Постоянно се караме откакто имаме бебе

• 5 571
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
А не става ли просто да го помолиш. Моля те, имам нужда малко да се разнообразим...и обсъждате кога и как.
Също, моля те, включи се в..., защото съм доста преуморена.
Никой не обича да го хокат постоянно, дори, когато е гузен.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 19:13 от СлънцеЛунаВъздухОгънВода

# 91
Форумът решава всички проблеми. Вече е в сила обичайната схема: оплакване - даване на насоки от съфорумки и посочване на грешките - авторката се явява да набие канчетата на съфорумките, че нещо не са доразбрали, заедно с едно ехидно "ха-ха" - заключение, че собственият й мъж, за разлика от тия на съфорумките, е прекрасен. Къде другаде има толкова бърза и ефикасна семейна терапия, м?!

# 92
Вие като не сте правили секс, други са правили. Без да са тигрици.
Просто пик на хормони. Що се чудите?

Непорочно сме заченали ще знаеш 😛

# 93
Форумът решава всички проблеми. Вече е в сила обичайната схема: оплакване - даване на насоки от съфорумки и посочване на грешките - авторката се явява да набие канчетата на съфорумките, че нещо не са доразбрали, заедно с едно ехидно "ха-ха" - заключение, че собственият й мъж, за разлика от тия на съфорумките, е прекрасен. Къде другаде има толкова бърза и ефикасна семейна терапия, м?!
По принцип хаха-то го сложих за съвсем различно нещо ,а именно че мъжа ми помага,когато кажа че ще му дам детето иначе ,а не за ехифност към вас. Но явно има хора които не разбират😄. Ако мислите да се заяждате няма смисъл да пишете тук . Аз не се заяждам с вас ,не го правете и вие . Не мисля ,че съм неблагодарна и вменявам че трябва да помага с гледането на детето. Това е нормално нещо,все пак и мъжът има отговорности към едно дете,а не само майката.

# 94
Не знам за авторката, но когато аз чета мненията на някои от мъжете във форума и мнението ми за целия мъжки пол пада много.
Иначе мъжете масово си падат егоисти, все гледат са им е лесно, да положат минимума усилия.
Ако го оставиш да се скатава от грижите за детето ще се скатава на макс.
Грозна работа е това за мен.
Връзките са партньорство,  отборна игра, а не дебнене другият да изпадне в уязвима позиция, за да го прецакаме в наша полза.

# 95
Не знам за авторката, но когато аз чета мненията на някои от мъжете във форума и мнението ми за целия мъжки пол пада много.
Иначе мъжете масово си падат егоисти, все гледат са им е лесно, да положат минимума усилия.
Ако го оставиш да се скатава от грижите за детето ще се скатава на макс.
Грозна работа е това за мен.
Връзките са партньорство,  отборна игра, а не дебнене другият да изпадне в уязвима позиция, за да го прецакаме в наша полза.

Точно и вярно казано, аз това имах и в предвид преди малко ...но явно не всеки разбира повечето нападат...

# 96
  • Далечният изток

Не знам защо се правиш, че не разбираш...
Имах предвид след раждането.

# 97

Те така си се заяждат някои...

# 98
Цитат на: Angi752088 link=topic=1711271.msg48907003#msg48907003 date

Като цяло сме млади ,та аз съм на 20.. и
[/quote

Изясни се картинката. Авторката ако в момента е на 20, значи е забременяла на 19. Веднага след като е завършила училище. Ясно е и финансово колко е допринесла в това семейство. Мъжът е жандармерист и е живял доста години сам, значи е на 25 минимум, ако не и по-голям. Носи цялата отговорност, изкарва парите, като приоритет е заложил да си ремонтират жилището. Според мен той е бил с розовите очила в тази история. Вече се е светнал, че жена му не може да си поеме нейния дял от отговорностите. И нормално е ядосан.

# 99

На 10 ден след раждането ли? То тогава от недоспиване не знаеш къде ти е главата, къде са ти краката, за други травмирани органи да не говорим....До три месеца нещата още влизат в норма, няма как да е като преди, после животът си потича.

# 100
  • Далечният изток
Тоест ти по-добре от мен знаеш на кой ден след раждането правих секс?! Доообре...

# 101
Цитат на: Angi752088 link=topic=1711271.msg48907003#msg48907003 date

Като цяло сме млади ,та аз съм на 20.. и
[/quote

Изясни се картинката. Авторката ако в момента е на 20, значи е забременяла на 19. Веднага след като е завършила училище. Ясно е и финансово колко е допринесла в това семейство. Мъжът е жандармерист и е живял доста години сам, значи е на 25 минимум, ако не и по-голям. Носи цялата отговорност, изкарва парите, като приоритет е заложил да си ремонтират жилището. Според мен той е бил с розовите очила в тази история. Вече се е светнал, че жена му не може да си поеме нейния дял от отговорностите. И нормално е ядосан.
Аз това че съм учила не го гледай , работила съм докато съм учила и съм си имала клиенти,бях инструктор , изкарвах си пари и отделно имах и няколко хиляди спестени,с които правихме доста от ремонта😄 така че не е изяснено нищо
Не мога да разбера защо си мислите,че когато е млад човек не може да постигне абсолютно нищо ...

# 102
Тоест ти по-добре от мен знаеш на кой ден след раждането правих секс?! Доообре...

Както и ти за мен знаеш....
Несериозно е да се твърди, че два месеца след раждане най-голямата драма е сексът.

# 103
  • Далечният изток
Ама мен не ме интересува ти кога.
Ти спориш, че не било възможно, аз ти казвам, че е възможно.

# 104
Ама мен не ме интересува ти кога.
Ти спориш, че не било възможно, аз ти казвам, че е възможно.

Кое е възможно? Да ти липсва редовен страстен секс на 30 ден ли?

Общи условия

Активация на акаунт