И него доста се опитваха да го оплюят за това, но има разлика между чиста самоувереност, идваща отвътре, той много пъти е казвал, че се състезава само със себе си, да надскача собствените си възможности и очаквания от там идва радостта от победата му. Че е победил себе си, а не противник, който се е оказал по-слаб от него. Разликата е огромна и виждам, че и други го забелязват. Да имаш самочувствие на гърба на другите, като се отнасяш снизходително, подигравателно, като сравняваш "аа не е по-умен от мен", да си позволяваш да крещиш на хора, които нито познаваш, нито имаш желание да опознаеш, това е просто чиста комплексарщина, съжалявам. Да, някои обиди към дуото са много грозни и прекалени (като расистките подмятания), но и тяхното поведение е грозно и под всякакво достойнство.
превъртя на Гешев стратегията изцяло
Личеше си, че е много добър човек, до толкова че да изглежда смешен. Когато някой имаше нужда от помощ или падаше, удряше се, той моментално понечваше да помогне, много пъти ми правеше впечатление как инстинкта му на защитник работеше. А за мен лично това е достатъчно за да го възприема като достоен човек. Включително и сега последно, когато защитаваше момичетата и се опитваше да внесе мир в племето. Човечност не му липсваше, което в този сезон много бие на очи, на фона на роботозираното хладнокръвие при други участници. Наистина много силен физически. Гледаш го груба сила, хамалска, но се справяше добре и с пъргавите елементи и освен това имаше страхотно кардио. За малко да обърка сценария на продукцията. А може и така да е трябвало да стане. Струва ми се, че само на него дадоха реален избор дали да отиде в изолатора или да си тръгне. Виктория със сигурност щеше да избере да си тръгне. А Силвия си промени решението след като видя условията, в които трябваше да пребивава и се отказа в последствие. Стан действително ако беше отишъл на изолатора имаше много голяма опасност да го спечели 
опитите да се бяга от отговорност са впечатляващи. По-скоро самите опити са забележителни, че нямат нито смисъл, нито логика, камо ли желания ефект, е друго

Препоръчани теми