Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 948
  • 790
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Само слушам и направо ми призлява от чутото, представям си какво им е на горките хора. Много гадно! Ако участвах, направо щях да се врътна и да си тръгна. Имам такава брутална фобия от змии, че не ми понася да ги гледам и на картинка. Можеха да измислят нещо по-юзър френдли. Дано го минат възможно най-бързо всички този етап, но едва ли, предвид украшенията, които са им увесили по вратовете.

Пресият се изнерви отново, обаче тук определено има резон, защото Теодор малко като слабоумен се държи на играта с буквите, чак мен ме изнерви.
Барманките много зациклиха. Дразни ме Вики, че не иска да отстъпи и да пробват за някои области. Как може хем да не знаеш, хем да упорстваш. Rolling Eyes

# 661
Ех бедни момичета, защо не отпаднахте вчера....

# 662
Не се знае, последните може да станат първи...

# 663
  • София
Убеден съм, че тия дето са сценарирали епизода и задачите - вероятно различават няколкото вида наши азбуки само по имената. Ама... върло родолюбив епизод става, нямам думи. Змиите са символ на знанието - ала на умниците от екипа по- прилича да са символ на (грехо) падение.

# 664
Не се знае, последните може да станат първи...
Ай сакън

# 665
Коя година? - единият актьор за височините на върховете Joy Ама то с тази змия на врата как да са адекватни милите?

Оф, барманките досега да бяха извъртели всички области. Голямо мотане. Най-сетне.

# 666
поне им е останало малко чувство за самоирония

шанса е единствено змия да удуши актьор

# 667
Представях си по-грандиозни задачи, като за финал

# 668
  • София
Дружеството за защита на животните няма ли основание да се самосезира за измъчване на змиите?
Сериозно: аз не бих го изтърпял. Горките хора.

# 669
Накрая, във финалните надписи, трябва да напишат, че нито една змия не е пострадала, за участниците не е ясно 😁.

# 670
  • София
Уф, толкова се пазех и пак я видях едната змия. Ивет обаче малко им помогна на актьорите, като им казваше след всяка планина дали е вярно местоположението и "годината". Фармацевтите ги изчака да наредят всичко и чак след това започна да им ги казва по този начин.
Очевидно е гадно дори за тези, които нямат притеснения. На Теодор не изглеждаше да му е проблем, обаче през цялото време височините му бяха "години". Grinning
Мисля, че Ники доста се бави на текста.

# 671
Фармацевтите много се забавиха.
Актьорите дойдоха много по-късно, но май ще ги изпреварят.

# 672
Най-накрая.  И трето място им е твърде много

# 673
Браво на момичетата. Имам време ще надградят.

Да видим сега момчетата какво ще направят 😁

# 674
От вас разбирам за живи змии, аз отглеждам заедно с мъжа ми, днес сме на изложение в Пловдив. Разбирам хората с фобии, затова правим изложение, които запознаваме хората със змиите, даваме да ги пипат и да се снимат с тях. Децата са най-смели.
Стискам палци на Фармацевтите!
Момичета, чудесни сте, бях за вас, но топ три си е топ три.

Общи условия

Активация на акаунт