💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 145
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 465
Браво на Анджи за поемата на инициативата за откровеността. Каза си всичко в началото, след което и Стан откри, че има т..ки. Ако може и Микяй да ги открие някъде там, ще е чудесно. Толкова хора виждат нещата, а всички мълчат. Не го разбирам...

# 466
Тези двамата с всеки епизод си показват все повече истинското лице. Верно са се взели много насериозно. Още имат мляко около устата, а нон-стоп философстват. Сигурно Игрите са най-голямото им предизвикателство в краткия живот, но са решили, че са on top of the world.

# 467
Аз не знам защо "мишките" не се обединят да изкъшкат двамата царе. Явно не им хрумва, ами покорно чакат да отидат на заколение.

# 468
Стан сега, ако има акъл за 2ст ще говори с останалите и с двата капитански гласа по Мартин. Утре пак така да се подхлъзне някъде и Добрин. Но къде ти такава мисъл … 2ма ще ги командват 4ма 🙄

# 469
Анджи определено им размуши комфорта на двамата, но беше време някой да им го каже всичко това - те не са племе, те са Мартин и Добрин + някакви навляци там, към които двамата едва прикриват антипатиите си, защото в тази двойка място за трети няма.

Иначе Стан си беше виновен, но ми стана жал за него, дуото се държат с него като с идиот, много снизходително, унизително чак, 0 базово уважение.

# 470
Микяй как се усмихва сладко, дори не го знам разбира ли какво става, или не? Joy

Edit: ЗАЩО СТАН НОМИНИРА МИКЯЙ? Joy Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 21:52 от shurayu

# 471
Станчо е много, много зле. Ужасно глуповат и много тъп.

# 472
О не еее! Не мога повече. Какво е това нещо, за Бога??? Тоя Стан какъв човек е??? Не е реален, не е от тая планета! Довърши ме окончателно😅

# 473
Много неприятно, че само негативизъм за играчите, но аз по-абсурдна и наивна игра от на Стан до сега не съм виждал за тези 6 сезона. Съвсем отговорно го твърдя, а аз доста сериозно и детайлно следя стратегическата игра на участниците

# 474
То бива да е глупав Стан, ама той плосък, една мозъчна гънка няма. Вместо да стрелят по Добрин и Мартин, дава абсолютно излишни гласове за Микяй?!? WTF... Как не се разбраха с Маги, Микяй и Анджи и на елиминация да заминава единия от дуото, дето са се взели много насериозно. Ама де ти толкоз акъл.

# 475
От Стан просто трябва да очакваме неочакваното! Що за човек, каква енигма Grinning Joy

# 476
Дано останалите стрелят по един мазен. Тоя Стан им оправи играта. Дано му дадат някой процент от чека. Микяй сега остава да върне по Стан и той ще е топ идиот.

# 477
  • Sofia
Тея двама нервни съсли забравиха как единия го вадиха, като морска краставица от морето. А другия как заточи цялото си племе на блатото.  Иначе са много добри Joy
Ето този коментар най-точно олицетворява двете сурикатчета! На тях все другите им виновни и са много силни в набиване на канчета, и търсене на кусури, а не вземат да се погледнат те на какво мязат. Като две дърти свекърви, седнали на пейката пред блока! Смешници с претенции!

# 478
  • софия
Е то това оставаше.
Мартин или Добри да отпаднат за сметка на Стан или Микяй. Trollface
 Та до финала съвсем да ми се изгладят гънките Joy

# 479
Много неприятно, че само негативизъм за играчите, но аз по-абсурдна и наивна игра от на Стан до сега не съм виждал за тези 6 сезона. Съвсем отговорно го твърдя, а аз доста сериозно и детайлно следя стратегическата игра на участниците

Повечето са там за преживяването и ползите от това да са давани по телевизията - след игрите. Развиване на бизнес, клиентела и т.н. Не бих казал, че дори имат някаква концепция за играта. Примерно фермата с 9 сезона...

Общи условия

Активация на акаунт