💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 170
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 585
Не гледам, затова ми е любопитно, днес ще има ли саботаж, за да покажат, че без тях нищо не става и между другото да вземат грошовете на Стан Blush

# 586
  • София
Не, Мартин каза, че няма да саботират, само ще оставят другите да направят стратегията, за да им дадат урок, че не било лесна работа. Но ако видят, че нещата не отиват на добре, ще се включат и коригират. Joy

От известно време се чудех ще я има ли тази игра. Въпреки че сега трасето е доста по-сложно и сферата е съвсем малка, преди бяха едни големи колела, в които хората стояха в цял ръст.
Интересно ми е какво ще се случи, като разберат червените, че са изпуснали топчето по пътя. Добри дали ще изкара някого другиго виновен, защото те нали са безгрешни.

# 587
Не, Мартин каза, че няма да саботират, само ще оставят другите да направят стратегията, за да им дадат урок, че не било лесна работа. Но ако видят, че нещата не отиват на добре, ще се включат и коригират. Joy

От известно време се чудех ще я има ли тази игра. Въпреки че сега трасето е доста по-сложно и сферата е съвсем малка, преди бяха едни големи колела, в които хората стояха в цял ръст.
Интересно ми е какво ще се случи, като разберат червените, че са изпуснали топчето по пътя. Добри дали ще изкара някого другиго виновен, защото те нали са безгрешни.

Е как! Анджи и Стан ще са виновни, че не са "видяли".

# 588
Не гледам, затова ми е любопитно, днес ще има ли саботаж, за да покажат, че без тях нищо не става и между другото да вземат грошовете на Стан Blush
За сега се очертава, че и без да съботорат умишлено, ще изгубят
Тази игра на моменти ми е забавна, но пък ми става супер некомфортно като ги гледам как някой стой с главата на долу и трябва да обясни накъде да го бутат или сферата е готова да падне от някъде, а те не усещат...

# 589
Саботират. Добрия не ги упътва изобщо. Нито дясно, нито ляво, ни напред, ни назад. Само охка и се вайкат.
И да! Императрин има ахилесова пета. Вестибуларният му апарат е повреден. Отделно имал очила. Горкия.
Да паднат, дано!

# 590
Мартин не каза, че ще коригира играта, а че ще ги жегне тези, които са измислили стратегията.
То нали техните стратегии са много успешни, та все падат в битките 😄😄😄

# 591
Къде да влизам?
Поли rules Joy

# 592
МиД явно наистина не схващат какво се опитваха другите да им обяснят вчера. Проблемът не е, че само те двамата изготвят стратегията, а че карат останалите в племето да се чувстват като малоумни, отношението по време и извън игрите е унизително, останалите са стресирани и уплашени от шефовете постоянно и се дънят на игрите.

# 593
Чак ми стана жал за Добри за това   лашкане. Дано нещо не се увредят.

# 594
Добрин не пусна ли топчето нарочно? Ако някой може да върне, че аз я нямам тази опция.
За мен Добрин и Мартин саботират, за да докажат, че без тях, племето загива.

# 595
Аз , като един Борисенко не разбрах, само Деси и Добри ли ще търкалят? Или и другите ще влизат в кълбото?

# 596
Добрин не пусна ли топчето нарочно? Ако някой може да върне, че аз я нямам тази опция.
За мен Добрин и Мартин саботират, за да докажат, че без тях, племето загива.

Предполагам, че не беше нарочно, защото звучеше паникьосан и се надяваше Димо да им го даде май. А и ако го е заврял в гащите, както обичат да правят всички, при друсането е изпаднало.

# 597
  • София
Каква разлика между командите и начина на комуникиране с бутащите на Деси и Добрин...

# 598
Ех, Мартине няма такъв газлайтинг... голям манипулатор - егото ти нещо е страшно застрашено/вкл. Добри/. Застанах мигновено на страната на Анджи, въпреки че не й симпатизирах много, много.

# 599
Мартин къде изчезна? Май дори не е на терена. Или всеки момент ще влезе и ще каже на Димо - За теб игри на волята приключи!

Общи условия

Активация на акаунт