Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 40 308
  • 791
  •   1
Отговори
# 765
Аз много харесах финала! Задачите бяха интересни и не на късмет, както глупостта с охлювите. Наистина останаха двете най-добри двойки (макар че на финала трябваше да бъдат и други любимци - полицаите). Радвам се, че фармацевтите спечелиха, въпреки че който и от мъжките отбори да беше победител, щях да съм доволна. Фармацевтите работиха в хармония и единство, не си крещяха като луди, не се нагрубяваха и обвиняваха един друг и в крайна сметка това даде резултат. Може да не са били най-знаещите и можещите, но показаха съобразителност, и както те самите казаха, "може да не сме много умни, но знаем къде да търсим". Grinning
Надявам се да има нов сезон на предаването! То е единственото, което следях (и то с огромен интерес) и бих се радвала ако има следващ сезон, да не е след 10 години.

# 766
Мале 36 сезона Amazing race. Това трябва да се види. Обожавам това предаване и водещия ми е симпатичен.
В този ред на мисли, нашите водещи надминаха очакванията. Много близки явно бяха с участниците и на отпадането Стаси всеки път едва се сдържаше.
Жената от сторените имаше фобия от птици, но все пак издържа изпитанието и продължиха напред.

# 767
Преско е станал баща . Да им  е жива и здрава малката принцеса Green Heart

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 19:24 от me_for_president

# 768
Каква хубава новина! Да е жива и здрава! 💕

# 769
Фармацевтите бяха при Натали Трифонова днес. Май казаха, че ще си купуват каравана. Не следях много задълбочено.

# 770
  • София
Фармацевтите бяха при Натали Трифонова днес. Май казаха, че ще си купуват каравана. Не следях много задълбочено.

Иван с неговата част от парите щял да си купува каравана.

# 771
Иван това го каза и в сутрешния блок след победата. Да е жива и здрава и щерката на Преско ама ако е креслива като него...  Joy
Май няма да видим вторите и третите в някое предаване. Затъжих се най-вече за барманките, много искам да чуя тяхната ретроспекция и анализ

# 772
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Който има axn black може да си погледне в програмата кога дават Amazing race. Даже днес хванах един от последните сезони започна от 10.30. Ами припомних си отново защо толкова го обичам това шоу.
Честита дъщеричка на Пресиян, чакам си аз интервюта от всички двойки.

# 773
Иван това го каза и в сутрешния блок след победата. Да е жива и здрава и щерката на Преско ама ако е креслива като него...  Joy
Май няма да видим вторите и третите в някое предаване. Затъжих се най-вече за барманките, много искам да чуя тяхната ретроспекция и анализ

Ще ни видите🙏🏻 събота са актьорите -28 а ние сме неделя

# 774
Ах, тъкмо бях видял снимката в ИГ и се чудех кога може да съм ви пропуснал. Е ще чакаме с нетърпение, поне от фотото изглежда да сте постигнали пълна хармония People Two Women Holding Hands

# 775
Ще ни видите събота са актьорите -28 а ние сме неделя
Весела Коледа! Да видим дали ще обсъдите вашите приятели полицаите и дали ще имаме новина Grinning

# 776
Много жалко, че няма да има нов сезон засега. Това беше една от малкото продукции, заради които вечер гледахме телевизия вкъщи.
Странно решение… предвид успеха на предаването.

# 777
Обявили ли са нещо или просто защото няма кастинг мислите, че няма да има предаване?

# 778
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
На 5 март започва 37-ми сезон на оригинала на шоуто. Обявиха и участниците - както се вижда има всякакви възрасти, както и трябва да бъде.

Клик

# 779
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Днес тръгва новият сезон на The Amazing race, утре ще е наличен при пиратите. Голямата изненада е, че участниците за първи път ще минат през България 😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт