Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 980
  • 790
  •   1
Отговори
# 150
  • на село
Хайде, следващия път- О, добружански край...в мила, родна Добруджа Heart Eyes

# 151
Cry Браво за участието.
Много "рандом" това с охлювите. Компенсира забавянето на някои.
Както и предполагах, актьорите и барманите на финал. Expressionless

# 152
  • София
От-гледа ми се направо.

# 153
супер малоумна игра с охльови. да бяха им дали да ги готвят, да изядат един, нещо с избор и хъс

# 154
Много нелепо отпадане заради охлюв, не знам доколко са удачни тези задачи с късмет.
Днес бяха на най-любимите ми места. От няколко години си имаме къщичка в Каварна и сърцето ми е наполовина там. ❤

# 155
  • София
От-гледа ми се направо.
И на мен. Аз не догледах епизода. Развали ми се удоволствието от цялото предаване.

# 156
Въпреки че продължавам да съм на мнението, че това е най-адекватното и готино реалити шоу в ефира (без интриги, лигави водещи и всякакви малоумщини...), отпадането на колегите ( дали си им фен или не няма значение) си беше нелепо по всички възможни параграфи. До последно изчаквах Стаси да каже, че няма никой да отпада , ама йок . Не знам кой малоумник е решил , че трябва да има такава задача. Не трябваше да отпадат по този начин. Остава една горчилка след подобна нелепица. Дано има следващ сезон и да си вземат поука. Така не се прави.

# 157
  • София
Много ме разчувстваха колегите и барманките, сълзи ми потекоха. 😒 Жалко, недомислен и несправедлив етап.

# 158
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Това си беше гавра, които и отбор да отпаднеше с този охлюв нямаше да беше справедливо. Ванката е такава душица, адмирации за чудесното му представяне. Нямам обяснение как и защо майка и щерка винаги имат такъв късмет.

# 159
Неадекватна последна задача. Буквално нищо не зависи от теб и накрая отпадаш. Колегите не ми бяха фаворити, но не заслужаваха да си тръгнат днес.

# 160
малко ми е жал за колегите, но по ми е жал за това момиче от 'майката и дъщерята'. не че и тя е перфектна, ама с такава майка - ужас (с извинение, че не трябва да се съди, но пак ще кажа - такава простакеса никъде няма)

# 161
Игра с късмет не трябва да има в такъв ден, когато отпада двойка или поне да е по-рано, за да може да се навакса евентуално закъснение.
Жалко за колегите. Ванката има доста знания, дано шоуто го е накарало да бъде по-уверен в себе си.

# 162
Еми не е редно така да отпадат двойки..Жал ми стана за колегите. Майка и дъщеря трябваше да отпаднат отдавана, отдавна... Някъде там, където изгубиха трите си виртуални живота..

# 163
  • Враца
Много е прекалено да се говори така за хора, които дори не познавам на живо, но майката и дъщерята са ми абсолютно противни, да не кажа и по-лоша дума! Направо нито мога да ги гледам, нито да ги слушам! Не се търпят! Ако Илиана ме караше да се възмущавам, че хока добрия си мъж, тези двете ме карат да не вярвам в еволюцията! Много ми се иска да ни лишат от противното си присъствие... уви, стоят си още, какъв е този късмет?!?!

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 23:52 от Трън в Очите

# 164
  • София
Ех, каква прекрасна възможност да отпаднат майката и дъщерята имаше и пак греда! Хубаво тръгнаха за мидената ферма, как извадиха такъв късмет с пустия му охлюв. Много тъпо ми стана за колегите, тъкмо се бяха засилили в последните епизоди, изобщо не заслужаваха да отпаднат точно сега. Страшно несправедливо е да им дават игра за чист късмет, когато има отпадане!
Сигурно съм с непопулярно мнение, но не харесвам актьорите и в частност Пресиян. Всичко е на всяка цена, готови са да прегазят всеки. Никога не биха направили такъв жест да помогнат на някоя от другите двойки, като Ники и Иван. Неприятно ми е как се лепват за някоя от двойките и чакат тя да ги заведе до крайната дестинация. Не че не е позволено, просто мен ме дразни.
Не са и особено умни. Тюлените и пингвините били коремоноги. Joy Честно казано, пред тях предпочитам полицаите и барманките.
Фармацевтите пък ме дразнят с прекалената си лежерност. Забава, забава, но все пак е състезание, не е зле малко зор да си дадат поне на финалната права. Иначе ги харесвам, точно заради такива неща като това, че дадоха своята топка на барманките и после им показаха пътя до фермата.
Полицаите много зле объркаха Делфинариума и Аквариума, които нямат нищо общо. Хубаво, че охлювът им беше средна хубост и се оправят бързо по пътищата.
Хайде другият път вече да отпадат майката и дъщерята. Всеки път все на косъм се спасяват.

Общи условия

Активация на акаунт