Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 976
  • 790
  •   1
Отговори
# 165
Предния път, когато бармвнките финишираха, благодарение на актьорите, те бяха героите. Сега , когато те са карали след някой друг вече не било честно.
Когато актьорите бяха в библиотеката и назоваха книгите и авторите почти след прочитането бяха харесвани. Сега, че не се сетиха за охлювите, били глупави.
Пресиян е Шумен и със спортен хъс. Той осъзнават че всяка минута е важна, особено когато си почти на финала. А да стои и да слуша разсъжденията на минувачи, които са си намерили душеприкашчик , а не им отговарят по същество няма никакъв смисъл. Затова разбира посоката, благодари и тръгва. Камерата му е навряна в лицето , когато пита за посоката всеки път.

# 166
Не можах да гледам, но ще трябва да видя за какви охлюви иде реч.
Сигурно са се състезавали на спринт.
Ванката ми беше фаворит.
Такава доброта излъчва.
От вас разбирам, че са напуснали шоуто с шефката му.
Жалко...

# 167
Изключително нелепо беше това с тези охлюви.
Чета и недоволството във фейсбук

# 168
Много нелепо отпадане на Колегите. Играта с охлювите имаше потенциала да бъде забавна, ако не беше последна преди отпадане. Ванката наистина заслужаваше да стигне още по-напред и тъкмо им беше потръгнала играта.

Все по-протоколно гледам предаването, а и обикновено гледам на запис и оттук вече знам какво се е случило. Не остана много и ще го изгледам, но ще е така - между другото. Нямам фаворити, нека само не са Росица и Надежда финалисти.

# 169
  • София
Малоумен епизод.
Ето с такива епизоди ме карат да им бия дузпата за догодина, ако изобщо има нов сезон (в което се съмнявам).
Такава игра само на късмет изобщо не се дава, но айде и да я дадеш се прави в първия ден от етапа, когато се губят само виртуални животи.
Мега малоумно решение. Това им е трето такова за сезона. Изключителна аматьорщина!

Много жалко за колегите, които ми бяха сред личните фаворити.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 13:09 от Diavolo

# 170
  • София
Пълна нелепица. От първо място да отпаднат по такъв начин.

# 171
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Вие представяте ли си майка и щерка с техния необясним късмет да спечелят шоуто. Според мен завинаги това предаване ще си отреже пътя за нов сезон.

# 172
  • София
Предния път, когато бармвнките финишираха, благодарение на актьорите, те бяха героите. Сега , когато те са карали след някой друг вече не било честно.
Когато актьорите бяха в библиотеката и назоваха книгите и авторите почти след прочитането бяха харесвани. Сега, че не се сетиха за охлювите, били глупави.
Определено ме бъркаш с някого, аз никога не съм писала подобно нещо. За мен никога не са били герои, а и не съм казала, че не е честно да следват някого, напротив - написах, че е в реда на нещата, но на мен не ми харесва. Да, писах им голяма червена точка на задачата в библиотеката, но и това не ги е направило герои в моите очи. В златната среда са ми - приемливи победители, с които ще съм Ок, както и с всяка от останалите двойки, без майката и дъщерята, които са трудно поносими заради поведението на майката.
Предполагам не ми оспорваш правото да имам собствено мнение?

Много харесвам предаването - позитивно, развлекателно, образователно, показаха ни прекрасни кътчета от страната. Единствено не ми харесват някои недомислици като моментите, в които трябва да се изчакват, защото това не позволява на тези, които имат повече знания и умения в дадения момент, да изпреварят някоя двойка и да излязат на по-предна позиция. Такава глупост беше изчакването за волейбола в последния епизод, както и когато чакаха да се освободят водните колела и по тази причина отпаднаха женените. Не че са ми били любимци, но бяха от по-силните двойки и причината за отпадането беше точно глупостта с водните колела, както отпадането на Ванката и Габи беше само и единствено, защото не извадиха късмет с охлюва.
Тези неща ако ги оправят, предаването ще стане още по-добро.

# 173
  • София
Тази задача можеше да се падне при губене на живот... Но да е задача за отпадане - крайно тъпо

# 174
Дано продукцията четат коментарите у фейсбук и при следващ сезон обмислят по - добре задачите.
Да речем, че занапред няма задачи, зависещи от друго освен уменията и знанията на участниците: очаквам полицаите, актьорите и барманките в топ 3.

# 175
  • Другата България
Хвърлих и аз половин око във ФБ, попиляват ги, никога не е имало толкова много коментари след епизод.
И с право, заслужено. С един епизод продукцията заличи всичките добри впечатления, които беше създала до момента в зрителите. Като цяло.
От самото начало - с изчакването на волейболното игрище, после пред делфинариума - какво като Габи и Ванката са часове преди останалите, те си седят и ги чакат чинно, за да влязат ЗАЕДНО с тях.
И накрая да отидат отново заедно във ферма за охлюви, в която това дали да продължат или да отпаднат да зависи от един...охлюв.
Страхотна “поука“ за зрителската аудитория, направо свят да ти се завие от “честност“.

# 176
Аз чак сега приключвам епизода, но този беше най-зле от всички.

Казали сте всичко, но искам само да вметна  че въпреки, че не харесвам майката и дъщерята, не мога да си затворя очите и да не изхейтя продукцията  за волейбола.
Жената има проблем с китката и е чупена скоро. Ако при военните в Търново можеше да мине трасето без много натоварване, или да пообели картофи, в този случай няма как да се избегне. Как да играе волейбол, с крак ??? Никаква алтернатива нямаше, като наказателно време или подобно.

Състезанието с охлюви беше най-глупавата задача и да отпаднеш заради това си заслужават хейта във ФБ. Хубаво да има обръщалки,  ама пък това беше ...пълен абсурд и подигравка.

Щета отвсякъде.

# 177
  • София
Егати тъпнята, това не е сериозно. Сценаристите тъпи ли са или да? То бива, бива да има игри с елемент на късмет, но това беше изключително малоумно. Фаворитите ми си заминаха. Стискам палци на фармацевтите.

Колкото до предния ден - никой не знае как се пишат ноти? Това сериозно ли беше?

# 178
Защо да е несериозно? Ако си учил за нотите в основното училище и след това цялото ти образование и живот са далеч от музиката? Как се очаква да ги знаеш и да ти е лесно?

# 179
Вие видяхте ли нотите на барманките??? Бяха ужасни!

Общи условия

Активация на акаунт