BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 011
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 460
С какъв проблем е била Ванеса? Психичен?

# 2 461
JoyJoy
Козметичен. Синдромът на козметичките. (нямам нищо против професията, визирам определено поведение)

# 2 462
Синдромът "Дева Мария"

# 2 463
А Ванеса защо беше вътре със здравословен проблем ? Ако е вярно , че формата не допуска такива…

Може да е анемия

# 2 464

Не споменава каква е диагнозата, но не мисля, че е Анемия. Споменава, че по цялото и тяло е имало синини. От прочетено онлайн може би се касае за Тромбоцитопения.

# 2 465
Тази добре, че се махна рано-рано. Иначе, признавам, че заради изпадналият ѝ вид и истериите ѝ, нямаше да мога да гледам и толкова, колкото гледах. Онази другата с истеричния характер, също съм благодарна, че овреме я разкараха.

# 2 466
И аз така бях отблъсната в началото от тях. Бях на крачка да спра да го гледам заради техните скандали и откровенна агресия. На финала пак ни ги припомниха какви са злобни и лоши (Анджела и Косара)

# 2 467
Може би ако бяха да останат до финала Анджела и Косара нямаше да може да се гледа. Добре че си тръгнаха по-рано

# 2 468
За снимките на Ивоне като млада - във фейсбук се появиха хора, които уж я познават и казват, че на снимките е сестра ѝ, а не Ивоне. Даже твърдят, че там където са момче и момиче заедно, това са Ивоне преди смяната на пола и сестра му.

# 2 469
Е тя сестра и нали била родена с тежко заболяване

# 2 470
Абе, май не трябваше да се изказвам за това. Ако това наистина е вярно, че на снимките е сестра и......
И все пак се съмнявам. Защото не съм видял Ивонне да пие лекарства.

# 2 471
Е то не сме ги виждали и да се къпят

# 2 472
С какъв проблем е била Ванеса? Психичен?
Нз точно , за това ядеше постоянно ….

# 2 473
Абе, май не трябваше да се изказвам за това. Ако това наистина е вярно, че на снимките е сестра и......
И все пак се съмнявам. Защото не съм видял Ивонне да пие лекарства.
Е, защо да не се изказваме. Обсъдихме всеки всякак, не виждам защо Ивоне да прави изключение. Аз имах същите предположения, без да твърдя, че я познавам. Ама аз съм си филмарка и обичам разни мистерии, плот-туистове и разкази с неочакван край.
Детенцето в средата си е тя, но реално детските лица в тази възраст нямат изразен полов диморфизъм, това, че е с кукла също не означава нещо съществено. Въобще около всички снимки може да се развият доста теории. Но на мен най-забавно ми стана, когато тя ни в клин,  ни в ръкав изтърси пред Месечков, че името Рей, което си е избрала, става и за женско, и за мъжко. Естествено, може и да е нямала това предвид и "транс" излъчването ѝ да е плод на естетичните интервенции.

# 2 474
Марио: "Искам да се подложим с Ивонне на детектор на лъжата, за да видим кой казва истината"

Общи условия

Активация на акаунт