💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 104
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 135
Коя е тази кресла, не се търпи...

# 136
На Гешев как му се подрусва коремчето като тича🫶

# 137
Много ми е обидно за Борисенко. Той и Стан дали е разбрал правилата с неговата налудничавост.  Но допускам, че наистина той е опитал да заиграе, а Борисенко по старото ни соц възпитание реши да се възползва, без да ги интересуват правилата. Щото тя продукцията не показва респект към правилата, а нас от деца са ни научили да ги заобикаляме...Аз съм за зеленине.

# 138
Ама да, разбира се, че Добрин ще каже на Анджи откъде да ѝ мине топчето, той винаги знае всичко най-добре.

# 139
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
М, директната елиминация се оказа просто гръмко анонсиране, че утрешната капитанска ще е елиминационна.
Стан пак е в своите си филми - по глупав начин го била разкрила продукцията. Не, ти по глупав начин си показал коя е номинирана. Неспасяем е този!
"Ум, ум!" - викат напразно на Стан по време на битката. Много се смях! Joy

# 140
Анджи на този пост?🥴🥴 Тя даже не вижда лабиринта и дупките.
"Слабата" Пелипенко мина 2 пъти това трасе. Дааам🤔

# 141
Всичко пак нагласено от продукцията ! Стан и Борисенко да са капитани и да участват в елиминационна битка заради предателство! Миналата година Виолета по-леко наказание имаш е

# 142
  • Сред мелниците
Калоян изплува от пейзажа, където живя до скоро, безинтересен, незапомнящ се, сив. Сега всеки втори синхрон го слушам да мънка  и съжалявам за доброто старо време.

Да ме прощават феновете на Павел, от самото  начало не успях да го харесам. После в силната коалиция беше си повярвал too much. Когато Гешев го приземи , влезе в роля на търпелив интелектуалец.
После блъсна Каролис -Мислех си че няма как да ми стане по-неприятен.
Но днес в изолатора достигна нови низини.
Много много искам точно Силвия да го прати в къщи.

# 143
Айде пак мутренското търсене на сметка.

# 144
Браво силни.

Мазнините са турбо нагли, безпардонни, неблагодарни.

Елиминация, като елиминация. Беше за двама. Дали?

# 145
Ако не се скатават Мартин и Добри можеше и да спечелят. Сложили Анджи на това съоръжение дето не вижда дупките. Тя е кинта и 20 ...

# 146
Двата опосума крайно пренавити.

# 147
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата и шарената корица 🙂.

Мартин горкия разстроен от измамата на Стан, а той като мами племето, не се разстройва.
Не знам Анджи защо се предложи, тя нищо не виждаше на този лабиринт.

# 148
Радвам се за силните 💚

# 149
Анджи провали позицията си. Факт. Но тези обвиненията към всеки, който не се е справил в нещо, е толкова неприятно. Бесни сме, бесни....почти като една празноглавка в едно друго предаване.
Такова набиване на канче  и сриване на всеки, който не е с тях... Ох, много се надявам да успеят Маги и Анджела да направят нещо и да оцелеят поне до обединеното. Много ще им е трудно с дуото, те са токсични.
Бях за червените, честно казано. Заради Калоян. Взе се за нещо, което не е. Малко е време да се приземи и той. От зелените симпатизирам единствено на Бориската.

Общи условия

Активация на акаунт