💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 163
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 600
Марти ще влиза в сферата след малко

# 601
Иеее и Мартин вътре Joy дано силните да се забавят леко с вкарването на топчето Joy

# 602
Добрин не пусна ли топчето нарочно? Ако някой може да върне, че аз я нямам тази опция.
За мен Добрин и Мартин саботират, за да докажат, че без тях, племето загива.

Абсолютно режисирано! Изпусна го нарочно, пролича си и от начина, по който “установи”, че е изгубено.

# 603
Мартин се справя по-добре с указанията, Добрин беше хаотичен и припрян.

# 604
Както и от разстоянието, от което го  видя.
Добринчо няма ли да бута?

Добрин не пусна ли топчето нарочно? Ако някой може да върне, че аз я нямам тази опция.
За мен Добрин и Мартин саботират, за да докажат, че без тях, племето загива.

Абсолютно режисирано! Изпусна го нарочно, пролича си и от начина, по който “установи”, че е изгубено.

# 605
  • София
Браво на Десислава, зашамати се горката, но издържа това сътресение от началото.. Добре ги насочва и е доста спокойна..

# 606
  • Варна
Ама Маги хич нямаше ориентация.
Няма такъв нагляр😡
ДиМ бяха трагични тази вечер

# 607
Няма коментари !Аз съм Бясна!

# 608
Десислава е герой, браво! Харесвам я много на арената няма тън мън, пълна концентрация и отдаденост в играта. Но и четиримата са много спокойни и се разбират.
Да видим сега дали единия от дуото няма да се предложи на съвета да вземе на Стан грошовете. Ако решат днес да разделят дуото само ще го нахранят излишно.

# 609
  • София
Сега ще подчертаят дебело, че като са се отдръпнали двамата стратези да гледат сеира на племето, и ей нА докъде я докараха! За никъде са без тях!

# 610
Аз сега чак пуснат тв-то, ама то края хванах. Очаквано- червените загубиха😀
Задължително ще си върна да видя как Марто иска Анджито да му се извини😆

Много интересно сега как ще гласуват тез червени "мислители"😆
Залагам, че Микяй ще е номиниран.

# 611
  • София
Мартин........
Този е рядко противно същество!
И гласеца, и ехидната усмивчица така добре допълват образа на мазньоча! Rolling Eyes

# 612
Анджела като толкова претенции има на масата ,защо не влезе в сферата да се докаже .Това не е племе ,а пълнежи .

# 613
Е, да де да, племето от двама играчи, които обаче не съумяха да са лидери - т.е. хората да ги следват, а можеха да го постигнат. Но не, те са си дуо-манипулатори.

# 614
Е, да де да, племето от двама играчи, които обаче не съумяха да са лидери - т.е. хората да ги следват, а можеха да го постигнат. Но не те са си дуо-манипулатори.
Те са лидери ,но точно в тази битка оставиха тъпия Капитан Стан да ги ръководи с тъпа стратегия.

Общи условия

Активация на акаунт