💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 53 969
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 915
Огърлицата дано я спечели Добри.Виолета дошла на забавление на Арената.То с такива думи и аз не бих заложила на нея.

# 916
Много смешно ми стана, когато Добрин предупреди претендентката да внимава с катинарите SatisfiedSatisfiedSatisfied Явно е било такъв скандал, че още им държи влага Smiley

# 917
Докато върви предаването по телевизията и тук няма нито един коментар 15 мин? WTF is going on? Тази вечер темата не лети.

# 918
  • София
Баба ви Виолета нещо е поръждясала..
Добрин има ли право постоянно да се обажда и да дава акъл??

# 919
Ми кво да пишем в този епизод-две скучни участнички със същата игра от снощи.Няма ги племената ,няма стратегиите-скукаа

# 920
Тъкмо да кажа, че Добри вика за първи път за някой и му дава правилен акъл Simple Smile

# 921
Аз съм за мацката. Виолета е тромава. Никога не съм я харесвала.

# 922
Жорко явно винаги стига до финал. Но май и той е вечно втори.
Ехее, майка му е симпатична

# 923
  • София
Аз пък за първи /и предполагам и последен/ път викам за Виолета. Искам Добрин да си изгуби грошовете и да играе без тях, така ще стане по-интересна играта. Много ми е любопитно да видя и Мартин дали ще го спаси, ако се наложи, дали приятелството им ще издържи това "изпитание".
Обаче Виолета играе много куцо, точно както си може, не вярвам да успее да бие, въпреки че и претендентката не е кой знае колко добра. Измъчена работа е цялата игра, то взе да се стъмва вече.

П.П.: Майката на Жорката е много готина мацка, миналата година я даваха, когато имаха видео от родителите. Пожелавам му поне този формат да спечели, като не успя в ИВ!

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 21:20 от Reinа

# 924
Еми при такива съперници какво да пишем. Виолета си е тежка и тромава, на години вече , не знам къде е тръгнала. Преди също не ставаше, сега е още по-зле. Който и да е отсреща ще е победител, трябва чудо да стане. То и тази дето уж ще влиза не става за мен, тромава е също, не ми харесва , издиша от една -две обиколки. Но за залога бива...то по-зле от Виолета не знам кой трябваше да извикат. Много са зле от продукцията, явно други не се навиват или нарочно заради този са я сложили накрая на игрите да спечели наградата. Ми..единият взе парите на Стан , този и той трябва нещо да вземе. След тези саботажи така да ме дразнят и вече всичко ми боде в очите. Да си бяха играли играта , да не саботират, имаха сили , подготовка и изобщо...ама с тези номерца и това побутване явно на продукцията...то трябва да си сляп.

# 925
Виолета май го е играла това с чукчето. Затова е въведено това с обиколките, както си е по принцип.

# 926
Тоя Добрин е доста неприятен. Толкова мърморене отзад, че е като бял шум...

# 927
Вера ,къде са я избирали ,за сега е тотал щета.Добри и вика ,че силно удря ,ама тя си продължава в същия дух.

# 928
Защо няма Хималайска стълбичка? Щеше да е забавно...

# 929
Виолетка много секси, евала.

Общи условия

Активация на акаунт