💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 53 976
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 870
Защо? Rolling Eyes Гатьо не беше ли готин?

# 871
Като чуя Гатьо и се сещам: 🤣

# 872
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Последното нещо,което бих си помислила за Мартин и Добрин е,че са прецакани от Продукцията. Smile

Добрин е по-балансиран в коментарите си,обаче синхроните на Мартин са толкова високомерни,грозни и обидни както за участници,така и за зрители,но в това продукцията няма вина,просто човека си е такъв. Никой не му слага думи в устата,нали?!

# 873
  • София
Много хубав анализ на епизода от Дяволо.
От доста време си мисля, че всичко е едно театро. Много дървено говорят, знае се кой ще победи, очеизвадно се вижда кого бутат; идат ли в къщата гледаме основно реклами на Орехите и някакви напитки. Стан от доста време ми се видя, че е унил и с изкуствена усмивка.
Вече предаването с якото бутане на онези двамата стана много скучно. Превъртам едно 80% от сериите. Видя ли битката ми е ясно кой ще победи и губя интерес, то и предните сезони беше така.
Ех, Фифо, ех, Гого, ех, Момчи Heartpulse, онези двамата, дето ги бута продукцията, и на малкия пръст не могат да ви стъпят.
И на мен ми останаха сега едни Раду и Гешев.

# 874
  • София
dido2k

Аз имам много повече хвалби за сезона, игрите и участници от теб (примерно).

Това, че не ти харесва генералното ми мнение си е твой проблем.

Никого не съм засегнал, защото не употребявам обидни епитети.

Обективен съм.

Изобщо не е причината в мен за нивото в темата, нито пък в потребителите. Нивото пак си е високо.
Виновни са от продукцията с това което ни предлагат.
А то е брутална ниска летва.

Във Фейсбук е много по-лошо от тук ако те интересуват само и единствени обидите, а не обстойни анализи и мнения.

Ако не ти харесва на теб или на някой друг си е твой/ваш проблем
Аз съм си чист за себе си.

И в заключение и на мен не ми харесват някои неща, но гледам да не се обръщам персонално към никого, за да му казвам какво да пише, как да се изразява и т.н. защото това е личен избор на всеки един потребител.

# 875
Е това искрено ме изумява, фен на Гого и Фифо да казва, че М и Д блестят на терен!
Не го харесвам, но Рълев блестеше.
Само ми се иска една битка на М и Д срещу един от Великите трима (Гого, Фифо, Момчи)! Но нова игра, в която се иска мисъл, интелект и двигателна култура. Ще бъдат отнесени като от ураган!
Да не говорим за Великите трима какво представляват като хора!

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 21:17 от Малечка Палечка

# 876
  • Sofia
Предлагам да спрем с обвиненията срещу потребителите и да уважаваме различията си. Дяволчето и Сони са свършили страхотна работа, и трябва да уважаваме труда им. Никой на никого не е длъжен! Гледаме едно и също предаване, но виждаме различно, всеки един от нас пречупва видяното спрямо собствените си възприятия, ценностна система и натрупан опит. Лично на мен не ми допада поведението на двамата "герои", за мен то е недостойно, неуважително, надменно и пренебрежително, и не кореспондира с моите разбирания за нещата от живота, но не нападам защитниците им. Донякъде оправдавам поведението на МиД, "не е луд този, който яде баницата", двамата усещат, че имат пълната подкрепа на продукцията, виждат, че са заобиколени от лоботомирани съплеменници (без Анджи) и се възползват, което е нормално за тях. Сега, защо продукцията е избрала точно тези двама семплички участници и прави всичко възможно, да им разчиства пътя към победата, няма как да знам. Проблемът е, че го прави прекалено явно и безпардонно, до степен обидно, и точно тази безрезервна подкрепа прави двете посредствени момченца още по-арогантни и нагли. Да не забравяме, че всеки се излага според възможностите си и предлагам да се  забавляваме с излагацията им.

# 877
Е това искрено ме изумява, @emiliq.nikolova88, фен на Гого и Фифо да казва, че М и Д блестят на терен!
Само ми се иска една битка на М и Д срещу един от Великите трима (Гого, Фифо, Момчи)! Но нова игра, в която се иска мисъл, интелект и двигателна култура. Ще бъдат отнесени като от ураган!
Чакайте сега, това било шоу, това било не знам какво си. Еми не е точно шоу, защото има победители и съответна награда (много или малка , но има такава) Значи е състезание за мен поне. В едно състезание аз не обръщам внимание толкова на характера и дразнителите -изрази и т.н., стига да не са вулгарни, но винаги има и психологически елемент към противника, дори в реала на истински състезания. Фейгин да е толкова лабилна не го вярвам, нито видях някаква такава драма към нея и унижение, както повечето тук пишете , за да оправдаете саботажа. За Мани пък съвсем. Интересува ме хъса за игра, погледа върху нея, стратегията да спечелиш, подготовката на човека, усилията му и т.н.
За тези двамата не отричам, че физически са добре, издържливи, пъргави, справят се добре, оглеждат терена и т.н. Това, че викат в играта е адреналин , яд от изоставане и съответно загуба, ама при тях е с унижение и нарочно направено за зрителите в повечето случаи (това ме дразни) Най-вече хора-спортисти (за такива се имат мисля или поне се надявам) да саботират битки, да прецакват съюзници, за да имат лична изгода, да се предават нарочно и в същото време да набиват канчето на другарчето еми...сори , ама няма как да харесам предатели , защото за мен те са такива. И пак да напиша, с любезното съдействие на продукцията, отделно скрито и покрито за останалите съплеменници и другият отбор, което е недопустимо. Че те едно лукче да вземеш отнякъде ще те изтипосат пред всички, тези три игри поне провалиха и нищо, думичка за това не чухме да кажат пред другите. Като са толкова подготвени и добри, защо мишкуваха кога нямат изгода, защо саботират, защо провалят игрите. Аз не гледам предаването да виждам някакви да правят мръсни номера и да не видя битка реална. Юлиян бил не знам какъв си преди го изкараха, ама той не само дърпаше всички дето го пращаха курбан, печелеше им рахата на резиденцията, отстреля всички противници силни, накрая игра за себе си стратегически , като беше предупредил Пламен (пази го до сливането и финалната шестица) Накрая, никой не го бутна , а уж зрителския вот, още първия сезон оцапаха с ...., така и продължи. Ама тези саботажи вече ми идват много то не един, не два, не три сигурно...еми какво гледам тогава, как да съм за такива ...еми да не пиша епитет.

# 878
Е това искрено ме изумява, @emiliq.nikolova88, фен на Гого и Фифо да казва, че М и Д блестят на терен!

Аз говоря за този сезон, а не като цяло.

В С2 например само за един Любо се сещам и продукцията го прецака. Другото беше плява.

Гого, Фифо, Юлиан, Андрей, Момчил, Мастагарков, Морунов са ми топ играчите от всички сезони!
От жените: Пенелова, Ваня, Милена, Елизабет.

# 879
Саботажите с цел САМО ЛИЧНА изгода са ми отврат.
Отношението към състезателите ( с малки изключения) от страна на продукцията е ОТВРАТ на квадрат.
Ще направя паралел между ИВ и ББ.
ББ гледах само ЕП. 1, не са мои типажите, които вкараха в играта. След това не съм гледала нищо, може и да са били готини хора. Снощи бях си включила тv като фон и редях пъзел, екрана не гледах. Направи ми впечатление, че за всеки участник на изпроводяк бяха казани добри думи с подходящ тон. Не чух от водещите злъчни коментари, ехидност, гавра и всичко онова, което виждаме при "изпращането" на поредния участник от ИВ ( разбира се, че на такива унижения се подлагаха точно избрани състезатели).
Не мога да съм обективна, защото не гледах ББ, но надали там са събрани най-достойните, най-добрите, най-можещите хора, а в ИВ са хора, които нямат стойност и може да се гаврят с тях както решат продуцентите.

# 880
Наближава финала на няколкото месеца, в които вечер гледам ИВ. Единствената ТВ, която ми е интересна през годината. Не че ще ги запомня участниците, но искам да благодаря на всички тях, които ме забавляваха в тези вечери. Някои се поизложиха, с което ми  дадоха повод да почуствам превъзходство за собствените си качества или възпитанието на децата ми. Не благодаря на продукцията- по ниво на съоръженията и тяхната захабеност и негодност- едва ли може да се намери аналог дори в някоя много слабо развита страна. Поради това намирам страстите тук или в темата за спойлери на междуособни спорове за ненужни. Аз съм за това всеки да си изказва мнението. Ако трябва да му олекне- да напише и някоя друга по-остра дума. Важното е агресията да се тушира тук, а не на улицата и в живота. С пожелание за прекрасен месец декември- да сте живи и здрави!

# 881
Предлагам да спрем с обвиненията срещу потребителите и да уважаваме различията си. Дяволчето и Сони са свършили страхотна работа, и трябва да уважаваме труда им. Никой на никого не е длъжен! Гледаме едно и също предаване, но виждаме различно, всеки един от нас пречупва видяното спрямо собствените си възприятия, ценностна система и натрупан опит. Лично на мен не ми допада поведението на двамата "герои", за мен то е недостойно, неуважително, надменно и пренебрежително, и не кореспондира с моите разбирания за нещата от живота, но не нападам защитниците им. Донякъде оправдавам поведението на МиД, "не е луд този, който яде баницата", двамата усещат, че имат пълната подкрепа на продукцията, виждат, че са заобиколени от лоботомирани съплеменници (без Анджи) и се възползват, което е нормално за тях. Сега, защо продукцията е избрала точно тези двама семплички участници и прави всичко възможно, да им разчиства пътя към победата, няма как да знам. Проблемът е, че го прави прекалено явно и безпардонно, до степен обидно, и точно тази безрезервна подкрепа прави двете посредствени момченца още по-арогантни и нагли. Да не забравяме, че всеки се излага според възможностите си и предлагам да се  забавляваме с излагацията им.
Великата Продукция го прави нарочно да е явно, безпардонно и обидно!
Великата Продукция това иска!
Великата Продукция иска да покаже, че е велика!

# 882

На мен също не ми се виждат много комплексни, Мартин влезна със заявка за пъзелист, доколкото съм разбрала, ами един Марто-Елвиса ще го смаже, ако сравним неговата игра с Оряшкова, където Марто знаеше сентенцията още докато редеше плочките.
Може би много хора не са гледали първи сезон, но Юлиян беше истинска машина. За мен най-комплексния играч за всички сезони до момента, е именно той, като отново беше прецакан от продукцията, а заслужаваше победата може би най-много от всички победители до сега.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 14:57 от giveaway

# 883
Мартин Елвиса беше по-добър на тая игра, защото както каза Императорът - предходните години какви лесни сентенции са давали, пък тази много трудна JoyJoy

# 884
  • София
Мартин Елвиса беше по-добър на тая игра, защото както каза Императорът - предходните години какви лесни сентенции са давали, пък тази много трудна JoyJoy

Joy

И минали години какви лесни слайд пъзели даваха, примерно последния финал, а сега на Мартин два пъти един и същ - най-трудният! Но той успя да го пребори на поправителен! (Е, уж Димитър му бил пообяснил нещата, но това има ли го излъчено - не!)

Общи условия

Активация на акаунт