💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 106
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 735
На тези обикаляния и тези стрелби в кошчето ,Андрей беше уникално добър.

# 736
  • Някъде в Матрицата
И аз тази седмица пропускам да гледам и само чета тука за развоя на събитията. И направо не мога да намеря логично обяснение как капитан Стан с два гласа на съвет всъщност се оказа на елиминационна битка. И защо останалите изтърваха златния шанс да се отърват от много силен съперник, като изправят Мартин срещу Добрин. Освен някаква форма на стокхолмски синдром да ги е треснало.

Мартин може да вземе мизерното подаяние на продуцентите от 90 000 лв, но за мен ( а предполагам и за много зрители,) той няма да е ПОБЕДИТЕЛ!
Откъде тръгна това за 90 000 лв. награда? Не е ли 100 хилки?

# 737
  • На Изток от Рая
Да, Андрей голямо тичане направи и елиминира Морунов. Ама Стан с това редене от края, няма да свърши скоро

# 738

Откъде тръгна това за 90 000 лв. награда? Не е ли 100 хилки?
Да, но дължат 10 процента данък. Победителят взима чисто 90к

# 739
Явно тия 3 минути ще са фатални за Стан.

# 740
Мартин може да благодари на Добрин, че му спаси д-то. Тия 3мин ще се окажат решаващи, на сушата Стан доста бързо навакса.

# 741
  • Някъде в Матрицата
Не знаех, че са облагаеми. А за здравни трябва ли да им вземат? 🤣🤣🤣
Мислех, че са като печалбите от хазарт и тото.

# 742
Не убивай комар с меч

# 743
Стан си създава нови думи

# 744
Каквото и да си говорим, по-добри са в почти всички компоненти от съотборниците си. Останалите за това и ги е страх. Единствения шанс им е да ги изпратят един срещу друг. Но те са богати вече и това няма как да стане. Ами добри са, няма какво да се лъжем.
На тая игра с тухлите през сезоните бая тичане видяхме😀 Тея двамата добре се справят.
Да допълня, вече мога официално да ги наричам опосуми, без да ми се карате. Димо го обяви на всеослушание😆

# 745
  • На Изток от Рая
Да съм честна веднага се сетих за Конфуций, но не и за цитата. Него в гугъл го открих 😀.

# 746
Пъзелист бил мазния.  Друг път.
Станчо няма гънка. Бие си го като стой та гледай. Навакса не 3, а 30 мин. Ама само с мускули не става.

# 747
  • Варна
Гледам със закъснение. Няма варели, няма вериги и жилетки. Обаче има плуване, пъзелче , Абе игра точно като за императора,😊
Сега, ако трябваше някоя жена да се елиминира Маги, Силвия или някоя друга щеше да има варели и вериги колкото искаш

# 748
Не убивай комар с меч

# 749
  • На Изток от Рая
Дано мравката му забие меч на Мартин😂

Общи условия

Активация на акаунт