💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 53 963
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Малии,как сече с брадвата ...
Настоящите участници ще го сгънат на квадрат Юлката.
Инак пъзелът е труден.Помните ли Йо как не можа да го нареди?
Лазаринов пък за 5 мин.се справи.
Но,тогава си чакаха боговете ,ако трябва и 3 часа да си нареждат пъзелите.
Помня,че Юли го нареди,но имаше грешка.Така и инак Стоян беше твърде далеч и финализираха играта.

# 901
Абе ще се помни Мартин поне като първият нърд спечелил игрите.

# 902
Да сравняваме брой спечелени игри.
Леко ми звучиш като продукцията, честно да ти кажа, която от девет кладенеца вода донесе, за да бъде подобрен рекордът му по спечелени битки. 😁
Не можеш да сравняваш несравними неща. В сезона на Момчил имаше повече битки - имаше и битки за спасение, битки на съюзниците. Отделно от това по-лесно е да елиминираш някого в първата фаза, отколкото във втората (говоря за Туньо и Теодора). То дори Мани 1.0 елиминира повече участници от Момчил в тази фаза. Да сравняваме ли Мани с Момчил? 👀 Или Стоян с Туньо? Трите елиминационни на Фифо (едната с отпаднал поради контузия) също бяха в първата фаза. То един Жорко ходи на повече битки и от двамата.
По-важното за мене е, че Юлиян (заедно с Пламен) направи от един вечно губещ отбор машина за победи. Дори на Наско му дойде сила и желание за игра и започна да тича по арената, а не да се разхожда. Щеше да се удави Юли, но закара траките за първи път чак във втората фаза на резиденцията. Ако я нямаше кутията на Пандора, славяните нямаше да припарят до тази резиденция до края на втората фаза.
Добрин имаше експлозивна сила, но не за дълго време. Именно на силовата част на финалната битка Юлиян го победи... и сам си сметна уравнението.
Юлиян беше по-бърз от Боби (сезон 2) и по-силен от Стоян в Максимал. И не, не съм сигурна, че извадените по калъп от залите за тренировки сегашни участници ще сгънат Юлката.  Особено ако има дадат нещо, което не са тренирали, а трябва да вложат мисъл. 😎
Скрит текст:

# 903
Абе ще се помни Мартин поне като първият нърд спечелил игрите.
Единственото нърд-ско в Мартин са очилата. Може и да има такива наклонности, но към момента не са намекнали за никакви негови особени способности било в информатика, математика, физика ако щеш и в манга. Все пак не всяко IT, пък дори завършило и в Англия е непременно нърд.
От известно време се чудя и друго, понеже преди мен се повдигна темата. Може ли спортист да саботира състезание? Сещам за случаи, когато футболни отбори нарочно падат, за да срещнат по-слаб съперник в следващ етап и редовно отнасят масово критики дори от собствените фенове. Но дори и тези случаи са за "общото благо", а не за личен интерес. Та най-близкото, което ми хрумва е да продадеш мач на черно тото, все за пари иде реч в крайна сметка. А това е едно от най-презрените действия във всеки вид спортно състезание и няма оправдание за мотивите ти. Може и да съм крайна, ще са ми любопитни и други гледни точки.

# 904
Ама всеки нърд щеше да знае, че най-смъртоносното животно е комарът, пък наш Мартин-не! Отделно неговият университет не е най-типичният избор за нърд или някой с изявени знания

# 905
Да сравняваме брой спечелени игри.
Леко ми звучиш като продукцията, честно да ти кажа, която от девет кладенеца вода донесе, за да бъде подобрен рекордът му по спечелени битки. 😁
Не можеш да сравняваш несравними неща. В сезона на Момчил имаше повече битки - имаше и битки за спасение, битки на съюзниците. Отделно от това по-лесно е да елиминираш някого в първата фаза, отколкото във втората (говоря за Туньо и Теодора). То дори Мани 1.0 елиминира повече участници от Момчил в тази фаза. Да сравняваме ли Мани с Момчил? 👀 Или Стоян с Туньо? Трите елиминационни на Фифо (едната с отпаднал поради контузия) също бяха в първата фаза. То един Жорко ходи на повече битки и от двамата.
По-важното за мене е, че Юлиян (заедно с Пламен) направи от един вечно губещ отбор машина за победи. Дори на Наско му дойде сила и желание за игра и започна да тича по арената, а не да се разхожда. Щеше да се удави Юли, но закара траките за първи път чак във втората фаза на резиденцията. Ако я нямаше кутията на Пандора, славяните нямаше да припарят до тази резиденция до края на втората фаза.
Добрин имаше експлозивна сила, но не за дълго време. Именно на силовата част на финалната битка Юлиян го победи... и сам си сметна уравнението.
Юлиян беше по-бърз от Боби (сезон 2) и по-силен от Стоян в Максимал. И не, не съм сигурна, че извадените по калъп от залите за тренировки сегашни участници ще сгънат Юлката.  Особено ако има дадат нещо, което не са тренирали, а трябва да вложат мисъл. 😎
Скрит текст:

Да, да.Точно аз съм продукцията🤣 Точно аз, който от първи сезон обяснявам, че са големи некадърници и грам не вярвам в някакви техни някакви грандиозни замисли, защото нямат капацитета за такива неща.То и Алекса като влезе при сините и ги превърна в машина за победи.И то сам.По тази логика е по-велик. Меренето на победи дойде от твърдението как Юлиян бил изпращан постоянно на битки.Сега се оказа, че в следващите сезони има много повече битки.Точно така е, и освен това са и доста по трудни. В първи сезон ако имаше толкова много халки и производните му щяха още да си седят на арената.Хубаво, нека е най-велик според вас Юлиян, но приемете, че има и други мнения.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 19:25 от biglubo

# 906
  • София
Сещам за случаи, когато футболни отбори нарочно падат, за да срещнат по-слаб съперник в следващ етап и редовно отнасят масово критики дори от собствените фенове. Но дори и тези случаи са за "общото благо", а не за личен интерес.

Е, обективно - първият саботаж беше за "общото благо" - всички от племето знаеха за плана, без Благой и Кралев, и го одобряваха. Искаха да се отърват от Кралев, но ако е с имунитет, то от другия дразнител Благой.

Като цяло за саботажите съм си казвала мнението - в професионалния спорт съм против, но в игра, като тази и щом не е забранено - няма лошо. Против съм избирателното издаване от страна на продукцията, това ме дразни. Или да мълчат за всички или да издават всички.

# 907
То хубаво ама в тоя сезон стана игри на саботажа. Има конспиративна теория, че не само последната номинационна битка, а и първата са саботирали двамата умника. Преди това колко още пъти са го правили, поне 2 са заявявали гласно, а колко други тихомълком? Просто се превърна в пародия предаването само и само двама младежа да си избият на спокойствие комплексите от неудовлетвореност в живота. Повечето хора гледат заради мерене сили на арената, а не кой колко умее да хитрува и да си постига личните изгоди.

# 908
Айде на неделния стенд ъп комеди 'игри на неволята"

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:18 от pinko

# 909
Рени и Павел от "Дръзките" в момента са на финала на "Къщата на инфлуенсърите" - на живо от Арена 8888. Също и Георги Янков и Верислав Туджаров от предишните сезони.   Водещите бъзикнаха Павел "Ти не си ли в изолатора, бе" Grinning
Скрит текст:

Рени защитава Жорко.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:16 от diziler

# 910
  • Stockholm
Жорко явно винаги стига до финал. Но май и той е вечно втори.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:22 от silsto

# 911
Освен кастинга какво се очаква в тоя ЕП. че е два часа.

# 912
Оф само като ѝ чух носовия глас на зловила и ми призля. Нямам намерение да я гледам. Ще се осведомявам от тук.

# 913
Възможно ли е днес да направят сливането?
Два часа са достатъчни за две битки.

# 914
Една и съща игра с различни правила. Сега ще обикалят, ако не вкарат тухла. Вчера беше друго.
Предлагат амулет на кастинг битка. Има ли някой който да мисли, че Дробчо ще загуби?
Ами двойни стандарти, липса на правила. Дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт