💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 53 955
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 930
Верчето е жив кахър.
За Виолета съм.

# 931
Имам спомени, че бабето е играла и доминото.

# 932
Тая Вера е ужасно зле.Не стига,че физически не кой знае какво,ами и грам мисъл няма

# 933
  • На Изток от Рая
Тази Вера е тотал щета, не знае къде е и какво прави. Ако по някаква случайност спечели, я виждам от първите отпаднали

# 934
  • София
Божкееее, откъде го изкопаха това чудо бе?! Верче, Верче, да си беше стояла на пилона...

# 935
Мъжа ми тъкмо извика на телевизора: "трай си бе, селяк".

# 936
Нали нямат право да им подсказват? Димо беше казал, че ще има наказание ако подсказват по време на играта

# 937
Е защо му разрешават на Добрин да подсказва какво да прави момичето, преди на една игра дадоха наказание на Рълев за някакво еднократно подсказване /вече не помня кой беше тогава на кастинг битка/.

# 938
Нали нямат право да им подсказват? Димо беше казал, че ще има наказание ако подсказват по време на играта

Наказание има за който не го бута продукцията.

# 939
Мартин се опита да обясни на Рълев как да помни кои кофички е вдигнал и дадоха наказание на Рълев.

# 940
  • На Изток от Рая
Ами то момичето е толкова зле, че явно на никой не му се занимава с него и за това са решили, че Добрин може да ѝ подсказва😀

# 941
Е защо му разрешават на Добрин да подсказва какво да прави момичето, преди на една игра дадоха наказание на Рълев за някакво еднократно подсказване /вече не помня кой беше тогава на кастинг битка/.
Мартин подсказваше на Рълев

# 942

Наказание има за който не го бута продукцията.
Е нали и Марто го "бута"продукцията,защо тогава наказаха Рълев
Мисля,че Марто беше на тази кастинг битка

# 943
  • София
Вера Хитова да си беше взела акъла ли на тая битка, ако изобщо има нещо различно от паяжини в главата. Направо е потресаващо зле на трасето, никаква мисъл не вкарва. Но който няма глава, има крака, какво да се прави. Щом Виолета успя да я настигне, че и задмине, не е добре работата, не знам къде е тръгнала да участва с тоя капацитет. То само със силни ръце не става.
Хайде, стискам палци на Виолета!

# 944
  • София
Виолета има широко място между две плочки и май няма да стане падането на първата плочка.
Играли са до тъмно. Smile

Общи условия

Активация на акаунт