💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 021
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 840
И аз, като стана дума за самочувствие, се сетих за Момчил Blue Heart И него доста се опитваха да го оплюят за това, но има разлика между чиста самоувереност, идваща отвътре, той много пъти е казвал, че се състезава само със себе си, да надскача собствените си възможности и очаквания от там идва радостта от победата му. Че е победил себе си, а не противник, който се е оказал по-слаб от него. Разликата е огромна и виждам, че и други го забелязват. Да имаш самочувствие на гърба на другите, като се отнасяш снизходително, подигравателно, като сравняваш "аа не е по-умен от мен", да си позволяваш да крещиш на хора, които нито познаваш, нито имаш желание да опознаеш, това е просто чиста комплексарщина, съжалявам. Да, някои обиди към дуото са много грозни и прекалени (като расистките подмятания), но и тяхното поведение е грозно и под всякакво достойнство.
Мартин и Добрин са много силни вилни в отборните игри, да викат по съотборниците си и да им намират кусури, но стане ли въпрос за индивидуалните им битки все са на косъм да ги бият, що така?

Стан може всякакъв да е, но слаб играч определено не беше! На мен ми хареса какво показа на арената, а социално ми хареса до там, че наистина никой не можеше да му хване спатиите, може би и той самия не можеше Joy превъртя на Гешев стратегията изцяло Joy Личеше си, че е много добър човек, до толкова че да изглежда смешен. Когато някой имаше нужда от помощ или падаше, удряше се, той моментално понечваше да помогне, много пъти ми правеше впечатление как инстинкта му на защитник работеше. А за мен лично това е достатъчно за да го възприема като достоен човек. Включително и сега последно, когато защитаваше момичетата и се опитваше да внесе мир в племето. Човечност не му липсваше, което в този сезон много бие на очи, на фона на роботозираното хладнокръвие при други участници. Наистина много силен физически. Гледаш го груба сила, хамалска, но се справяше добре и с пъргавите елементи и освен това имаше страхотно кардио. За малко да обърка сценария на продукцията. А може и така да е трябвало да стане. Струва ми се, че само на него дадоха реален избор дали да отиде в изолатора или да си тръгне. Виктория със сигурност щеше да избере да си тръгне. А Силвия си промени решението след като видя условията, в които трябваше да пребивава и се отказа в последствие. Стан действително ако беше отишъл на изолатора имаше много голяма опасност да го спечели Grinning

Колкото до мненията в темата, един непоискан съвет от мен, хубаво е човек, когато съди другите да има и все толкова строга преценка за собствените си мнения. Тия позиции в стил "прехвърляне на топката" са жалък опит за реабилитиране пред публика. По-добре бъди смел и застани зад думите си, показвайки, че много добре знаеш какво говориш и как звучиш отстрани, вместо да слизаш ниво втори клас "не бях аз, ти беше!" Grinning опитите да се бяга от отговорност са впечатляващи. По-скоро самите опити са забележителни, че нямат нито смисъл, нито логика, камо ли желания ефект, е друго Joy Hands V

# 841
  • Sofia
Поддръжниците на МиД се активизираха, малобройни, но гласовити! Няма лошо, да не забравяме, че всеки харесва себеподобните му. 😊

# 842
ПР е "изрод" , че затваря живи хора в изолатор , като им дава право само на два часа да намерят храна и да почувстват свободата чисто психически. Двама обаче "симпатяги и даже положителни герои" , решават да подложат колегите си на още по -голям гърч и им отнемат и това право . Та подобни постъпки , както и отвратителните обиди и мачкане от Мартин сезон 5 и Алекса са ми далеч по -неприемливи от фукареенето на двамата "тийна".

# 843
За мен лично поведението на Мартин Елвиса, Алекса и МиД е на едно ниво. Даже допреди два епизода си мислех, че все пак МиД не са толкова зле колкото Алекса, него никой не може да го мине, но напоследък ми се изравниха. От двамата все пак Добри е по-добре, той е нещо като придворен на Императора. Освен ако наистина не са решили да делят награда не виждам защо ще се съгласи да приеме тази роля.

# 844
Някой да обвинява Дяволо в каквото и да е, е пълен абсурд!
Човекът години наред влага труд и време за превъзходно оформени теми.
Той поне има пълното право да пише каквото си иска - той е домакин, а ние - гости.
Ние имаме право да се възмущаваме от продукцията, това е точното място!
По-скоро - на който не му харесва темата, да не я посещава! Има отлив от гледането на ИВ, все повече хора сме отвратени, за това и се пише по-малко.

# 845
Е то ако ще сравняваме и степенуваме... Фуклеенето нямаше да е проблем ако не беше на гърба на другите. Вменяването на чувство за вина в Анджи например, невинно ли е? Подобно извъртане е типично за нарцисистите. Раду по същия начин обвиняваше Силвия за всичко лошо в племето. Нощничката на раздора... И това, че няма преки обиди не означава, че отношението не е обидно и омаловажаващо. Мартин от сезон 5 също беше отвратително манипулативен, да. При него плюс просташки обидни епитети като на Кралев и Благой. Това, че някой е по-лош, не означава, че другия не е също лош.

# 846
Само на мен ли ми се стори, че снощи Стан няколко пъти нарече Мартин победителя? И отказа изолатора, защото излишно ще руча жабетата и ще се гърчи, а победителят е ясен. Изобщо в този сезон всички знаят всичко и толкова пъти се изпускат неволно.

# 847
И аз не приемам обвиненията към Дяволо....
Винаги чакам неговите анализи на играта, защото вниква в детайлите и казва абсолютните истини. Удоволствие е да го чета!
Отделно, че отделя толкова време, труд и ентусиазъм за да бъдат перфектно оформени темите!
Напълно съм съгласна с неговото мнение за всичко!

# 848
  • Sofia
Не виждам смисъл от това степенуване. Лошият си е лош, дали по-по-най, пак си остава лош. А да се сравнява Момчил с тазгодишните "герои", лично за мен е обидно! Не генерализирам, споделям лично мнение, и когато имам такова касаещо формата "Игри на волята" или участниците в него, къде по-точно да го изразя, ако не в темата посветена на предаването? Да не забравяме, че всеки жаден за слава и записал се за участие в телевизионен формат би трябвало да е наясно, че ще бъде коментиран (което е и целта на участието). Сега, дали коментарите ще са положителни или не, зависи от него самия. Никой не може да те покаже такъв, какъвто не си!
Допълвам се. Хората сме различни, харесваме различни неща, места, вещи, хора и поведение, и в това е чарът ни. Затова не виждам смисъл да се нападаме заради различията си.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 17:48 от Crystal_Noir

# 849
Понеже нямам фейсбук, тик ток инстаграм, искам да попитам:
Двамата опосуми публикуват ли нещо? Коментари някакви от тях? Или са се покрили в дън земя?
В предни сезони самите играчи са коментирали определен момент, игра, действие? А, тези?

# 850
Към съфорумникът написал за Дяволо , че давал тон в темата и от него се очаквало да е "белият ангел" все едно да напиша, че всички тук сме зрели хора, на мен например никой не може да ми влияе какво мнение да си изградя или изкажа, за да съм "на ниво интелектуално и емпатично". Понеже съм чела и други теми - примерно Ергенът, то там каква ли не наричаха последната победителка, а бан отнасяха защитниците и. Та...ама тук видиш ли било паднало нивото. Да, съгласна съм , че може и без цветисти определения, ама такива чак обиди...а пък за Дяволо да не говорим, че ни една не е написал , нито обидил и ако не друго имайте повече УВАЖЕНИЕ към труда му за темата, оформлението и т.н. Никой не е длъжен да дава тон на някой, това да не е училищен хор.

Относно игрите аз имам органична непоносимост към саботьори. Тук обаче в последния сезон сега се нагледах на това и то правено от двама определени участници. Ама били добри, били подготвени, не го отричам, нито коментирам. Самият факт, е прибягваш 3 пъти точно аз съм видяла и проваляш племе и игра за собствен интерес е противно, това не са спортисти, не може това в такова предаване (че то всеки , ако реши да саботира по някаква причина какво тогава ще гледаме да питам)

Сега упреквате тези двамата (аз дори не искам да ги изписвам), но за мен те се ползват от резрешението на самата продукция, иначе не биха посмели да дават такива синхрони, да вкарат в ход замисъла си. А защо не се възмутихте на Фейгин и Мани от минали сезон, защото те дадоха тона при това в игра, където се разпускаше племето. Защо не ви беше жал колко глупаво изглеждаше Гого и как се раздаваше, а двете клатеха крачета седнали и се хилеха нагло. Ама били провокирани, ама били унижавани, ама имали причини. Не, Фейгин си беше лабилна по принцип за мен, а Мани взе решение да натрие носовете на другите. Това сега е следствие на предишния сезон, ама умножено по 3 от едни и същи уж "добри и честни" спортисти. Каквито и качества да има някой (а те ги нямат чак толкова) самият факт , че проваляш племе за собствен интерес е падение всякакво на всички нива. Това, че продукцията мълчи за техните замисли, изпълнения и не ги изказа , както прави с други участници за къде по-малки неща и провинения е показателно за мен . Направо опротивя цялото предаване с този последен сезон.

Много се надявах Юли да ги осъди, ако беше станало щяхме да имаме едно нормално предаване с качествени участници и кой какво си направи и успее да постигне. Още от първи сезон се видя драмата с гласуването колко е честна, та....дъното копае Нова телевизия и да си спре вече тези предавания. Дори и да има нещо честно , вече никой не вярва. За съд са направо и за издевателствата над хората, и за неясните правила , и за предрешените финалисти, и за всичко ....то не виждам вече нищо положително в този формат.
А защо го гледам ли? Еми аз съм фен на такива предавания и от 1 сезон "горя" всеки следващ, дали ще го гледам следващия не знам-същите игри, същите варели, същите простотии, издънки, подигравки със зрителите, явно съм мазохистка, ама като няма други подобни гледам това. Защо не пиша тук вече, ами не е заради хората, а защото ми е противно което гледам и не ми се пише.

И моля, съфорумника дето гледал това , онова , превключвал, ама кат не му харесва не гледа , мен неговите страсти и неволи не ме касаят. Но....моля, възпитано моля, да не пиша глупости и обиди за Дяволо!!!!!

# 851
  • Sunshine state
Много противно и високомерно държание на Мартин вчера, докато Стан както винаги умерен и възпитан. Нямаше да мога аз да им мълча толкова на М и Д, абсурд.

# 852
Ооо Боже, то всички по двойки там...

Aми аз все се чудя как събрани там млади и здрави хора, все с атрактивна външност, толкова време издържат да не се изпоизчукат. По цял ден са заедно, гледат се все полуголи и се сдържат??? Ми то на много по-кратки лагери и бригади не е било така.

Размисли на мнозина, които гледат предаването..
Вие какво мислите?

Какво да мислим? Очеизвадно е, че мъжете и жените ходят епилирани 3 месеца, с чисти и спретнати коси. Отделно как си првдставяте жени в цикъл на блатото или на брега на отчаянието? И въобще някой вярва ли, че не им дават някаква дажба храна? Ако някой яде само джанки 3 месеца, ще да е умрял от болки в стомаха отдавна... Общо взето и аз не разбирам защо лъжат за тези неща и се изненадвам и, че има хора, дето вярват..

Погледнете им и зъбите - бели, чисти, без налеп. Това са зъби, мити по два пъти на ден.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 19:04 от Черна станция

# 853
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако Продукцията са искали Стан в Изолатора,той щеше да отиде там. Нямаше да го питат искаш или не искаш.

Това е питането е само прах в очите на зрителите,за да има причина да повярваме,че нищо не е нагласено.
Така както на Мартин са му подшушнали да ходи на битка срещу Стан ( и всички елементи на битката бяха сложени за Мартин да спечели. СЛУЧАЙНОСТ?), така и на Стан му подшушнаха,че е време да си ходи.

Добрин за мен отново симулира (ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ?), защото сценария така е написан. Губят отново,за да може Мартин да отиде на битка и да вземе грошовете.
Как пък Мартин изведнъж реши,че му се ходи на дуел при това срещу нелек съперник, Как пък Мартин не му се ходеше на битка преди това срещу по-лесни опоненти? СЛУЧАЙНОСТ?

Имам само един въпрос,на който не мога да намеря отговор и това е ? На кой етап,Продукцията решиха да слагат чадър над Мартин и Добрин,с цел да стигнат финал? Сега като се замисля,ще е било в много ранен етап,защото отстраниха потенциални тяхни упори (Димитър - страгетия + сила), Светлин,който се покрива на терен с Добрин и може да го бие без проблем, Кралев/Благо,които са силни физически,Караолис - силен физически + на пъзел може да бие с лекота Мартин...)
За сметка на това търпяхме и още търпим Виктория,Малвина,Полипенко,Микяй,Маги - все безгласни,безинтересни и глупави участници,които мишкуват, не правят шоу,не са интересни и са причината този сезон да е един провал.

# 854
  • Be realistic - plan for a miracle.
Въх, сега аз съм се почувствала като жертва.
Да си кача снимка или ДНК тест да покажа, че не съм ескимос или бушмен, нещо…
Но не се схваща идеята и това е. Някои неща просто никога не достигат там, където човек се надява да идат.
Пък Мартин и Добрин са противни КАТО ХОРА.
Не като етнос. Колкото и да се иска на някои…

Общи условия

Активация на акаунт