💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 071
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Явно никой не е чувал, че комарът е убил най-много хора. Единият съчини "човек",  другият -"мравка". Grinning

# 751
Ей сега трябваше да дадат играта с дърпането на кану Simple Smile

# 752
Гугъл ми показа. Не знаех сентенцията.

# 753
  • София
Ама каква е тази игра? В предните сезони трябваше да се излиза от скарата за всяка плочка, а сега Мартин си ги нареди половината , без да мръдне от съоръжението. Rolling Eyes
Преди също за всяка невкарана в коша плочка трябваше да се прави наказателна обиколка, а сега даже не разбрах какво е правилото.
Отделно даже Димо започна да му обяснява как да си цели плочките, за да започне да ги събаря, че опитите на Императрин бяха доста нефелни. Как пък нямаше и един компонент, който да е сила на Стан? Предполагам съвсем случайно. Joy
Фразата щом е на Конфуций, значи е "Не убивай комар с меч". Никакъв шанс Стан да се сети, той даже буквите гледа малко странно... Жалко! Не го харесвам, но толкова ми се искаше да прати Императора-мишка в естествените му владения - варелите на изолатора.

# 754
  • София
Явно никой не е чувал, че комарът е убил най-много хора. Единият съчини "човек",  другият -"мравка". Grinning
И аз съм я чувала тази сентенция, но като видях меч, реших, че е риба меч 🤣

# 755
  • На Изток от Рая

Преди също за всяка невкарана в коша плочка трябваше да се прави наказателна обиколка, а сега даже не разбрах какво е правилото. 
Новото правило е, че могат да изберат дали да продължат опитите или да вкарат плочата и да направят наказателна обиколка

# 756
Ех за малко. Ако беше загубил с разлика по-малко щеше да ме е яд Confounded

# 757
Айде Марти грабвай грошовете  и продължавай да мачкаш.

# 758
Ей сега трябваше да дадат играта с дърпането на кану Simple Smile
А, не-пазят я за дамски дуел Продуцентите! Рев, стенания, влачене, мъка- това си мислят че искаме като зрители гениите на ИВ…

PS: Мартинчо- най- достоен сред Достойните, Светлоносен и сечащ глави със сълза в окото/крокодил/,  странно просветление получи! След актьорски драматизъм , провидя комара след мравката. Бравос!🙃

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 22:08 от ellis

# 759
Стан спира да мисли. Че той изобщо започвал ли е Trollface

# 760
  • София
Мартин си е зазубрил сентенциите от миналия сезон, а те да вземат да дадат нова!!

# 761
За първи път ли Димо директно подсказва, че играч има 3 от 5 думи вярно наредени? Прецедент!

Отделно влеченията на Стан по Мартин са много некомфортни за гледане.

# 762
Ех пак побърза да се самопохвали, миналата година сентенциите детска игра били, пък сега видиш ли невероятно трудни и само той може да ги разреши! Grinning

# 763
  • На Изток от Рая
Стан го тъпчат, мачкат хлапетата и той пак ги величае, само дето не целуна краката на учителя

# 764
Мартин от фаворит в началото за мен,сега едва го търпя,доста антипатичен ми стана

Общи условия

Активация на акаунт