💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 028
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 795
  • София
И днешната битка остави у мен усещането за нагласена работа.
Завършващият елемент беше непопулярен израз и ако го нямаше, Мартин можеше и да се замине.

# 796
Моля оценете епизод 67 петък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

# 797
Какъвто и да беше Стан, глуповат, наивен, заплетен в собствените си стратегии които и сам едва ли разбираше, аз наистина се радвам че отказа Изолатора. Браво Стан, това беше правилното и достойно решение!

# 798
Да бе, ние сме злобни Joy във фейсбук как хранят маргаринчо Joy грубо, грубо, почтиии ми стана жал, но се сетих, че той няма достойнство, та да се засегне

# 799
А за грошовете, откакто ги въведоха, мисля, че беше във втори сезон, изключително много ме дразнят.  Грам ясни правила няма кога и как се ползват. То като цяло няма правила в това състезание, пълна пародия. Ще стискам палци Деси да спечели, но се съмнявам, че това въобще ще е възможно...

# 800
  • София
Преди бях писала, че пращането на Раду в изолатора си е билет за финала. След днешния отказ на Стан да отиде там, мнението ми се затвърди.
Ще ме прощавате, но Стан е много глупав.
Реакцията му на номинацията на Мартин-много благородно било, защитавал си приятелите. Не Стан не е затова-иска ти грошовете и да не му се пречкаш.

# 801
Като гледам къде лежи ръката на Микяй на снимката, значи са ми правилни подозренията че тези двамата са оглупяли от любов в играта. На Микяй жената какво мисли по въпроса. Явно нещата продължават и след предаването.

Опппаааа!

# 802
Ооо Боже, то всички по двойки там...

# 803
Във фейсбук толкова възторжени отзиви за Стан, направо национален герой!
И най-вече, че тотално обърка продукцията.
Радо ще трябва 3 жилетки да му сложат, за да го бият опосумите.

# 804
Какви са настроенията във ФБ? Хората харесват ли МиД?

# 805
Какви са настроенията във ФБ? Хората харесват ли МиД?
Като нивото им на интелект и култура - отрицателни Joy
Истината е , че българинът може да прости обиди, мачкане на някого публично , всякакви мизерии , но да прости на човек със самочувствие, особено с покритие..абсурд Joy

# 806
И този път

Мен Мартин почти не ме дразни, Стан ме е дразнил повече, но не може да викам на черното бяло - нагласени за Мартин си бяха и плуването и щъркеловото ходене в рампата с плочки и пъзела.

Освен това ми стана жал за Стан, защото макар и объркан е добро момче.
А имаше и много силни моменти в битките.

# 807
Маги и Микяй са оглупели от любов?? Боже, това въобще не съм го забелязала... смятате, че имат романтични чувства един към друг??? Наистина не мисля така. Вижте обаче Стан определено има чувства към Мартин, това и преди съм го писала, като зашеметен е от Императора...

Като гледам къде лежи ръката на Микяй на снимката, значи са ми правилни подозренията че тези двамата са оглупяли от любов в играта. На Микяй жената какво мисли по въпроса. Явно нещата продължават и след предаването.

Опппаааа!

# 808
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми звучи като по сценарии Станислав да откаже поканата за Изолатор,за да може великите приятели Раду и Павел да се изправят в братоубийствен дуел.Нали вече идва време за обединение.

След Игрите подкаст със Стан
Каза,че е избрал,да се откаже,защото било 11 седмица, цялата седмица му вървяла на криво и това било знак от съдбата,която тр да следва Laughing
Каза,че не е гледал нито един епизод преди това и приятели го накарали да се запише (аз все си мисля,че има агент,който иска да го популяризира в Бг и затова са го уредили с покана,защото каза,че само на един кастинг е ходил с плуване,лицеви опори).

Чак на 6-тия ден е дошъл човек от екипа да им каже,че наистина са на блатото и не са отбор като останалите.Всички тогава унили изведнъж.

Влязал 103 кг,излязал 90 кг.В резиденцията е качил 10кг за 3 седмици(момента с угояването от Мартин и Добрин.) Гешев го надминавал с ядене, по един хляб за "замезване" ядял.. лоол

Не се е прибирал в Бг от 2015-та и сега за ИВ се е върнал за лятото (явно е бил нелегален,защото много пъти спомена документи и избрал трудния път да се легализира).

Учил в бизнес училище в Шотландия,заминал на 20 без никакъв английски. Съучениците му пишели домашните и дори 2г нямал гадже,защото не знаел английски и как да ги заговори.Бил мн зле финансово,навсякъде му отказвали работа и случайно се озовал пред един кюрдски ресторант и там им се помолил да работи без пари в началото,за да им докаже,че е сериозно момче.И така му потръгнало и още помни шефа с хубаво.'

Има дългогодишна приятелка филипинка, нямат брак.

Благодарение на Силвето,вече всички му викали Капитан Стан.
На кастингите Добрин отказвал да прави някои елементи,според Стан му били лесни и ги бойкотирал.
Ама разбира се,къде е Добрин,къде е простолюдието. Rolling Eyes

За Олл старс ще участва само ако му дадат 50 000 лв,защото много бил преживял и се бил инвестирал много в сезон 6  Laughing
Фаворити са му Раду и Мартин.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 07:16 от Adoralova

# 809
Един текст от Константин Кацаров - автор ( може би много от вас го познават като писател , певец и в др. амплоа). Слагам и оригиналните снимки от публикация му.

"Наясно съм, че е възможно да има сценарий и нагласени ситуации, но всеки от нас сам си избира дали да бъде гризач или нещо по-едро. На тези персонажи ролята им идва отвътре. Житейският ми опит ми го подсказва.
Така се изграждат съвременните медийни герои. Пред очите ни. Буквално на плота. Без подвизи.
Храбростта е виртуална.
Вероятно имат много подражатели. Със сигурност имат. Засичам ги понякога.
Някои казват, че не гледат. Гледането не е вредно. Помага на човек да се ориентира в обстановката. Да приеме или да отхвърли. Да вземе страна. Да се самоопредели. Прогресът не би трябвало да изглежда така. Според мен!"

Общи условия

Активация на акаунт