Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 039
  • 790
  •   1
Отговори
# 465
Не се знае кой щеше да изхвърчи.  Защото , ако не им бяха подсказали предната година, барманките изобщо нямаше да са стигнали до последната толкова бързо и пак трябваше да се връщат към библиотеката  .Така, че нямаха да имат полза от това , че са я знаели .

Нямаше да е голяма разликата, защото те стояха пред библиотеката и чакаха фармацевтите да излязат и да им кажат годината. Ако не бяха им я казали, щяха да влязат след тях и да я намерят сами. Щяха да се върнат малко след тях, но третата година я знаеха и щяха да продължат към финала ма етапа, докато фармацевтите тепърва трябваше да се връщат в библиотеката.

# 466
  • Другата България
Съвсем нормално е всеки да си казва мнението кого харесва и кого не, нека личните пристрастия да не се превръщат в лични нападки.
И освен Вики от барманките, лично аз нямам нищо против и други участници да се включат.

# 467
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз харесвам и подкрепям барманките още повече, че съм емоционална като тях и много добре ги разбирам момичетата. Като цяло с много малки изключения, където се напрягах негативно шоуто ми е любимо за този есенен сезон. В пъти, ама в много, много пъти предпочитам всяка една двойка от това шоу пред огромна част от участниците в ИВ или ОСГ. Затова и много се надявам и стискам палци да има другата есен пак нов сезон. Даже сериозно се замислям дали да не се запишем. Обещавам няма да крякам или да затварям прозорци на колата докато питам хората Sunglasses

# 468
А наистина ли единия от фармацевтите/по - ниския/ е скрил учебника с годините, както твърдеше Надежда? Аз такова нещо не видях сякаш...

# 469
А наистина ли единия от фармацевтите/по - ниския/ е скрил учебника с годините, както твърдеше Надежда? Аз такова нещо не видях сякаш...
Аз също, но за да съм обективна, монтажът си е монтаж. Съзтезание е и да го е направил, в библиотеката няма правила, да не крият неща от другите участници както в игрите.

# 470
Не е влязло в монтажа (ако е имало изразено криене вероятно би влязло), но доколкото се разбира от диалозите Ники просто е върнал книгата някъде на рафтовете и щерката го е видяла макар че тя после намери годината в друга по-дебела книга. Е ако те са очаквали да им оставят книга отворена на нужната страница с оградена годината може да смята че са я "скрили"

# 471
Мен ме натоварва постоянното мрънкане на барманките и вечната роля на жертви.
Стягаш се и действаш в играта, а на тях все нещо им е криво.
Аз не си спомням бармавките да са били на първо място никога досега. Всички други оставащи двойки са били. Това ги прави най-слабата двойка за момента.
Фармацевтите играха срещу майка и дъщеря - това е ясно. За това са скрили и книгата, но не ми се струва достойно.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 03:58 от bonbonka6

# 472
Освен против архиврага си барманките "мрънкат" предимно против себе си. Е ако считат някой за прост, некорекрен, неприятен  и са емоционално натоварени се случва да го кажат в прав текст, не са усвоили префиненото "Определено би било изненада ако барманките успевт да надделеят" малко след като доста по-ласкаво се е изказал за другата "гениална" двойка.
И да нямат първи но имат най-много втори и трети места, може би е време или както е в песента "Нам нужна ОДНА Победа"! Trophy

# 473
О, не, има “кампания” против Барманките.
Предпочитам и Барманки и Фармацевти пред отбор Донълд Дък и Невротици. На мен Пресиян ми напомня на невъзпитано и недоразвито момченце, което си мисли, че хората по улиците са му длъжни и има право да се отнася с неуважение към тях, като ги обижда и не ги изслушва. Да бързат, но ако не бяха същите тези хора, нямаше да са на финал. Теодор и на него му лъсна истинското лице, всеки се прикрива до един момент, но колкото и добър актьор да си и да носиш маска, тя пада. Видя се. Ако бяха отпаднали, нямаше да са по-различни от кълнящите Майка и дъщеря.

# 474
О, да, на актьорите лъснало истинското лице, а на бармалките - не лъснало! Че те последните епизоди не спряха да обиждат, калнат, нареждат, обиждат. Мрънкат като за световно. Физиономиите им миналата седмица не бяха като на класирали се на финал, а като изпратени на каторга.

# 475
Ахаха човек да не си изрази мнението и имало кампания срещу барманките.  Моля ви се Joy

# 476
Ахаха човек да не си изрази мнението и имало кампания срещу барманките.  Моля ви се Joy
Ирония, защото когато се писа против Актьорчетата имаше подобни коментари. Аз не размахвам пръст за разлика от някои дами, които чак се плюнчат на лични.

# 477
Сигурно ще се смея цял ден, ако получа лично съобщение в защита на участник в някакво си шоу, за което дращя във форум докато съм обедна почивка на работа 😆

За да не е спам - нямам търпение за финала и дано има нов сезон, че да дъвчем скоро новите участници, за тези няма вече какво да се каже, освен ако много не се изявят последните два епизода.

# 478
Вчера майката, обслужвала на каса моята майка. Каза, че я познавала от преди. Те нали сега постоянно затварят клонове, обединяват. Но  не следи предаването.

# 479
Вчера майката, обслужвала на каса моята майка. Каза, че я познавала от преди. Те нали сега постоянно затварят клонове, обединяват. Но  не следи предаването.
Росица ли?
Че тя къде работи на каса?

Общи условия

Активация на акаунт