💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 000
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 855
И аз не приемам обвиненията към Дяволо....
Винаги чакам неговите анализи на играта, защото вниква в детайлите и казва абсолютните истини. Удоволствие е да го чета!
Отделно, че отделя толкова време, труд и ентусиазъм за да бъдат перфектно оформени темите!
Напълно съм съгласна с неговото мнение за всичко!

Заставам зад това мнение.
Пише се така в темата, защото лично аз се чувствам обидена и подиграна от цялата тая бутафория която гледаме. Гледам игрите от сезон едно и мисля че имам право да изказвам мнение и да изисквам, да настоявам да гледам един качествен формат..
Каквото качество получаваме от продукцията такива са и отзивите за продукта. Не вярвам някой да е щастлив като му пробутат развалена и воняща стока .

# 856
  • София
Adoralova - Светлин отпадна на битка срещу Добрин точно. И битката си беше сравнително равностойна, но все пак на тази точно победи Добрин, значи не е като Светлин да можеше да победи без проблем във всичко.
Караолис падна от Гешев, ако е трябвало да разчистват пътя, то много по-логично щеше да е да дадат игра с елементи за Караолис, защото Гешев им е много по-сериозна конкуренция.
Благо се издъни сам при блатните, пред Крамарска основно и за това беше изгонен на съвет той, а не Димитър, а за Кралев съм абсолютно сигурна, че съвсем реално си остана последен в битката с Гешев, Добрин и Светлин. И още по-реално го изгониха на съвет на блатните - не защото са ги накарали, а защото си беше дразнител.

# 857
  • София
Понеже нямам фейсбук, тик ток инстаграм, искам да попитам:
Двамата опосуми публикуват ли нещо? Коментари някакви от тях? Или са се покрили в дън земя?
В предни сезони самите играчи са коментирали определен момент, игра, действие? А, тези?
Не ги следя.Докато гледах обзор на Надкаст,Мартинчо се включи-наглеещ на ниво 2-ри клас,голямото междучасие.
Даде им 4.50лв. и поиска да извикат 'Храбри воини по душа" ?!
Неделчо категорично отказа Simple Smile

# 858
Аз да си благодаря за коментари по принцип на всички, защото от два дена се чудя дали да догледам епизодите, малко като"Исках, ама нямах желание", та още умувам, но май се отказах.😂 И да си благодаря и аз на Дяволо, за труда, за обоснованите мнения - чета си ги с удоволствие, въпреки че понякога с някои неща съм на друго мнение, но обичам различни гледни точки.😉

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 20:49 от a.vasileva

# 859
Добри и Мартин редовно се включват в чата на лайфовете на Чакалcast, но те са приятели с Жорката и той предимно ги хвали. Даже сподели, че е ходил на кастингите, които организират.

# 860
Обраха си всенародната любов М и Д този сезон...

# 861
Щом има желаещи за кастинги и това им е мечтата на живота с години, ще има повече добриновци и мартиновци в сезон 7.
В този съм за Гешев и Раду. Ралица и Димо.  Mask

# 862
  • Буркина Фасо
продукцията трябва тотално да променят отделните игри.
предварителните подготовки при този или онзи ке отидат на кино Smiley

# 863
Туньо и Виолета в последния си лайф се бъзикаха с Добри и Мартин и сега Туньо разказа, че след това Добри му е писал на лично, цитирам: "Я кажи какъв ти е проблемът?". Grinning Но каза, че няма да споделя какъв разговор са провели.

# 864
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Проблема на всички ни е един и същ.
Ние не харесваме участници побутвани от продукцията.
Димитър защо не е в играта? Ами защото от рано заяви позиция,че ще играе срещу тях или ако са в коалиция ще е нещо временно? И пак по някаква случайност в ДВЕ от битките за спасение от блатото се пада да виси на кръста,при факт,че не е неговата игра и е доказано,че няма шанс. Rolling Eyes
Малвина защо остана в играта? Ами защото мълчи като "посрана" без мнение,без стратегия,но удобна за глас. Толкова безличен участник,ако беше да си стои на масата с наведена глава и да мълчи,да си беше стояла у дома.

Ок,момчета.Спечелихте си едни 90к и после какво? Кой пък ще ви уважава и помни с хубаво? Минимален процент.
Официални тренери..да да,те хората при вас ще отидат,няма да отидат при Фифо и Гого,които без бутане и подпиране си играха играта и стигнаха далече.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 22:39 от Adoralova

# 865
И аз не приемам обвиненията към Дяволо....
Винаги чакам неговите анализи на играта, защото вниква в детайлите и казва абсолютните истини. Удоволствие е да го чета!
Отделно, че отделя толкова време, труд и ентусиазъм за да бъдат перфектно оформени темите!
Напълно съм съгласна с неговото мнение за всичко!

Заставам зад това мнение.
Пише се така в темата, защото лично аз се чувствам обидена и подиграна от цялата тая бутафория която гледаме. Гледам игрите от сезон едно и мисля че имам право да изказвам мнение и да изисквам, да настоявам да гледам един качествен формат..
Каквото качество получаваме от продукцията такива са и отзивите за продукта. Не вярвам някой да е щастлив като му пробутат развалена и воняща стока .

Никога нивото на предаването не е било кой знае какво.С такава продукция, толкова.Още от първи сезон го гледам като забавление.Но Дидо е прав. В предишните сезони имаше някакво ниво в темата. Такива грозни обиди и квалификации нямаше.Имаше повече закачки и хумор, а сега все едно е на живот и смърт.

# 866
Въх, сега аз съм се почувствала като жертва.
Да си кача снимка или ДНК тест да покажа, че не съм ескимос или бушмен, нещо…
Но не се схваща идеята и това е. Някои неща просто никога не достигат там, където човек се надява да идат.
Пък Мартин и Добрин са противни КАТО ХОРА.
Не като етнос. Колкото и да се иска на някои…

Последно коментирам само за пояснение, а не за обяснение.
Две са страните при гастлайтинга. След като 2 пъти бях обявена за "насилника", значи за Вас остава ролята на 'жертвата" и Вие сама се поставихте в нея като акцентирахте на първоначалния ми коментар.
А за тест ДНК, щом Ви е мерак, сама може да си вземете решение.

# 867
Аз пак казвам моето мнение. Нивото на темата следва нивото на това което гледаме. И в предишните години е имало доста хейт. И по Алекса, по Мани по Виктория. За Елизабет какво се пишеше , каква уличница била, била в стаята на Андрей, семейство разваляла. Екатерина от сезон 2 и тя беше разпната.
Ана Мария и Радостина от сезон едно. Добрин след като спечели сезона. Весо с ютията. Писма до комисии се писаха.
Джаферович, Виолета и Мартин от миналия сезон.
Обидата винаги е обида, дори и с  чувство за хумор.

# 868
МиД саботираха страшно много игри без никакви последици. Като си помисля как Фейгин и Мани ги разкостиха за един саботаж. А тези убавци, непрекъснато саботират и никакво публично порицание, никакво наказание.
Момчил е съвсем друго ниво от тези наглярчета, но могат да му стъпят на малкия пръст по отношение на интелект, възпитание  и ерудиция.
Стан действително усети, че Мартин е готвен за победител и че престоят му в изолатора би бил напълно излишен.

# 869
На мен единственото нещо, което не ми харесва този сезон е че няма никакъв съспенс кой ще победи в самите игри - между участници и племена... Като си спомням в С4 как плясках и крещях като луда, когато Гого победи Лефтеров... Или когато исках Мирела да отпадне от играта, че не се траеше.. Тази година това липсва. В предходната също.

Всъщност МиД, които харесвам много и са им фен са прецакани от продукцията. Показват ги в такава светлина, че да обират "всенародната любов". Добри спортисти. Блестят на терен. Направиха интересна игра с помоща на сценаристите, но както в този, така и в предишният сезон няма нито един участник за който да кажа, че искам синът ми да взема пример от него.

Общи условия

Активация на акаунт