, Е, да ги похваля - добри повтарячи на модели и при нещо различно /като пъзела на Мартин/или антисистемния Стан за Добрин -изненада, истерия, страх, провал, блато....няма готово назубрено решение - следва проблем за Мартин и Добрин.
започнал да се заяжда за нощничката в момента, в който много от племето не го търпяли с постоянното му говорене и той се уплашил, че си губи мъжката коалиция. За Виктория се е чувствала много виновна и затова от една част нататък е загубила желание да играе. Реално Виктория и Пелипенко са казвали, че вече искат да си ходят, да ги номинират и да се приключва, но на съветите и пред камерите са говорели друго (според мен заради договорите, не знам, не уточни в разговора защо). С Пелипенко май изобщо не се разбират нито вътре, нито след това навън, защото каза един много тънък намек за нейното представяне
но е толкова фино вплетен в разговора, че едва ли някой ще му направи впечатление. За Стан каза, че го зяпнала в началото, защото до сега само млади момчета около нея, които не представлявали интерес и изведнъж вижда мъж с брада, по-мъжествен и зрял ѝ се е сторил в първия момент 
Те ѝ казали, че ако иска да участва игрите били много трудни, затова няколко месеца преди да започнат самите снимки е тренирала дву и триразово, успявайки да постигне феноменалното ниво, което показа. За мен това е просто уау! За Анджи каза, че вижда себе си в нея, била е така борбена, натренирана и мотивирана на младини. Препоръчани теми