Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 041
  • 790
  •   1
Отговори
# 450
Това се нарича политкоректност, добре репетирана нали са актьори. Избрали са стратегията - за другите участници или хубаво или нищо на синхроните и спазват сценария. Но това никак не кореспондира с поведението им на пътя, улицата - "малкия пикльо" "гьоновете тъпи ще изтърват кренвиршите".. .Дори обикновено обрания Тео излезе половината през прозореца да назидава  нарушителите на  българо-руски, не че е такъв блюстител на правилника а защото иначе те можеха да се шмугнат между двете колони. В такива епизодчета според мен пробива същността, другото е актьорската маска

# 451
  • София
Изобщо не е непопулярно, моето е същото, и вчера /или онзи ден/ по време на епизода го писах същото.
Заради Преско актьорите ми отпаднаха първо от лидерското, а после и от второто място в личната ми класация.
Доста натоварва това негово поведение.
Ами не знам, от прочетеното тук съм с впечатление, че са фаворити на болшинството пишещи в темата, затова написах, че най-вероятно е непопулярно мнението ми.
Ето, и ти казваш, че са ти били предпочитаните участници за първото място. В което няма нищо лошо. Сигурна съм, че тези, които пишем в темите за риалити формати, сме наясно, че всички гледаме едно и също, но виждаме различни неща, обръщаме внимание и са ни важни различни неща, съдим за хората, отчитайки различни причини и не на последно място можем да си променяме мнението за всекиго в хода на предаването.
Аз не ги харесвам от самото начало. Пресиян не харесвам де, Теодор е ок. Даже миналата седмица като го написах, съфорумка ми "скочи" в тяхна защита и ме обвини в неща, които никога не съм  си помисляла, камо ли пък да ги пиша.

# 452
Тука има някаква кампания срещу актьорите. Това да си припрян и нервен, не те прави лош човек. На мен фармацевтите ми просстеят на  моменти - дават вид на тарикатчета.
Барманките точно като какви ще определят кой е достоен и кой не, да спечели състезанието. Те са между най-слабите двойки, винаги на последните места и те решили да дават оценки.

# 453
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А ние в качеството на какви определяме кой какъв е и кой трябва да спечели 🤔😄 И те си имат фаворити, споделят си ги. Голяма драма.
А ако бяха толкова слаб отбор, нямаше да стигнат дотук и щяха да имат много изгубени животи.
Имам въпрос към Вики - Надя ревнуваше ли от вас? 😊

# 454
Каква кампания срещу актьорите, моля ви се! Просто бяха харесвани докато двойките бяха много и даваха всички по доста по-малко. Сега са само няколко двойки и всички ги снимат много повече, та можем да се насладим на “емоционалността” на Преско. Абсолютно винаги е невъзпитан с хората, които питат за посоки, особено ако не успеят да им помогнат или види, че няма да могат да им обяснят много добре пътя. Казва “Да, да, добре, айде..” и потегля докато хората още им говорят, сигурно и прозорецът им вдига, та да не ги слуша. Разбирам, че бързат, но и другите бързат, а се отнасят много по-културно.

# 455
Тука има някаква кампания срещу актьорите. Това да си припрян и нервен, не те прави лош човек. На мен фармацевтите ми просстеят на  моменти - дават вид на тарикатчета.
Барманките точно като какви ще определят кой е достоен и кой не, да спечели състезанието. Те са между най-слабите двойки, винаги на последните места и те решили да дават оценки.

Май гледате предаването от онзи ден 😆 Основно сме завършвали 2ри и 3ти.  Много ясно, че имаме мнение кой да спечели - нали участваме? Нашето мнение какво значение има изобщо🤣??

https://www.facebook.com/share/v/15j6FVeuGn/?mibextid=WC7FNe 

Насладете се на най-слабата двойка още веднъж❤

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 11:05 от Viktoriatsvetozar11

# 456
В последния епизод показаха цялата карта. Прилича ми като карта на НИАР Плиска. Chat GPT  превежда надписа долу като
"Началото на приключението"
В ляво "Нищо твърде важно"
Останалите по краищата са нечетими/произволни

Краси е споменавал и "Двор на кирилицата" в интервюта, така че явно в старата българска столица ще е финала.

# 457

Май гледате предаването от онзи ден 😆 Основно сме завършвали 2ри и 3ти.  Много ясно, че имаме мнение кой да спечели - нали участваме? Нашето мнение какво значение има изобщо🤣??

Вики и Тони,
Вие сте двойката с най-малко житейски опит, започнахте много плахо участието си, но преминахте през много емоционални моменти, които ви изградиха и ви дадоха хъс да продължите напред. Въпреки че сте толкова различни и се изразявате много емоционално, някак намирате баланса помежду си и вървите заедно напред. Вие сами сте си казвали, че не сте достатъчно подготвени, че сте най-младите, но въпреки това показахте немалко знания и адски силно желание за победа.
Изградихте приятелства, които съм сигурна, че ще запазите и след предаването и се наслаждавахте на самата игра, което е най-важно! От началото досега надградихте много и със сигурност заслужавате мястото си на финала по един или друг начин.
Желая ви успех и дори да не сте победители, аз смятам, че вие сте тези, които спечелиха най-много от това приключение! 🍀❤️

# 458

Страхотни сте, благодаря че ни припомнихте тези емоционални моменти! Хората толкова бързо забравят (или помнят избирателно)!
 Ох, дано това че го публикувате не значи че това е краят ви и сте следващите отпаднали!  Промото на БТВ което завършва с вашето  "Отпада се днеска" пък ми дава надежда че не сте....Close
Не искам да знам разбира се но поне регламентът може ли да се сподели или също е тайна - в смисъл има ли повече отпадания или и четирите двойки продължавате да търсите съкровището до края?

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 12:32 от spidrer

# 459
  • София
Подкрепям!
Темата е на кантар да се превърне в авторска на барманките.Жалко.

# 460
По тази логика зрителите като какви точно даваме квалификиации на участниците ? 

В интерес на истината барманките знаеха последната година, майка и дъщеря също. Фармацевтите са тези, които щяха да излетят, ако не си помагаха, не барманките, но те двете го отнесоха, защото развяха едни неподходящи за национален ефир епитети.

# 461
Не се знае кой щеше да изхвърчи.  Защото , ако не им бяха подсказали предната година, барманките изобщо нямаше да са стигнали до последната толкова бързо и пак трябваше да се връщат към библиотеката  .Така, че нямаха да имат полза от това , че са я знаели .

# 462
Много съм изненадана колко харесвани са барманките тук!

# 463
Аз не съм им от почитателките. От "тяхната" група, както те казват, че са били, харесвах Сгодените и Фармацевтите. На вторите продължавам да симпатизирам, тъй като не ме напрягат по никакъв начин - весели момчета, които по един или друг начин се справят и не разчитат като цяло на други. И на Полицаите и на Актьорите симпатизирам. От отпадналите двойки, харесвах и Музикантите. И май това са харесваните от мен. Трябва да погледна целия списък с отбори, дали не пропускам някой. 

# 464
По тази логика зрителите като какви точно даваме квалификиации на участниците ? 

В интерес на истината барманките знаеха последната година, майка и дъщеря също. Фармацевтите са тези, които щяха да излетят, ако не си помагаха, не барманките, но те двете го отнесоха, защото развяха едни неподходящи за национален ефир епитети.

Фармацевтите не помогнаха ли на барманките и с едно влакче?
Надежда се колебаеше и сбърка само последната цифра в годината на втората ключалка и много се ядосваше.
Без малко фармацевтите и барманките да се надбягваха за последното място във финала.

Беше супер интересен и динамичен епизод с обрати, затова харесвам и игрите с късмет, до последно класирането е под въпрос и те държи в напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт