Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 950
  • 790
  •   1
Отговори
# 630
Искам да спечелят актьорите, но имам усещане че ще бъдат барманките.  Което сериозно ще ме накара да се замисля, дали да дам шанс на евентуален 3ти сезон

# 631
Няма да гледам и днес, ще ви чета, приятно гледане и стискам силно палци за Барманки, Фармацевти и единия актьор🤭

# 632
Ауу, много гадна първа задача 😁

# 633
  • Другата България
Тъкмо идвах да кажа, че на мен задачата много ми харесва. Blush
Страхотна ретроспекция на участието на всички.

Ох, Тони, Перник бил София област.....Черепишкия манастир - Белоградчик......еееех, Тони.....

# 634
  • София
За ретроспекцията: +1
За мен е добро (и сполучливо) намигване и към драгия зрител - хем задачка за двойките там, хем ние да превъртим филма.

# 635
Женените 🤣
Бях забравира как се наема. "Айде бе бебе" 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 21:32 от rummi_pl

# 636
Искам да спечелят актьорите, но имам усещане че ще бъдат барманките.  Което сериозно ще ме накара да се замисля, дали да дам шанс на евентуален 3ти сезон
И аз съм с такова усещане, но пък бих гледала 3-ти сезон.

П. П. Фармацевтите, Провадия е област Варна, не Шумен. 😉

# 637
  • Другата България
Оххх, и другите ми фаворити - Провадия и Калиакра....
Варна и Добрич, чак не е истина как ги омотаха нещата....

# 638
ох как се надявам усещанията ви да са верни ама не вярвам

хайде сега пък дългучите с предимство

# 639
  • София
Малей, текстът много дълъг! Дано дадат целия поне за нас - да помислим дали е нещо популярно (което се знае). А те там - ако го карат буква по буква имат голям шанс за малко грешки. Никакво разбиране.

# 640
Много готина първа задача - припомнихме си участниците и интересни моменти Simple Smile

Хехе, фармацевтът на батута е много симпатичен Grinning

# 641
Барманките изостават много от фармацевтите, актьорите според промото копаят, май няма надежда

# 642
  • на село
Ох, това с областите и малките градове Close мъка, все си мисля, абе новото покоение- география учи ли? Та на нашето море има 3 области.
И Трън, коя област било...!?
Мъка.
Ей затова бях за полицаите и Ванката, той поне щеше да ги знае Grinning

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 20:44 от НелиСА

# 643
  • София
За фармацевтите съм, дано се справят! Ще гледам частично - на етапа със змиите само ще слушам, че не ми понасят влечуги.
Ретроспекцията ми хареса, припомниха ни участниците, без да отделят прекалено дълго време на всяка двойка, че да стане отегчително и досадно.
Диктуването буква по буква ми изглежда много трудно, лесно се губи редът и мястото на точната буква с това скачане. А като дойдат и останалите и всички започнат да се надвикват да диктуват, ще стане още по-трудно.

# 644
  • Другата България
Да изостават, ако Черепишкия манастир не помнят къде е, въпреки, че май имаха общо с Враца, то Перник да е София област....

Общи условия

Активация на акаунт