💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 095
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Пък аз на мястото на Стан щях да кажа, че не е вярно, никого не съм сочил (то пък и едно сочене, направил там някакви муцки). На Борисенко му се е сторило нещо, но се е объркал, не му е за пръв път.

Идиоти, "боговете на ИВ". Дали сами са се сетили за тия думи и Стан, и Борисенко?!

Добрин пък, от висотата на неопетнения си морал, окачестви постъпката на Стан като отвратителна. Припад.

# 121
Мен ме е яд за всичко, което преживяха и двамата. Дори Стан. За мен е просто наивен , като биче. Борисенко има огромна душа и воля. Той ми е пример за човек стоик. Понася всичко, без да мрънка. С воля и чест.
Докато тези двама мишоци, които продукцията бута по незнайни причини могат да се удавят в отровата си. Гниди!

# 122
  • Буркина Фасо
аз ако бях на наказаните нямаше да играя играта.
сега ще се жертвам за някои, а утре ще ме изгонят.

# 123
Гешев много смешно подтичва с това шекмбенце Simple Smile

# 124
Решиха и ги сготвиха бързичко...
Те и без това другите ги беше страх от такава битка, затова им бяха и такива капитаните Simple Smile

Дали продукцията не е накарала зелените да пуснат вода за Борисенко.

# 125
Мартин и Добрин наистина са като гниди, гнусни, но изтъпанени. Що за мъже! Недостойни и мазни.

# 126
  • София
Видяхме ги "Боговете" колко са читави..и сценаристи и режисьори, които си затварят очите за другите шашми и саботажи, а пък "бог Димо" е богът на чашките Rage

# 127
  • София
Между другото как пък така се случи, че точно Стан и Борисенко са капитани? Ми ако беше Попиленко?
Направо са смешни с тия сценарии...

# 128
Мартин само мяука с това гласче, не мога да приема някак насериозно.

# 129
Мартин наистина се изживява като император, или поне така и ни го представят...Останалите играчи са там само за да го удовлетворяват или разочароват. Joy

# 130
Много добър Мартин

# 131
Бедни, бедни Борисенко, защо не отпадна още на блатото?! Колко съдрана кожа и унижения щеше да си спестиш...

Гадовете на игрите досъсипват сезона с драматургичните си напъни.

# 132
Горките хора. Такова унижение. Хора със семейства, деца, подложени зорлем на падение и излагация.

Борисенко се притесни, Калоян е. Беше унижен. Защо не му обясни, не го успокоихте? А, боговете.....

И наистина не разбирам, от къде толкова желаещи, не гледали дори един епизод. Този, например.

# 133
Имам чувството, че сценаристите или са някакви супер инфантилни и изостанали или са на 12-13 години Rolling Eyes всичко е прекалено изсмукано от пръстите, детинско, повърхностно... Тийн сериал.

# 134
  • София
Пък аз на мястото на Стан щях да кажа, че не е вярно, никого не съм сочил (то пък и едно сочене, направил там някакви муцки). На Борисенко му се е сторило нещо, но се е объркал, не му е за пръв път.

Идиоти, "боговете на ИВ". Дали сами са се сетили за тия думи и Стан, и Борисенко?!

Добрин пък, от висотата на неопетнения си морал, окачестви постъпката на Стан като отвратителна. Припад.
Стан е много, много глупав мъж! Колко изпуснати възможности да обърне играта и колко тъпи и крайно нелогични решения... FlushedRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт