BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 981
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 505
Гледах Ланеца в “Голямата сестра” беше ми симпатичен и свеж. Не разбрах обаче защо водещата обяви, че е последният епизод за сезона. Защо няма епизоди с Петър, Веселка, Ванеса, Радо, Гого и Паци?

# 2 506
Гледах Ланеца в “Голямата сестра” беше ми симпатичен и свеж. Не разбрах обаче защо водещата обяви, че е последният епизод за сезона. Защо няма епизоди с Петър, Веселка, Ванеса, Радо, Гого и Паци?
Отдавна беше споменала, че ще са само 10 епизода. Явно за толкова е бюджетът / сделката със спонсорите.

# 2 507
Напуши ме на смях, като чух, че е кандидатствал право...щеше да е адвокат със забележителни пледоарии!😏

# 2 508
Жалко, че няма да има подкасти с другите.

# 2 509
Жалко, че няма да има подкасти с другите.
Като се замисля.... те няма и какво да кажат.Скучни образи.

# 2 510
  • SF

Защото са минало-заминало, а идеята на подкаста (на новината) е да бъде "топъл-топъл".
2 дни след края дори и този с Георги е с размит интерес.
Какво да го питат Пацо или Радо? За Радо има около 3 въпроса, свързани с предлагането на брака, но да запълнят 1 час интервю.... няма как. Пламен пък съвсем нищо.
Елена не ги зачеква на тема възпитание и поведение, за да има какво да пита Веселка, освен въпроса за мрежестата рокля и надробеното тегло. На всички тях може да им се направи един общ подкаст с по въпрос-два към всеки.
Петър можеше да е интересен заради отношенията си с Атижа, но веднага след като е напуснал, както се подхождаше с останалите - преди още да са получили подробна информация от външния свят.
Сега вече е късно да разпитват Петър за отношенията му с Атижа. Друго интересува ли ви за Петър, за да му правят подкаст месец, след като е напуснал?

# 2 511
Много е глупаво да има само 10 подкаста. Или да направят с всички или с никой. Искаше ми се да видя епизоди с Веселка, Ванеса и Гого.

# 2 512
# 2 513
В момента при Гала гостуват Гого и Георги.
"Благодаря на моята етност"
Няколко пъти беше обсъдено, че са само 10 епизода. Няма да има с Ванеса и Гого, но друг е въпросът, че можеше да бъде "топъл, топъл", ако бяха записали веднага след излизането им Веселка, Пацо, Петър, че дори и Радо (ако беше качен в събота по обед, следобед).  Но щом договорът е за 10 епизода, ще се ограничим с тези 10 интервюта.

# 2 514
Пацо какво ще го питат? За дъщеря му,той не мисля че може да разкаже много и не вярвам да е интересен.
Гого освен да разкаже на кого какво е обещал
Радо да каже как е решил да се сгоди
Нищо интересно в тези участници.
Можеха да направят с Ванеса да видим колко е по-умна от Беба

# 2 515
Георги в "На кафе", сърдит на целия свят, че не са показали всичко, не показали как пее естрада... и пак "моята етност" (като в "Голямата сестра"), във всяко изречение "пред цяла България".  Благодари на Роксана, че "постна невероятен пост" в негова подкрепа.

До него Гого, който вместо да блесне с по-гладък изказ, оплете се.. и той "страхотно", "уникално", "невероятно", благодаря на майка ми, че ме записа".

# 2 516

До него Гого, който вместо да блесне с по-гладък изказ, оплете се.. и той "страхотно", "уникално", "невероятно", благодаря на майка ми, че ме записа".
Ми нали каза,че ще излезе от предаването по-прост....Сбъдна се Sweat Smile

# 2 517
Хахаха картинка
Акъл море,патки пасе
Интелектуалци

# 2 518
Аз пък се чудя какъв е тоя зор на майка му на Гого да го вкара в Биг Брадър ?! Уж успял, възпитан, реализиран....На такива хора не е нужна известност.

# 2 519
Ми защото му е скучно очевидно. Вероятно и мамин Сашко ергенина затова влезе. Да се разнообразят евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт