💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 125
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 660
И миналата година, докато течеше предаването по екраните, Рълев, Денислава, Мартин и периферия се тагваха заедно, бяха засичани заедно навън, създаваха усещането, че са си останали близки и след снимките, но скоро след края стана ясно, че помежду си някои не се понасят.
Така че аз на подобни снимки винаги гледам не с едно, а с няколко наум.

# 661
И аз мисля, че тези събирания са по договор.

# 662
Дуо мазнини са добри, ама на скачане и тичане. Аз комплексни не ги виждам. Единия не плува, другия не се ориентира, на единия краката не ги бива, крампира, другия с вестибулара не е в ред. Малко по-пъргави са, ама чак комплексни.....
Варел ли вдигнаха, пън ли извадиха. Минават в редицата с другите.
Само лаят и се надуват, заповядват и се разпореждат.
Със сигурност не са близки с много от дружината, това ще се види след края на игрите.
И със сигурност има нещо зад камера, защото Маги, Микяй, вече Станчо и Анджи нямат хъс. Тези другари им убиха ищаха за игра.
Виждат подкрепата на продукцията, виждат какво се случва с другите в племената, макар и без нашия поглед на общото.
Къде са Филип и Гого да се гордеят с отрочетата си? Не се е видяло нищо да се пише от тях. Потопиха се. Всички чакат да се свърши и да се забрави.

# 663
Сигурна съм, че ДиМ извън контролираната среда на Игрите не биха си позволили подобно поведение, видяхме, че притворството не им е чуждо, особено на човека с титлата. Поснишили са ръст, имитирали са разкаяние, смотолевили са някакви извинения как играта ги е увлякла и Воала! Чисти, бели, непорочни...

# 664
Не следя тази година никого в социалните мрежи, защото не са ми интересни, но минали години всички се събираха и гледаха заедно понеделничните епизоди, подкрепяха се със сторита в битки, след отпадане имаше подкрепа от останалите. Предполагам, че ако тази година е имало подобни моменти, все някой щеше да сподели снимки в темата. Наясно съм, че виждаме само каквото решат да ни покажат и не разбирам защо трябва да представят двамата си фаворити като невротични контролфрийкс, които не понасят  чуждо мнение, не търпят никакви наченки на конкуренция и са готови да минат през трупове, за да постигнат целта си. И колкото и да е извадено от контекста не мога да повярвам, че в живота са корено различни. Честно казано не ме и интересува, защото в реалния живот просто не бих общувала с подобни типажи. А ако съм HR след това предаване никога не бих наела човек, който не показва минимално желание, усилие и умение да работи в екип. Поне ако не е Стив Джобс или Илон Мъск, но такива проблясъци на гениалност не видях.

И отново се чудя каква точно е идеята на тазгодишния сценарий. Показаха ни най-лошото от всеки и после на фона на останалите дразнители започнаха да чистят отделни образи, защото на общия фон просто не ти се струват толкова отрицателни. Да се хванат зрителите за гърлата кой е по-по-най-неприятен? Ок, може би това прави някакъв рейтинг, но какъв е стимулът да гледаш, ако не можеш да се идентифицираш с никого и всички единствено те отблъскват? Може ли една изцяло анти концепция да изнесе няколкомесечно предаване?

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 11:23 от sunrise_sunset

# 665
  • Бургас
Аз ще трябва да ходя да си лея куршум. Снощи като слушах как Мартин повтаряше на Анджи с какви точно думи трябва да се извини се представих, че имам такъв шеф! Повярвайте ми - заболя ме главата, корема и ме обля студена пот. И много рязко заобичах началника си! Не случайно са казали, че когато дадеш на някой власт разбираш какъв човек е.
Наистина не мога да разбера защо племето не се възползва от възможносттта да номинира единия диктатор, а после да се отърве и от другия. Анджи не е глупава и можеше да организира преврат, но единственото обяснение е голеееемия чадър опънат от продукцията върху импетатора и лакея му.

# 666
  • София
Аз също не мога да си представя да има толкова глупави хора, затова, колкото и да не съм фен на конспирациите, допускам спуснати забрани за кого не може да се гласува...

# 667
Искрено забавление на Микяй и Борисенко.
https://www.facebook.com/share/r/18JpKKjqfM/

# 668
Отнасят изключително много незаслужени обиди и хейт. Това не е Алекса от С4!

Ами че той и Алекса си се събираше с останалите след предаването. С Мани ги имаше даже прегърнати на едно събиране🤣
Каква е разликата с Алекса не разбрах? Даже и той беше по-умерен от двамата в налагането си. Или двоен аршин предвид кого харесваме и кого не? Това е игра все пак, някои играчи го осъзнават, някои не. Истинските им отношения ще проличат след известно време като се поопознаят навън.

Отношението към дуото не е незаслужено, защото се държат отвратително и всяка дума им звучи неприятно. Обидите са в повече, съгласна съм. Особено из фейсбук, но там винаги е било така. Но няма как да накарате хората да ги харесат, защото наистина се изразяват ужасно неприятно. Иначе като играчи аз ги признавам. Особено Мартин, той е по-комплексен. Но всичко останало, което демонстрират двамата...отблъсква.

# 669
Съжалявам, но не мога да се съглася , че Добри и Мартин се държат като шефове. Напротив и Стан и Маги и Микяй се избиват да го играят подчинени. Подлагат се на тепсия. Маги колкото и да е мила и неконфликтна ми падна тотално в очите , когато се подложи и насочи огъня към Анджи . Силна като биче , и също толкова умна. Извинявай Маги много исках да викам за теб. Ако Мики Маки Стаки не деляха една мозъчна клетка , утре щяхме да гледаме сблъсъка на Титаните . Уви

# 670
  • София
Алекса поне ползваше и моркова, и тоягата - с близките си беше доста мил, мога да си представя как им беше завъртял главите на "Ангелите". А двамата стратези този сезон са гадни с всички,  само тези, които са нужни за гласове, ги търпят пряко сили. Останалите - както каза Добрин, не искаме да са тук. Само пречат.

# 671
Довечера Станчо може да се обиди и да не иде при Раду и Павел.

Очаквам следваща, последна седмица със следния сценарий- червени в резиденцията, да захлеби дуото, капитан Мартин. С печата или без. Не мисля, че ще довери длъжността на близнакът си, но не е изключено. Прекалено късно Анджи влезе там. Можеше да им разбута рахата. Ама..... сценарий.
Червен и зелен на елиминация.
После влиза Раду и завесата пада. Браво на продукцията. Със всички сили орезилиха сезона.

# 672
За мен Добрин саботира и нарочно изпусна топчето.

Чак толкова добър актьор не е. Паникьоса се, а после бързо, бързо  видя топчто отдалече. Ако искаше да саботира  щеше да ги разкарва по трасето да търсят много по-дълго. Толкова си могат просто.

Дадоха в близък план, че ръката му беше на корема му точно при топчето и то в следващия момент изпадна. Той през цялото време се държа отпред за лоста и точно тогава ръката ми се озова на корема.
А за да се развика истерично той ( или ортака му) не е необходимо да са големи артисти.
За предишната загуба и двамата бяха ПОБЕСНЕЛИ, а тази нещо много СМИРЕНО я приеха и моментално превключиха на лизане на подметките на Микяй и Маги за гласуването. При Анджи не посмяха, защото знаеха, че тя няма да им заиграе по свирката.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 15:16 от mery_poppins1

# 673
Интересно ми е довечера Димо като предложи на отпадналия (99.9999% Стан) да отиде в изолатора с какви "основателни причини' може да  откаже. По принцип какво можеш да кажеш на продукцията като мотив да не отидеш в изолатора и да си спестиш обидите и подигравките  на водещите че си пораженец или страхлив например.

# 674
Като гледам къде лежи ръката на Микяй на снимката, значи са ми правилни подозренията че тези двамата са оглупяли от любов в играта. На Микяй жената какво мисли по въпроса. Явно нещата продължават и след предаването.

Общи условия

Активация на акаунт