💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 135
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 150
За какъв авторитет се е взел Калоян, който няма нито една спечелена индивидуална битка, за да обяснява на Борисенко от блатото как се печелят битки и какво той трябвало да прави утре на капитанската? Пък даже и да го подканва да пита съплеменниците колко му е бил бесен на арената, защото видиш ли Калоян е авторитета там. Резил.

# 151
Аз все още не мога да повярвам, че Поли не е българка Joy Толкова добре говори български, а май не е била чак толкова малка, когато е дошла да живее в България, поне доколкото си спомням.

# 152
Утре сигурно ще е някаква хамалска битка за капитаните Joy

# 153
  • София
Димо по едно време съвсем превъртя играта:
"Ако го изкарате, после си го вкарвате" JoyJoyJoy
Да не съм объркал нещо канала?

# 154
Да си ходи вече Стан, защото много ме напрягат неговите стратегии и обяснения.

# 155
Бахти и диктатурата тоя сезон😆😆
Има някои момчета, които си мислят, че всеки може да говори, когато само те кажат и да прави и диша само, когато те кажат😆

# 156
  • На Изток от Рая
С тази игра за памет, боговете май ще пожалят капитан Стан

# 157
Какви са тия всичките лицемери събрани там, като Мартин е най големият незнаещ собствените си възможности играч, претендиращ за пъзелист, който на пъзел изпрати цялото си племе в блатото и след това е молил Димитър да му обяснява как да го нареди седмици по-късно. Даже и един път не се беше извинил на храбрите, че ги е пратил в блатото и го оплюваха по синхрони, докато той наглееше безизразно, за да сега да има претенции кой трябва да си знае възможностите и предявява постове.

# 158
Борисенко изгоря. Жалко. Сготвиха го бързо, бързо.
Жалкари.

За мен, Борисенко е героя на този злощастен сезон.

# 159
Да ме прощават феновете на Павел, от самото  начало не успях да го харесам. После в силната коалиция беше си повярвал too much. Когато Гешев го приземи , влезе в роля на търпелив интелектуалец.
После блъсна Каролис -Мислех си че няма как да ми стане по-неприятен.
Но днес в изолатора достигна нови низини.
Много искам точно Силвия да го прати в къщи.

Той има много ясна представа за себе си, на него още повече му се иска да го бият и да си ходи у дома.
Още при битката с Миряна си представяше масата отрупана, ама тя взе, че падна.
Виктория се изхлузи скорострелно и пак не му се получи, сега и Силвия, ако го "предаде"  Simple Smile
ще гледа пак Раду на кралска софра.

# 160
Ако бяха избрали Микяй за капитан нямаше да им се получи елиминационната битка между Стан и Борисенко

# 161
  • Sofia
Все си мислех, че това предаване е стигнало дъното и вече няма накъде, но дълбоко съм грешала! Продукцията е блато и с всеки следващ сезон се окопава все по-сериозно, дълбаейки земните недра!   Принципи в безпринципност - ако изобщо има следващ(и) сезон(и), това трябва да е мотото! За достоен завършек на този сезон предлагам двамата "принципни" мазньочи да си вземат "принципния" Димо и кой откъде е!

# 162
Павката съвсем опротивя. Ако до сега го имах за мазник на силните , понеже не е кой знае какво и го съзнава , за това като една Виктория (бих казала в мъжки вариант, но не съм убедена)се прикрепя към някой. Обаче с по -слабите , направо е отвратителен.
Дано утре Борисенко отстрани , нобеловия лауреат . Така ще се радвам ако той спечели , направо ме разтапя добротата с която реагира на всички ситуации . Страшен душанко.
Мартин не мога и не мога да го взема насериозно. Дори когато е бесен ми е смешен със това зубърско излъчване и женско гласче

# 163
  • София
Ако бяха избрали Микяй за капитан нямаше да им се получи елиминационната битка между Стан и Борисенко

Щеше - в миналия сезон, когато ги "наказаха" за криенето на храна - казаха, че всяко едно племе трябва да изпрати човек, който да понесе последствията на извънредна елиминационна - и не, нямаше условие това да е точно капитанът на съответното племе. Така че, ако беше Микяй - колко му е да кажат, че капитанска битка няма да има, а Стан и Борисенко отиват на извънреден елиминационен дуел?

Иначе за битката днес - сравнително равностойни като цяло до последния елемент. Анджела там не се справи никак. Зелените - сравнително бързо се справиха на него.
Всъщност, през цялата битка, единствено Калоян пак ме подразни - как Борисенко пак не бил разбрал. Факт, не беше, но и самия Калоян тръгна да вади чувала, без да е прескочил стената, та племето му напомни. Да, той беше първи и не е гледал другите, но за разлика от Борисенко, на него българският език му е роден и би следвало да може да чуе и разбере правилата.

За утре - очаквам победа за Стан - елементите са повече като за него. Но, все пак стискам палци на Борисенко. А, и без Стан - голям шанс Мартин или Добрин да са номинирани или поне да се поохарчат доста, за да се спасят.
При Силвия, Раду и Павел - по-сложно. Предполагам Раду пак ще победи, но кой ще си тръгне - предполагам Силвия, но може Павел да има късмет и да се "спаси" този път с последното място 🙂
А и за продукцията Раду и Силвия сами в изолатора ще им е по-желано като опция, а не Павел и Раду отново.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 23:18 от gg__

# 164
Моля оценете епизод 63 понеделник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Общи условия

Активация на акаунт