💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 201
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 360
Аз вече само вас чета, нямам нерви да гледам. Жалко за Борисенко.

# 361
На Мартин всяка втора дума му е саботаж вече, много е дразнещ. Саботажи са нужни в някои крайни ситуации, но неговото е вече прекалено. Представям си догодина като натренира Х човека колко саботажа ще видим в играта, сигурно всеки за това ще мисли.

# 362
Снощи с един куршум и двамата ми любимци. Така се напрегнах , че се хванах да споменавам "мидата" , във другото и значение , не най пристойното. Blush

# 363
Защо нямаше интервю с Малвина при Ваня ?

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 10:49 от fermata72021

# 364
  • Be realistic - plan for a miracle.
В горното сигурно се има предвид Малвина?
И аз се зачудих, но предположих, че е нейно решение честно казано.

# 365
Представям си догодина като натренира Х човека колко саботажа ще видим в играта, сигурно всеки за това ще мисли.

Силно се надявам хората, които искат да тренират с него да са около нулата.
Гого и Фифо, например неслучайно имат такава фенска маса и толкова народ иска да тренира с тях! Играха с достойнство, без да се обясняват, как те ръководят не само битките на терена, но и социалната игра.
Мартин и Добри може и да се имат за големите стратези, но не са от участниците, които заслужават уважението на зрителите, или поне моето такова. Confused

# 366
Вероятно , защото няма какво да каже. За всички , които мислеха че ПР нарочно не и излъчва синхроните.
Тъй като останах без фаворити , вотът ми от тук насетне ще е само отрицателен. Финалист не искам да са :Раду , Калоян , Павката и Мартин. Изключвам Стан , понеже не вярвам , че има шанс. В този случай , ще викам за Маги , Добрин и Гешев , като единствени способни да отстранят неприятниците ми. За Анджи по симпатия , но на нея не възлагам надежди.

# 367
Мартин тази игра я игра като Момчи миналата година, стратегията му беше същата. Колкото и да не ми е приятен, имах дежа вю.

Жалко за Борисенко. Още не мога да повярвяам колко искрено готин човек  беше, пък като се избръсна, дзже наслада за окото!
Така е и това още веднъж доказва тезата, че Мартин и в помалка степен  - Добрин, са се сподготвяли старателно. Взаимствали са техники, стратегии, игрови решения, проучили са "добрия опит" и са назубрили решения.
Момчил беше новатор в много отношения, докато Мартин и Добрин са имитатори, "повтарячи":yum:
Yum, Е, да ги похваля - добри повтарячи на модели и при нещо различно /като пъзела на Мартин/или антисистемния Стан за Добрин -изненада, истерия, страх, провал, блато....няма готово назубрено решение - следва проблем за Мартин и Добрин.
 Но има нещо, с което се опитват да са новатори- стойки и чупки по високи точки от реквизита, придружени от крясъци и рев, и от нещо като имитация на насекоми/Мартин снощи приличаше на огромен скакалец в атака/. Силно се надявам това да не е опит за авторски подпис, като сития лъв на Момчи например, защото Мартиновото е много нелепо.

# 368
В началото на сезона бях писала, че Кралев има нужда от умствена опека, но на Стан му е по-належаща. Толкова несъобразителен и то точно спрямо Борисенко, последният бе публично унизен заради станчовите жестомимични подсказки. Сила и маниери като на впрегатен добитък, интелект оскъден. Мартин го поведе снощи към стопанството като по-малко братче със специални нужди.

# 369
Eдиния от опосумите е учил в италианския лицей в София.

# 370
Eдиния от опосумите е учил в италианския лицей в София.
Ако е вярно, ще е поредният възпитаник лошо рекламиращ Лицея си /след Кралев🙃/.

Този Лицей отдавна не е това, което беше😉Дори напротив,  превърна се средище на хора с високо самочувствие без покритие, но затова пък  с пари или от “специални” семейства.

# 371
Всъщност, ако Борисенко не беше казал сто пъти на всеослушание, включително и на синхрон, че Стан му е посочил номинираните, нищо от това нямаше да се случи.
Любимец ми е, но е като паднал от луната. Все неразбрал и нечул. Може би в това му е и чарът. Иначе умствено ми се доближава до Стан, само дето има готино чувство за хумор и по-малко синхрони, а другият се взема много насериозно.
Още една негова нелогична и странна постъпка се сетих - на блатото като не гласува положително за Стан да влезе в племената, а за Анита. Първо прецака най-близкия си човек, после прецака и себе си, като остави по-силен противник. И даде едно мъгляво обяснение, което никой не разбра. Smiley

В началото на сезона бях писала, че Кралев има нужда от умствена опека, но на Стан му е по-належаща. Толкова несъобразителен и то точно спрямо Борисенко, последният бе публично унизен заради станчовите жестомимични подсказки. Сила и маниери като на впрегатен добитък, интелект оскъден. Мартин го поведе снощи към стопанството като по-малко братче със специални нужди.

# 372
Алеко слипа имаше повече поддръжници от тези две мазни петна.
Ако, да седиш в сянка и завет в повечето време е стратегия, не знам от коя библия са я взели. Да скочиш с пръст другия, да обвиняваш всичко живо що диша, да назидаваш и мъмриш, ами не е добре, не е и стратегия. Тези, специално са пишман стратези.
Като чувам около мен какъв отлив има на гледаемост и хейт по тях, надявам се учениците им да се броят на една ръка.
Гого, Филип, Момчил са класи, които тези двамата никога няма да стигнат.
Да са им халал парите от чека.
Борисенко, Светлин, Гешев, Раду и други прецакани, да изкарат тройно повече.
Сякаш Кралев липсва Joy

# 373
ddarri, при Борисенко езиковата бариера е предпоставка за моментни както комични, така и нелогични действия, безхитростен и добродушен е, което не предполага втори план. Стан не зная с какво да го оправдая, като Мъглявината Андромеда ми е Grinning

# 374
Подкаста със Силвия

Дойде при Ванчето с прословутата си бяла нощничка от предаването.И почнаха бъзиците за това с Раду.Силвия каза ,че Виктория се е разкравала на Резиденция с по-изрязана нощница /долнище/ ,ама Раду нищо не е казал.Силвето е ходила да сяда в скута на Раду ,да и връзвал банския ,ама той бягал от нея.Донесе карикатурни снимки ,правени от нея на цялото и племе .На Раду карикатурата имаше надпис "Обичам Раду".Ванчето я взе и каза ,че ще я покаже на Раду като иде при нея.За Ол старс не иска да участва.Каза ,че във ФБ среща хейт от "злобни лелки ",под снимките и видеата и.Похвали Кралев ,че предаването без него нямаше да е интересно.Питаха я и за капитан Стан ,Силвето каза че като го е видяла: "Уау ,човек с брада ,отличаващ се сред тия млади момченца там" .
Понеже и аз го гледах снощи, малко уточнения, това не бяха карикатури, които е рисувала, а герои анимационни, които е свалила от интернет, чиито образи смята, че отговарят на тези на участниците. С Раду са имали много бъзици и закачки, но не са ги излъчили за да поддържат основната драма помежду им. Той бил абсолютен завършен манипулатор, не че не го виждаме Joy започнал да се заяжда за нощничката в момента, в който много от племето не го търпяли с постоянното му говорене и той се уплашил, че си губи мъжката коалиция. За Виктория се е чувствала много виновна и затова от една част нататък е загубила желание да играе. Реално Виктория и Пелипенко са казвали, че вече искат да си ходят, да ги номинират и да се приключва, но на съветите и пред камерите са говорели друго (според мен заради договорите, не знам, не уточни в разговора защо). С Пелипенко май изобщо не се разбират нито вътре, нито след това навън, защото каза един много тънък намек за нейното представяне Grinning но е толкова фино вплетен в разговора, че едва ли някой ще му направи впечатление. За Стан каза, че го зяпнала в началото, защото до сега само млади момчета около нея, които не представлявали интерес и изведнъж вижда мъж с брада, по-мъжествен и зрял ѝ се е сторил в първия момент Grinning
Това, което най-много ме впечатли беше частта, в която Ваня я пита как реши да участваш и тя каза, че е гледала някакъв стар сезон и много бързо е подала документи, те са ѝ се обадили и се явила след някакви месеци на кастинг. Обаче на кастинга била много зле физически, защото към 15 години е тренирала само за себе си, да поддържа някаква форма, а не за постижения. Под "зле" визира "едвам минах тръбата високата (която е за минаване на ръце) четири пъти" Joy Те ѝ казали, че ако иска да участва игрите били много трудни, затова няколко месеца преди да започнат самите снимки е тренирала дву и триразово, успявайки да постигне феноменалното ниво, което показа. За мен това е просто уау! За Анджи каза, че вижда себе си в нея, била е така борбена, натренирана и мотивирана на младини.
Каза също, че изобщо не е със слаба психика, споменавайки Сървайвър, където условията са били много по-тежки и смазващи, но това, което много я е разклатило е омразата към нея вътре. Усещала го е и това я е карало да се чувства некомфортно и понякога да взима лоши решения. Когато си принуден да се сблъскваш с това всеки ден, постоянно, в нереална изолирана среда е друго, не както в живота.

За мен Силвия е един от най-интересните участници, влизали някога. Изключително добра форма, умна, адаптивна, но непостоянна и с много голямо чувство за справедливост. Когато има конфликт, нейната реакция е бягство, а там това не е било възможно и затова са се отключили някои стари травми, които са я разклатили вътрешно. Творческа натура със смелост да живее по свои правила и запазила детското в себе си. Човечна и емпатична много! А тия качества точно са най-големия кът в момента при хората. Малко ще я разберат и приемат, но тя това си го знае и си го каза "нормално е". Разбира хората и не ги съди.

Общи условия

Активация на акаунт