Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 981
  • 790
  •   1
Отговори
# 585
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А как удобно се пропуска, че Радостин имаше очила в басейна, а на мишените и двамата имаха по копие. А какво отговори на Ивет, която му предложи да предостави очилата на дамите?

То следващия сезон някой ще си носи кислородна бутилка, мачете и бинокъл, все някъде ще му влязат в употреба.
За мен това са нарушения на правилата, които тенденционно се пропускат от редакторите.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 11:50 от Шебек

# 586
Дано фармацевтите са изяли Бардаров с кориците след предаването, че това явно ще се помни и следващия сезон 😆 Жалко, че няма как да имат еднакви заглавия, защото не съм сигурна колко от спряганите за топ умници щяха да знаят кой е авторът на “Аз още броя дните”. То някои и в темата тук сигурно от предаването го научиха, ама от дивана е лесно да се сочи - този е тъп, този умен, онзи заслужава, другият - не.

Аз стискам палци на фармацевтите. Ако спечелят, ще им напиша в инстаграм кой е авторът на “Absolvo te”, да си знаят като идат в Стани богат 😆
Някои ще помним, да. Проблем? Grinning
Хората се впечатляваме от различни неща, помним различни неща.
В интерес на истината “топ умниците” се справиха повече от добре конкретно с тази задача.
Помня и как полицаите не можеха да улучат дървените кончета на дъскЪтЪ и Радков ги поднасяше, даже тук се посмяхме, помня и как объркаха винарната до Поморие и доста пообиколиха района.

Не съм гледала снощния епизод, вероятно няма и да го изгледам. Но за очилата ми стана интересно. Полицаят е с очила постоянно. Не е като да си носи кислородна бутилка или мачете и да ги ползва при нужда.

# 587
Не, че искам да ги защитавам, но кажете си честно. На двадесет години колко от вас са имали богата обща култура, знания, които не са натрупани от житейския опит, търпението присъщо на една по-друга възраст.
Аз си признавам чистосърдечно, че сега бих се справила много добре, но не мога да отрека, че на тяхната възраст ще сътворя доста повече глупости Grinning

Предаването ми харесва, не се напрягам (особено, като няма вулгарни изкази и истерични пристъпи).
Все ми е тази кой ще спечели. Предполагам, това което остава за всички участници е удоволствието от самата игра.

Искрено ще се надявам на трети сезон.

# 588
Искаш да кажеш, че полицая е играл през цялото време и е постоянно с очила за плуване? Май не гледаме едно и също предаване или на мен са ми нужни очила..
Сега доглеждам епизода, защото снощи пропуснах, но четях тук.

# 589
Искаш да кажеш, че полицая е играл през цялото време и е постоянно с очила за плуване? Май не гледаме едно и също предаване или на мен са ми нужни очила..
Сега доглеждам епизода, защото снощи пропуснах, но четях тук.
Ааа очила за плуване?
Аз реших, че говорят за неговите си очила.
Така вече е друго, не е честно, да.

# 590
Сега гледах полицаите в сутрешното и правят добро впечатление, като че ли им повярвах и за подготовката. Само накрая ми напомниха "Кажи ми кои са приятелите ти..." И как дипломатично там рзздели фармацевтите Sob

# 591
Пуснах си сега интервюто. Иван ми е по-симпатичния, усмихва се и се отпуска. Виждам, че четеш, поздрави, включи се, не хапем.
Радостин се изкарва малко “супермен”, всичко им е лесно, всичко им е топ, но всички двойки (дори Иван от Колегите с доста знания, показваше, пропуски). Също Иван почти не се чу, интервюто беше главно с Радостин, Ванката беше излишен. Аз чувах само АЗ, АЗ, АЗ.. радвам се, че не продължиха, не бих преживяла интервю на тях от финала, щеше да е твърде егоцентрично и всичко благодарение на Радостин!!!!
Само единия Фармацевт заслужава поздрави, другия да е жив и здрав..
Останали са си приятели с Майката и щерката и Актьорите, каква изненада..

# 592
  • Другата България
"Счупи си гърба л...о такова" за кого беше "пожеланието", за някой от актьорите?!
Мисля че го каза на себе си, тя се ядосах, че няма силата да хвърли и е направила повече от 100 опита. Доста често чуваме от тях самоирония, това е едно от най-хубавите им черти, така че не смятам, че беше насочено към някой от другите двойки, по-скоро беше за нея си.
Върнах си го, защото не можах да повярвам Тони да каже такова нещо за когото и да е, и да - точно себе си иронизира. Хубаво е преди да сочим с пръст заради пристрастност, все пак да сме сигурни в това, а и в този, когото сочим.
И какво сега, барманките виновни, щото полицаите объркаха пътя? Пак те виновни, че без очила за гмуркане намериха по-бързо монетите? Ами не, не са виновни. Няма да чета във ФБ, защото там....как да кажа, аудиторията е различна, но понеже знам, че четат - момичета, до където и да стигнете, не позволявайте на такива мнения да ви влияят. Същото беше и с женените, и с мама и щерка - ние, на нас, диванната армия това ни е работата, вие сте били там, на място, знаете най-добре как е било, то си личи и по това колко сте изнервени - видно и очеизвИдно.

# 593
Нормално е човек, който има проблем с очите да използва очила, за да ги предпази доколкото може от силно хлорираната вода. Не знам дали някой е забелязал, но Ники от фармацевтите беше със силно зачервени очи след задачата с басейна, а той също носи очила попринцип..

# 594
Нормално е човек, който има проблем с очите да използва очила, за да ги предпази доколкото може от силно хлорираната вода. Не знам дали някой е забелязал, но Ники от фармацевтите беше със силно зачервени очи след задачата с басейна, а той също носи очила попринцип..
То не само при проблем с очите е “нормално”. На Пресиян също очите му бяха адски червени. Продукцията трябваше да осигури очила за всички, независимо дали носят или не носят очила. Хлора е вреден за всички.
Надявам се ако има следващ сезон да помислят за тези неща..

# 595
  • Враца
Може ли да ми кажете на колко години са всички от 4-те двойки?
За мен всички са връстници с малка разлика.
Всички са без деца, млади хора, или учещи, или в началото на кариерата си.
Питам, защото ми е много любопитно, че все се набляга на това колко са малки Барманките, колко малко житейски опит имат...
За мен всички са на едно ниво с житейския опит. Момичетата малко по-малко самочувствие имат от другите и често си търсят и откриват недостатъци. Самокритичността е добро качество в умерени количества, води до подобрения

# 596
  • Стара Загора
Ники преди няколко дни навърши 35, има две деца. Иван предполагам също е около тази възраст и има едно дете. Актьорите ми изглеждат по-малки от тях, полицаите може би около 30-те.
Според мен между 20 и 30 има океан разлика предвид колко много може да се развие човек точно в този период от живота си, та не бих казала че възрастовата разлика е незначителна.

# 597
А очилата на полицая откъде дойдоха и след това откъде се появи втори чифт?

Аз съм разочарована от отпадането на полицаите. Бяха ми фаворити. Сега съм за актьорите. Откъм представяне те най - много  заслужават. Пък и са симпатяги.
Фармацевтите също ги харесвам. Супер ларж и позитивни.
Барманките продължават да ме напрягат. Пак голямо мрънкане. Играта с копието не била честна. Окей, ама ако тръгнем да критикуваме, половината игри ще излязат нечестни за някого. Но за съжаление късмет и каране след друг, може да се окажат достатъчно за победа. Днес сигурно ще мрънкат, че са по - слаби от другите и как ще копаят с тея лопати. Съгласна съм, че понякога има неравнопоставеност, но мрънкането и начина на коментиране ме дразни. В крайна сметка гледам предаването за отмора и удоволствие.
Гледайки епизода ми се стори, че полицаите, виждайки как вървят последни, бързо паднаха духом. И това допринесе за забавянето им.

# 598
Мисля, че мъжките двойки са набори +- 3-4 години. За барманките, то е ясно.
Понеже ги следвам във фейса, фармацевтите имат по две малки деца. Другите май все още нямат или поне не са качвали снимки с деца.

Евала на полицаите, че не са задържали актьорите на басейна. Много достойна постъпка на един много достоен отбор.

# 599
Радостин май си носеше очилата в багажа, вторият чифт откъде се появи и аз не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт