Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 921
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
Ами не мога да ги харесам барманките. Страшно истерясаха пак на нотите, симпатични са само като им върви, иначе се държат ужасно една с друга, драматизират и приемат нещата на живот и смърт. Че тя Илиана не се тръшкаше толкова. Освен това дават единствено тях да обсъждат другите, не знам дали е нарочно, но прави впечатление. Надявам се довечера най-накрая да отпаднат.

То ние не се харесваме сами себе си как изобщо сме привлекли обратното…  Мисля че сме малки, лабилни и доста не издръжливи  на напрежение. Видяхме и си взехме доста тъжни неща за нас като хора и се надявам да растем от тук насетне. И аз искам вече да отпаднем наистина ми дойде повече.

# 106
  • София
Много сте готини. Типични млади момичета. Радвам се на приятелството ви. Липсват ми тези години, когато правихме щуротии с моите приятелки.

На мен освен майката и дъщерята всички други са ми симпатични.

# 107
Ами не мога да ги харесам барманките. Страшно истерясаха пак на нотите, симпатични са само като им върви, иначе се държат ужасно една с друга, драматизират и приемат нещата на живот и смърт. Че тя Илиана не се тръшкаше толкова. Освен това дават единствено тях да обсъждат другите, не знам дали е нарочно, но прави впечатление. Надявам се довечера най-накрая да отпаднат.

То ние не се харесваме сами себе си как изобщо сме привлекли обратното…  Мисля че сме малки, лабилни и доста не издръжливи  на напрежение. Видяхме и си взехме доста тъжни неща за нас като хора и се надявам да растем от тук насетне. И аз искам вече да отпаднем наистина ми дойде повече.
Аз пък ви харесвам. Млади сте, не съм видяла истерии, не съм видяла да се тръшкаш нито ти, нито Тони и да тропаш с крак и да викаш “ТОНИИИИИИ” истерично. Едно е на 20+ да се държиш така, защото малко или много има накъде да се израстваш, тепърва ви предстои още по-голямо срещане със живота. Съвсем друго е жена около 30те си да се държи така, вече уж с деца и трябва да се е научила да се владее, защото ако тя и децата се тръшкат, Радо трябва да хваща гората. Просто се обвинявате и сте емоционални. Събрахте се и довършихте. Пресиян крещеше като обезумял доста повече. Илияна на тази игра, щеше да смачка мъжа си, да мине отгоре с дъската и да му нарисува ключ сол на челото.
Само да попитам, вие “разведохте” ли се след предаването, или сте още приятелки.
Поздрави и ви стискам палци! 🫶🏼

# 108

Аз пък ви харесвам. Млади сте, не съм видяла истерии, не съм видяла да се тръшкаш нито ти, нито Тони и да тропаш с крак и да викаш “ТОНИИИИИИ” истерично. Едно е на 20+ да се държиш така, защото малко или много има накъде да се израстваш, тепърва ви предстои още по-голямо срещане със живота. Съвсем друго е жена около 30те си да се държи така, вече уж с деца и трябва да се е научила да се владее, защото ако тя и децата се тръшкат, Радо трябва да хваща гората. Просто се обвинявате и сте емоционални. Събрахте се и довършихте. Пресиян крещеше като обезумял доста повече. Илияна на тази игра, щеше да смачка мъжа си, да мине отгоре с дъската и да му нарисува ключ сол на челото.
Само да попитам, вие “разведохте” ли се след предаването, или сте още приятелки.
Поздрави и ви стискам палци! 🫶🏼

След дълга почивка една от друга - пак сме партия днес ❤

# 109
Интересно е има ли двойка/без значение връзката помежду им/, която ти е развалила отношенията след предаването. Дано няма, но пък нищо чудно и да има. Все пак участието в това предаване си е вид изпитание на отношенията.

Вече става много интересно с толкова малко двойки и то все симпатични/мама и дъщеря една идея по - малко/. Да видим днес дали ще има обрати в класирането.

# 110
  • Другата България
Аз нали все се опитвам да чета между редовете, понякога греша естествено, но ми се струва, че барманките не са отпаднали толкова...скоро, а защо и да не са спечелили /за което много ще се радвам, ако е така/. Blush

# 111
Аз много харесвам бармвнките. Задачата с нотите беше мъка. С и на тях им се паднаха много гадни ноти. И все пак се събраха и с подкрепа една на друга се събраха и се справиха.
Ако отпадне някой различен от майката и дъщерята днес ще ми е криво. Актьорите си ги харесвам , то е ясно. Бармвнките казах вече. Колегите - Ванката заслужава да стигне до финал. Габи е притурка. Фармацевтите са позитивни. Полицаите все имат преднина , знания и късмет

# 112
Аз нали все се опитвам да чета между редовете, понякога греша естествено, но ми се струва, че барманките не са отпаднали толкова...скоро, а защо и да не са спечелили /за което много ще се радвам, ако е така/. Blush
Аз разчетох друго, когато Вики се включи и каза, че и те за за Полицаите. Ирония може да е вкарала, защото Вики е по-иронична (по видяното до тук). Струва ми се, че днес ще се разделим с тях за мое огромно съжаление. НЕ Е СПОЙЛЕР, мои разчитания на писане от участник.
Надявам се да са грешни, защото ги искам победителки!

# 113
Вики, чест ти прави, че се включи в темата, даже и коментарите ми лайкваш, пък аз не съм от феновете ви.
Надявам се да не ги взимаш твърде навътре, дращим си тук някакви неща върху това, което сме видели и това изобщо не означава, че няма да седнем да изпием по едно кафе с кеф с тия дето обсъждаме негативно. Аз поне де, също не намирам за тъпи хората, които доста от книгите/авторите не знаеха. Сигурна съм, че в реала сте много готини с адашката ми и се надявам, че въпреки че взимате много навътре всеки неуспех, все пак сте се забавлявали по време на това приключение.

В заключение да кажа, че все пак още искам да отпаднете, щото си имам други фаворити 😝

# 114
Барманките днес дано се преборят (едни от любимците ми са ). Вижда се от откъсите към днешния епизод , че май се изравняват отборите, та надеждата умира последна. Много голяма градация имат от началото до сега. Всъщност като се замисля, май само при тях виждам наистина израстване, затова и са ми толкова симпатични.

# 115
Вече май два пъти видяхме как от първи може да станеш последен. Така че всичко е възможно.

# 116
Напълно съм съгласна с мнението, че Барманките израстнаха в това предаване. В началото ги слагах в една графа с Барбитата и Близначките, може би заради близката възраст, но те са мнооого над тях. Имат точна преценка за възможностите си и често се самоиронизират. С течение на предаването ми станаха любимки. Браво, че снощи се стегнаха, не се отказаха и завършиха задачата.
Тук ще направя малко връщане в предишния епизод, когато бяха в Провадия. Няма да забравя погледа на Тони, когато се връщаха към Солницата без да са намерили отговор на въпроса за знамето. Тя изрази учудване как  в библиотеката няма атласи, енциклопедии. Стана ми мъчно, защото живея в Провадия, а библиотеката не отговори на очакванията им, че не ги упътиха оттам къде да търсят . И в същото време съм благодарна, че Тони не използва обиден епитет. Стискам ви палци, момичета!
П. П. Може би трябваше да проверите в детския отдел на библиотеката , който се намира срещу читалището (там, където бяхте).

Поседно - да похваля Сгодените, че след като бяха в хотела, сутринта почерпиха останалите с кафе (друга двойка сякаш не го е правила) . Много позитивни, с много хъс играха, но виното обърка работата (не трябваше при грешна задача да им дават да пият вино, някакво друго наказание да бяха измислили).
Чакам с нетърпение следващия епизод.

# 117
  • София
Библиотеката в Провадия наистина ли представлява тези два рафта, които дадоха? Нещо не ми се вярва да е баш толкова мизерна. Не вярвам да има в страната градска библиотека, която да няма старата енциклопедия България, там знамената ги има.

# 118
Вики, чест ти прави, че се включи в темата, даже и коментарите ми лайкваш, пък аз не съм от феновете ви.
Надявам се да не ги взимаш твърде навътре, дращим си тук някакви неща върху това, което сме видели и това изобщо не означава, че няма да седнем да изпием по едно кафе с кеф с тия дето обсъждаме негативно. Аз поне де, също не намирам за тъпи хората, които доста от книгите/авторите не знаеха. Сигурна съм, че в реала сте много готини с адашката ми и се надявам, че въпреки че взимате много навътре всеки неуспех, все пак сте се забавлявали по време на това приключение.

В заключение да кажа, че все пак още искам да отпаднете, щото си имам други фаворити 😝

Разбира се аз не се сърдя! Майка ми ми е най-големия хейтър все пак. Успех на фаворитите ти, но дано не са полицаите, защото пак ще злорадствам! На кафе ще ти обясня. 😁

# 119
Библиотеката в Провадия наистина ли представлява тези два рафта, които дадоха? Нещо не ми се вярва да е баш толкова мизерна. Не вярвам да има в страната градска библиотека, която да няма старата енциклопедия България, там знамената ги има.
Не. Не знам защо не са им съдействали.

Общи условия

Активация на акаунт