💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 53 933
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема. За труда, статистиките и оформлението.
Корицата е топ.

Силно се надявам и вярвам, че Борисенко няма да бъде напъден.

# 16
Благодаря за новата тема! И за Борисенко на маргаритки. Незнанието не оправдава, но ако довечера погнат това измъчено момче- грях им на душата. Не знаем, в живота Борисенко може и да не е цвете, но в ИВ стана синоним на стоицизъм и воля. Бори се като звяр и си носи раните без да мрънка. Все едно да си убиеш кокошката, дато носи златните яйца.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 11:20 от victoria vassileva

# 17
Очаквай всичко/двоен стандарт за Д и М може съботажи и шмекеруване/ за други предателство или совите не са това което са/Димо?

# 18
Еййй първа в новата тема 😁
Отново благодарности за огромния труд! Супер корица!

Ако днес накажат Стан или Борисенко с директна елиминация, ще се изложат още повече от продукцията. Мартин се опитваше да крои планове на играта със Силвия и директно каза, че ще номинират силни, да номинират силни и те. И нищо! Нито дума от Ралица. Ако за едно кимане изгонят някой, ще е смешно.
Ако не ме лъже паметта в миналия сезон Дени и майка й бяха номинирани за наказание за подобен вид провинение.

Може да е директна за пред другите, но всъщност да е изолатор?  Но пак е излагация.

# 19
Респект за този много сериозен труд, който е положен. Мисля, че продукцията трябва да е благодарна с цялото си сърце. Влизам в темата с надеждата, че най-после ще спре толерирането на двамата самонадеяни  манипулатори от първо ниво Добрин и Мартин. Стискам палци на Гешев!

# 20
  • Някъде в Матрицата
Хоп и аз тука! Blush
Благодаря за темата! Корицата е много свежа.

Не съм изненадана, че Анджи смени племената. По съм изненадана, че ѝ дадоха имунитет. За разлика от разни други, които при някакви обстоятелства се наложи да си сменят цвета на екипчето. Но да речем, че това е допълнителен бонус от залога.
И като казах залог, бях споменала някога, че пътувайки по пътищата ми се набиха едни билборди на сайт за хазарт, на които Гешев явно им е рекламно лице. И вчера разпознах и момичето - ами то си е Силвия. Пише воля за милиони. Та след като Гешев са го цъкнали на билборд, рекламиращ хазартен сайт, може би не е победителят в ИВ. (Това е прогноза). Защото ми се струва, че едва ли ще искат победителя им да е обвързан с нещо, за което понякога се иска огромна воля да се откажеш. Въпреки, че арените им са кръстени пак на такива сайтове. Ама то кога ли пък противоречията не са били отличителна черта на това предаване.
За довечера не знам кой ще отиде в резиденцията. Иска ми се племената да си останат по настоящите локации. Не заради друго, ами защото дуото са няколко степени по-изнервени от нормалното.

# 21
Благодаря за новата тема! И за Борисенко на маргаритки. Незнанието не оправдава, но ако домечера погнат това измъчено момче- грях им на душата. Не знаем, в живота Борисенко може и да не е цвете, но в ИВ стана синоним на стоицизъм и воля. Бори се като звяр и си носи раните без да мрънка. Все едно да си убиеш кокошката, дато носи златните яйца.
Съгласна съм напълно, но към оня момент Продуцентите явно не са предполагали за тази масова симпатия към клетия Борисенко.
Но ако са имали няколко сюжетни линии и са избрали тази с линча върху него, значи че трябва да се самоуволнят😵💫🤨
В чие ли извратено съзнание, ние като зрители потриваме доволно ръце докато гледаме как мачкат физически и психически наивен и невеж за схемите в ИВ човек?
🤔
Изобщо има ли толкова голям таргет сред зрителите тази девиантна схема за издевателстване над състезатели, за сметка на чистата игра и спонтанни отношения, че да я налагат с всеки сезон?

Миналата година Виолета и Денислава бяха служебно номинирани, но не и директно отстранени. Не си спомням дали пак така унизително “набиваха канчето” им?

А нещо за това че Мартинчо издаде Калоян или Кралев оплю
Пелипенко?!

Чудесна нова тема, благодарности Дяволо и Soney🌺

# 22

Миналата година Виолета и Денислава бяха служебно номинирани, но не и директно отстранени. Не си спомням дали пак така унизително “набиваха канчето” им?

Ооо да!  Леля Вили първо се наежи, но после явно е имало инструктаж и беше подвила уши.

# 23
Благодаря за темата! Корицата е супер🙂
Поглеждам по някоя битка, но като цяло следя темата, не предаването. Там ме загубиха. До степен да се прехвърля на брадъра, без да е комплимент за другото предаване, а само критика към ИВ.
Понеже коментирате, че предстои Стан и Борисенко да ги назидават и наказват, се сетих, че преди старта на сезона Витомир точно тях двамата ги презентирал по Нова като находки на каста. Сега по друг начин го интерпретирам.

# 24
Ама как изобщо ще докаже продукцията, че някой подсказал нещо с поглед?! Това е абсурдно, може Стан да е имал тик, да му е влязло нещо в окото и Борисенко да си е интерпретирал свободни съчинения. Не беше далеч от акъла, че може да номинират някоя от жените, те се представиха потресаващо на гъбките, особено Малвина. И преди участници са успявали са познаят номинирани от друго племе. Ако на база подозрения и недомлъвки изгонят някого от играта ще е дъното.

# 25
  • Русе

И като казах залог, бях споменала някога, че пътувайки по пътищата ми се набиха едни билборди на сайт за хазарт, на които Гешев явно им е рекламно лице. И вчера разпознах и момичето - ами то си е Силвия. Пише воля за милиони.
На мен повече на Анита ми прилича. И аз съм ги виждала.

# 26
Да не е този?

Намерих го, те са - Гешев и Силвия.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 11:59 от ESPACE

# 27
  • София
Благодаря за прекрасната тема, а корицата е топ! 🌼

И аз съм го виждала този билборд. Не одобрявам рекламата на хазартни игри, но за пари, хората са готови на всичко..

# 28
Да не е този?

Липсва им само Веселин Маринов и "Лятна жълта рокля". Наистина са пример за хора без мярка и тотални егоцентрици- Гешев и Силвия- лика прилика....

# 29
Всъщност, по последния закон, подобни реклами на хазарт (билборд) не са ли забранени? По спомен единствените разрешени реклами на хазарт бяха на спортни състезания като Ефбет Лига или на фланелките на отборите по футбол.

Общи условия

Активация на акаунт