💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 056
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 105
Утре който и да спечели и двамата ще си ходят JoyJoy
Победителят си ходи вкъщи, а загубилият - в изолатора Joy

# 106
  • София
Гледам със закъснение и...
Павел с нахалството си започва ударно да стресира Силвия, ама тя не поддава, за негов ужас Stuck Out Tongue Winking Eye
А Мазният е възмутен, че някой може да говори по-дълго от него. Явно той задава въпрос и подчиненият трябва да отговаря по войнишки и да млъкне на секундата! Откъде-накъде ще си позволява да говори!
Имало е доста неприятни образи в Игрите, но по-гнусно човече лично аз не съм виждала в нито един от сезоните.

# 107
  • София
Миличките си помислиха, че ги гонят директно Joy
То и аз така си помислих.. Все пак е добре, че има шанс да остане Борисенко. Той е косвена жертва..

# 108
Ай сик...р!
Мазния, черен дробчо ще казва кое е отвратително.
Как не ги е срам.
Да карат хората да се извиняват на боговете?!? На кого? Какви игри. Ей, побеснях.

# 109
Предаването се превръща в цирк. Следва развитието на фермата.Извиненията поднесени на боговете - това са ги накарали да го кажат.

# 110
  • Буркина Фасо
директна елиминация, но за един.Smiley

# 111
Гошко, Пешко, излезте пред класа и кажете, че повече няма да правите така!

# 112
  • София
Да е съспенс, да има шок и ужас...и аз си помислих, че веднага излизат. Ралица каза директна елиминация, а най ми било елиминационна битка, утре.

# 113
Тези хора езика за нищо го нямат- "последни думи", "присъда", "боговете на игрите"- и да ги смачкат точно преди  битката. Директна елиминация ми звучеше като "тръгвате си веднага"- сега ще се бият?! С коя логика...Много сте зле от ПР да знаете.

# 114
Казах ви, че никой няма да си ходи тая вечер. От нещо- едно голямо нищо😆
"Аз ви обичам, обичайте се и вие"- "боговете" на Игри на Волята😆
Бих дала нещо, за да ги прочета тея правила, които някой тук таме ги нарушава😆

# 115
  • Be realistic - plan for a miracle.
E те ги питаха “имаш ли финални думи?”
Какво друго да помислят.
Поредна мазна манипулативна игра на продукцията.

# 116
Решиха и ги сготвиха бързичко...
Те и без това другите ги беше страх от такава битка, затова им бяха и такива капитаните Simple Smile

# 117
  • Варна
Ох, Стан ми хареса "Боговете на Игри на волята"😁

# 118
Точно пък Добрин да ми коментира кой постъпвал гадно ми дойде малко в повече. Ако трябваше да се наказват неща, изтропани на арената, трябваше Кралев първи да замине за издаване на информация на врага, след него дуото мазньочи с техните "честни" саботажи, да не говорим, че Мартин каза директно на Силвия, че Калоян има грошове. Или това всичкото е ОК, а, Пишман Боговете? Питам и отговор не чакам...

# 119
E те ги питаха “имаш ли финални думи?”
Какво друго да помислят.
Поредна мазна манипулативна игра на продукцията.
За да можем после ние да се ядосваме и да изписваме страници за глупостите им Disappointed Relieved
Ама не мога да се спра, какво да направя сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт