💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 148
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 645
Аз сега чак пуснат тв-то, ама то края хванах. Очаквано- червените загубиха😀
Задължително ще си върна да видя как Марто иска Анджито да му се извини😆

Много интересно сега как ще гласуват тез червени "мислители"😆
Залагам, че Микяй ще е номиниран.

Залагам,че ще номинират Мартин и той ще вземе градовете на Стан. Маги е писала, че ако знаела за саботажа, щяла по друг начин да постъпи
И аз съм на това мнение, сигурно и след обединението ще играе заедно с тях.

# 646
За кой от всичките саботажи? Че тя проспа играта Маги и не е ясно какво точно, ако щяла да знаела...🙄

# 647
  • София
Марто и Добрин нямат никакъв подход към хората, никакъв. С рогата напред, държат се нагло и арогантно, сякаш останалите са им някакви подчинени и са им длъжни с нещо. Много грозно отношение към всички. Дори когато гонят някакъв интерес и се опитват да придърпат някого, пак го правят супер неуважително, не знам как им се връзват изобщо всички. Аз лично съм на мнение, че интелигентен човек не би се държал по такъв начин.

Силните бяха чудесни по трасето, работеха екипно и бяха много бързи. Деси ги водеше отлично, за разлика от Добрин, който само мрънкаше, че бутащите не стават и трудно ги навигираше. И като цяло много лоша игра на червените, страшно плахи и неориентирани бяха, Стан наистина има проблеми с разбирането на елементарни инструкции. Маги се движеше като муха без глава, направо бяха нелепи всички.
Как ми се иска утре да стане някакво чудо и Стан да смачка Мартин, но едва ли. А със сигурност ще е той, защото Микяй е умрял от страх да излезе на битка, даже и 100 гроша не могат да му излекуват мишето сърчице, и затова се нави от половин дума да гласува за Марто.

Стан на Мартин и Добрин: "Без ваша помощ нямаше да се справим." Ама вие не се справихте бе, пич, ти в коя игра участва? Joy

# 648
Да видим колко са „стратези“ Император Мазний I и Маргарин X. Или колко добре са побутвани от Продукцията.
Тъй като гледат в бъдещето / нали за туй са гениални стратези/, как аджеба си представят, че Калоян и Гешев / нали те са им страхът/ ще бъдат отстранени? Като махнат и Стан, кой ще им се опълчи? Анджи? Маги? Микяй? Деси? Пелипенко? Нееее. Единственият, който може да ги обезглави е Раду. Да де, ама те нали уж не знаят за Изолатора. Тогава? Много са гениални, нали? Смях! И нали се сещате на кого ще се мазнят при сливането? Добре дошъл, Радо! Ела, че много ни трябваш, пък накрая и твойта сметка ще видим. Не без любезното съдействие на продукцията.

# 649
  • Sofia
МиД са токсични! Проблемът при храбрите снощи се дължеше само и единствено на липсата на доверие. И няма как да е друго при две малки самозабравили се невротични, дълбоко  комплексирани и инфантилни човечета, които на фона на всичките си дефицити, прекалено много са си повярвали. Тези двамцата изобщо не са толкова силни и комплексни, колкото им се иска, и ако нямаха безрезервната помощ и подкрепа от продукцията, отдавна щяха да са си заминали. Съжалявам хората, които са в обкръжението им, за да вирееш в подобна среда, или трябва да си принуден, или да си замесен от същото нефелно тесто!

# 650
Браво на Деси, най-комплексната жена на терена.

Битката ми е една от малкото любими битки. Само се чудя дали е за добро че са умалили размера на сферите. Клоня към - НЕ.

Продукцията отново блесна с пилешки акъл.
Защо трябваше сферите да се избутват на този пиедестал, че да има възможност някой да се пребие падайки оттам??? 
Също тези наклонените платформи - трябваше да имат ръб отстрани, така че да е невъзможно сфера да падне отстрани отвисоко. 

Мартин беше много, много  зле на командите с търкалящото се топче на платформата. А те го показаха кратко и после никой не повдигна въпроса.
При все това, за разлика от популярното тук мнение, дуетът не ме нервира особено. Повече ме нервира Анджи.

Бисерът на тази битка беше:
-- Пелипенко, влизай!
-- Къде да влизам??
-- В играта!

# 651
Явно в живота си се разбират и си тренират заедно. Стан липсва на снимката, но има видео стори от Гешев, където Стан също тренира с тях. Вярно, че сега им е момента да събират позитиви от Игрите в своите ИГ профили, но де да знам.. след всичко показано Стан, Маги и Микяй да движат с Мартин и Добрин ми е странно... или както се казва "всичко е игра и сценарий".

# 652
За мен Добрин саботира и нарочно изпусна топчето. Двата елемента нищо друго като, че ли не могат освен да провалят нарочно племето. Подозирам, че и Маргарин Императорски нарочно не ги насочваше добре при вкарване на топчето. Само те бяха без превръзки на очите от тяхното племе и можеха да виждат, затова и на съвета никой не може да ги упрекне, че са направили грешки.
Най-мазното и гадно е, че по този начин омаловажават старанията и победата на другото племе. Все едно - добре, че бяхме ние, за да ви пуснем победата.
Кофти биологични единици са тези двамата. Чак се чудя как може да се натрупа толкова подлост и мерзост в още МЛАДИ хора!?

# 653
Добрин и Мартин прецакаха играта, но видиш ли другите им били виновни. Те не се справиха с навигацията, единия по трасето, другия на масата с лабиринта, но пък и другите се скатаваха като мишки. Никой не пожела да влезе доброволно в сферата и националните ни герои дуо Мазнини се жертваха за нас, ние да сме добре. Накрая, те- героите, другите- некадърниците. Ми така е, като си в племе пълно с тъпаци, куцото и кьоравото колят и бесят. Направо чакам с нетърпение обединението, че най-накрая някой да ги постави на място и да ги приземи малко. В Гешев, Раду и Деси ми е надеждата. Калоян не става, него го видяхме вече.

# 654
Явно в живота си се разбират и си тренират заедно. Стан липсва на снимката, но има видео стори от Гешев, където Стан също тренира с тях. Вярно, че сега им е момента да събират позитиви от Игрите в своите ИГ профили, но де да знам.. след всичко показано Стан, Маги и Микяй да движат с Мартин и Добрин ми е странно... или както се казва "всичко е игра и сценарий".

И Стан е там. Беше тагнат в сторито на Добри и после на Марти. Ще кача снимки по-късно. Според мен продукцията прецаква образите на МиД, като изкарва всичко от контекс и ги очерня, а са много добри на терен.  Иначе ако бяха такива, каквото масово феновете ги изкарват, тези снимки и сторита нямаше да ги има. Почти всички играчи са с тях - тренират заедно, излизат заедно, пък уж все добри и Марти ги прецакват в играта. Според мен МиД им казват как ще действат преди съвет и те са подготвени иначе нямаше да ходят при тях. Толкова е просто.

Твърдеше се, че след като гледат какво -що никой от участниците няма да иска да се събира с тях...Нооо изненада. Излиза, че най-прецакани са МиД. Отнасят изключително много незаслужени обиди и хейт. Това не е Алекса от С4!

# 655
Явно в живота си се разбират и си тренират заедно.
Предполагам, че е по договор. Иначе изглежда като жизофрения. Да се прегръщаш с тези двата плазмодия. Всеки нормален би се дистанцирал максимално.

# 656
На Маги тъкмо ѝ се зарадвах, че каза доста адекватни неща онзи ден на дуото, а вчера на масата тотално обърна палачинката и бях супер разочарована. От Мики също, не ми беше любимец, но не очаквах да е такъв фикус, не помня в последно време да съм го чула да каже нещо, каквото и да е, освен за кого гласува на съвет. Не ми и допада това, че толкова сериозно се пропагандира чрез това предаване, че начинът да успееш е чрез схеми, тарикатлък, да лъжеш хората в очите и да саботираш, та даже има похвала и е представено като невероятна стратегия. Не ми харесва да се валидира този подход, въпреки че от реалния живот си знаем, че болшинството хора действат точно така. Но аз съм просто един доста наивени и гламав човек..

# 657
За мен Добрин саботира и нарочно изпусна топчето.

Чак толкова добър актьор не е. Паникьоса се, а после бързо, бързо  видя топчто отдалече. Ако искаше да саботира  щеше да ги разкарва по трасето да търсят много по-дълго. Толкова си могат просто.

# 658
emiliq.nikolova88, колко да е изкарано от контекста, те не спират да говорят и да се излагат , аз на ушите и очите си ли да не вярвам Smirk

А пък,че другите си се събират пак с тях не ме учудва - лицемерие и слабохарактерност, те ако имаха капацитет да се противопоставят щяха и вътре да го направят. Интереса клати феса са казали хората .

# 659
  • София
Доколкото знам, тази компания са ходили на някакво мероприятие на Димитър, с кауза, както се казва. Това е много хубаво от тяхна страна, но не значи, че са си приятелчета.

Общи условия

Активация на акаунт