път, по който минаха актьорите. Барманките и Фармацевтите минаха през Шумен.
И аз се чудя Полицаите къде се объркаха.

# 626
Това интро винаги ми прилича на това на Фермата Joy

# 627
  • София
Хайде, групата, за едни софра, за други победа - дано всички изкараме приятно!

# 628
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На линия ли сте банда? Да си пожелаем динамичен, интересен и оспорван финал.
И трети сезон след година.

# 629
Успех от сърце на Фармацевтите - най-спокойни, весели, позитивни и с уважение един към друг. Заслужават го. Никой не е казал , че печели най-знаещият, можещият и т.н ,а най-адаптивният спрямо обстоятелствата.

Общи условия

Активация на акаунт