Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 949
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
Е как задача със змии върху тях! Голям ужас, имам фобия.

# 646
  • на село
Нещо ми се бъгна страницата, отново написах същото Confused

Макар, че и Димитровград е голям зор...

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 20:52 от НелиСА

# 647
Пресиян, дали ще набие Тедо до края на епизода Joy Joy
Голяма скука е финала досега. Един час само скачат

# 648
еее тотално забиха момичетата, май ще сменя канала

# 649
  • Другата България
Тони казва, че Провадия е област Варна, Вики твърдо - НЕ.
Ами -
Вики, знам, че четеш, това не е първия път, в който Тони знае, но ти я посичаш и губите чудно време после, докато накрая стане ясно, че всъщност Тони е била права.

Преско отново откачи.
Задачата е отвратителна.

# 650
Вики само разплесква кашата, Димитровгарад над Стара загора, към Габрово отива

# 651
  • София
Ее, 10 върха в точен размер (плюс нивото на Дунав в сантиметри - пропуснали са) и със змия на врата. Тук малко пресолено.

# 652
  • Другата България
Отвратителна задача, аз това не бих го направила на цената на никакво съкровище.
Не виждам кой болен мозък е измислил такава задача, и най-вече - ЗАЩО по ягодите е необходимо???
Ее, 10 върха в точен размер (плюс нивото на Дунав в сантиметри - пропуснали са) и със змия на врата. Тук малко пресолено.
Малко ли? Това е направо издевателство над участниците.

# 653
Е ми не се стига лесно до съкровищата, на Индиана Джоунс и Лара Крофт да не е по-леко

# 654
Това е просто отвратително! Не мога да гледам. Не бих влязла и в помещението дори.
Димитровград над Стара Загора към Габрово Open Mouth

# 655
Змиите са брутални Joy

# 656
Фармацевтите на синхроните не са много усмихнати и щастливи, за разлика от артистите.

# 657
Брр, ужасТ. Само като гледам как се е гипсирал и изпотил единия фармацевт, съвсем ме втриса.

# 658
Уф те няма да отлепят от тая задача, не знам как изобщо стигат до змиите. А се справяха прилично с далечните дестинации

# 659
  • София
Не виждам кой болен мозък е измислил такава задача, и най-вече... (Мери по-горе).
Не съм се заглеждал по финалните надписи (екипа), обаче вероятно е писан от сценаристите-депутати, между 2 предсрочни избора на НС. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт