Генетични и имунологични проблеми - тема 20

• 20 728
  • 554
  •   3
Отговори
# 435
Флебогама вливат в Малинов. 5мг заедно с услугата вливка е към 980лв. Киовиг, което е същото като Флебогама (Октагам е третият еквивалент) вливат в Надежда. Михайлова преди изписваше в Малинов да се влива, сега явно вече не, защото е на ново място. Но не би трябвало да има значение кое е и къде го вливат. Скъпо е, да.

# 436
При нас тъпото е, че ме "изненадаха" с трансфер на ЕЦ този месец и трансферът е в петък...имейла го получих преди час. Вливките се правят 2-3 дни преди трансфер до колкото знам...от Варна сме и трябва да изчакам поне един ден да ми го изпратят, т.е най- рано в деня на трансфера мога да действам. И да изсипя толкова пари за нещо, което даже няма как да приема по схема ми е малко... Меко казано хикс. Направо се чудя какво да правя..

Флебогама вливат в Малинов. 5мг заедно с услугата вливка е към 980лв. Киовиг, което е същото като Флебогама (Октагам е третият еквивалент) вливат в Надежда. Михайлова преди изписваше в Малинов да се влива, сега явно вече не, защото е на ново място. Но не би трябвало да има значение кое е и къде го вливат. Скъпо е, да.

# 437
Замрази ембриона/ембрионите или пропусни вливката. Аз съм фен на замразените трансфери, дават време за такива маневри и за почивка на тялото.

# 438
Замразено е ембриончето, но след биохимична бременност предния път доцентът, при когото съм, реши да пробва на естествен цикъл, вместо да ме стимулира със синтетични хормони. Май ще пропусна вливката този път и се надявам преднизплона да е достатъчен.. Ако вече и този път нещата завършат зле, ще направя всичко по предписание. Този месец просто кофти се наредиха нещата. Благодаря за бързия отговор!

Замрази ембриона/ембрионите или пропусни вливката. Аз съм фен на замразените трансфери, дават време за такива маневри и за почивка на тялото.

# 439
Може и така. Октагама май е модулатор, не супресант, та сякаш може и без него. Иначе щом правиш ЗЕТ на естествен, значи не си приемала хормони и не пречи и да се отложи трансферът. Ти преценяваш. Аз отложих поради неоптимални условия и не съжалявам.

# 440
670лв е флебогамма ,миналата седмица купувах 2 броя
quote author=Berni98 link=topic=1711279.msg50394401#msg50394401 date=1761767641]
Аз получих отговор от проф. Михайлова. Препоръчва преднизолон кортико 5 мг-1 т. дневно и вливане на интравенозен имуноглобулин- Flebogamma DIF -5 гр. Каза Флебогамата да я взема от представител на Фармипорт, но като им напиша името ми излиза профила на фирмата в петел бг.. от къде да им взема контактите? И най- важното - колко струва това чудо? Че видях нещо в интернет от рода на 300+ евро и малко дадох назад..
[/quote]

# 441
Пуснах си назначените изследвания за Th17/Treg/NK, KIR, ANA.
Само че гледайки ценоразписа, очаквах по-висока цена и други услуги.
Това е фактурата. Някой, който е пускал, може ли да провери дали нещо липсва?
Благодаря!

# 442
Това е Любе. Флуоцитометрията показва TH17/Treg/NK

# 443
Lubanik, това е всичко. Аз си пуснах моите в сряда и в момента виждам, че започват да излизат, та се надявам до края на деня да са готови всичките

# 444
  • На изток от Ада
Мацки моля за съвет!
Имам да пускам имунологичните все им се каня...
Сега ще мога Имам пари обаче мм е наистинал.

# 445
  • Sofia
Мацки моля за съвет!
Имам да пускам имунологичните все им се каня...
Сега ще мога Имам пари обаче мм е наистинал.

Е нали ти ще ги пускаш? Какво те бърка ММ? Ти как се чувстваш? Ако си добре и нямаш симптоми бягай да ги пускаш, че ако се лепнеш и ти отидоха още 2-3 седмици след отминаване на симптоматиката. Ако имаш симптоми, изчакай минимум 2 седмици, ако не бягай.

# 446
Излязоха ми едните резултати.
Колко е зле и знаете ли какво следва?

Скрит текст:

# 447
  • На изток от Ада
Еми питам каква е вероятността да съм хванала нещо?  400 лв са все пак.
Като цяло съм добре , но сякаш леко ми пари гърлото...

# 448
  • Sofia
Еми питам каква е вероятността да съм хванала нещо?  400 лв са все пак.
Като цяло съм добре , но сякаш леко ми пари гърлото...
Ако имаш макар и лек дискомфорт - изчакай да премине и пусни 2 седмици след преминаване на всички симптоми. Права си,не са малко пари.

# 449
Момичета, на мен са ми излезнали част от назначените от Михайлова имунологични, все още чакам "Определяне на антинуклеарни антитела в серум".

Ето резултатите на останалите:

Какво е вашето мнение, някой бил ли е с такива резултати?

Общи условия

Активация на акаунт