BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 877
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 700
В Марио келепир няма. Нейните безумни понякога прически  само един коафьор умее да ги чорли.
И за това няма да ѝ послужи Марио
Марио е наблегнал на мъжките прически.
Веднъж съм ходила в подобен салон, и чоекът ме подстригваше с машинка и гребен (дълга коса). Те се срастват с машинките си някак.  Може Капанов да го е насочил натам, защото за мъже по-малко фризьори има, но Капанов не е предвидил арабското нашествие около Мария Луиза, там има много улички барбер до барбера. Така, че спокойно, и за мъже има. Арабите също са много добри в бръсненето на брадите.

Веселка тук много ми харесва:
Скрит текст:

# 2 701
Арабите също са много добри в бръсненето на брадите.
Те са най-добрите, ако питаш мене. Араби, турци, кюрди, перси... за мъжки прически, бради, вежди и т.н. нямат равни.
И не се съгласявам с твърдението "за мъже по-малко фризьори има". Но.... мое мнение и наблюдение Wink

# 2 702
Извинявайте, че се включвам в стара тема, но гледам, че тук прехвърчат искри относно мъжката любов в църквата и книгите. Аз само ще дам за пример “Името на розата” на Умберто Еко и ще замълча.
И ще допълня, че имам снимка в профил в социалните мрежи от мой празник, на която една от най-близките ми приятелки ме целува, но кадъра е хванат така, че може да изляза и бисексуална.
Исках да кажа, че кой както му се иска, така го чете.
Дали Марио е експериментирал или Ивоне е сменяла пол или партньори е доста семпло да се коментира. Някой беше написал “менте поп” цитирайки реплика от наш известен сериал, но аз доколкото знам за поп трябва попадия. Семинарията не бълва попове на конвейр ама може и да бъркам…

Инфото за братовчедката на Ланеца го пуснах още в първата тема мисля.

Ако направите една справка, победител се “прави” от самите съквартиранти. Ръгнат ли всички срещу някой, си подписват излизането. Думата “ръгнат” не е правописна грешка, а диалект за стадно мислене.

# 2 703
Атижа вече пее ли , пее безсмислиците си в някакъв evelin@klub. Качила клип.
 Форматът бързо ѝ отпуши кариерата.

# 2 704
Майка ѝ на Ати, странно, че  нястояваше  дъщеря и певица да става, ама на Пешо не я дава. А в БГ я пуска да ходи с еднопосочния билет.

Голямата сестра, като спомена по едно време Кардашиан, на Атижето лицето му цъфна от радост, сигурно мислеше, че ще си говорят за нещо по-познато.

# 2 705
На Гала ѝ личи много когато не харесва госта си, но днес беше просто грозна история.
Не знам дали си личеше в случая, държеше се нормално. Но със сигурност си личеше когато Недялко (Нидялку от Ямбол) гостуваше в НА КАФЕ. Това беше някакво хейтърско интервю, хаха.  И Гала, и съводещите тогава щяха да го разкъсат. Буквално му се подиграваха.

# 2 706
 И Марио какво сега? Няма да харчи парите ли, реши да си живее както преди, разплака се даже. И той е много объркан. Радвам се, че Кристи му е подала ръка, явно трудно му е било да излезе. Кристи е интелигентно момиче иначе, слушах я при Голямата сестра, умни неща говори и... знае български.

# 2 707
Някой ходил ли е в неговия салон?
Мъжът ми се постригваше в първия му салон, той тъкмо се беше върнал от Шотландия, прекрасно момче, винаги усмихнат, винаги поздравява, говори, и винаги в салончето имаше една тумба приятели. Тия чалгаджии го смазаха вътре.

# 2 708

Марио е критикуван най-вече заради поведението му - заради огромния контраст между религиозните ценности, които изповядва, и разни други крайни изяви, с които "заблестя". Вече дали трябва да затворим едното око заради тежкото му минало, е отделен въпрос.

По горещите въпроси - не виждам какъв е проблема да се нищят темите по много страници. За мен голям плюс на риалити шоутата е точно, че провокират дискусии, че извеждат на вниманието на обществото проблеми и теми, които иначе биха останали неосветени.

Миксираните усещания в тази тема ми правят впечатление. Не само, следя и социалните мрежи.

Защо Марио иска да обяснява за какво ще използва парите - може би чете какво пишем. И затова иска да е прозрачен.

100 000 лева са напълно достатъчни, не само за ремонт на баня, но и за програма за заетост на младежи в неравностойно положение. Аз самия съм пример за такива неща, имам в биографията си няколко програми за младежи в неравностойно положение [няма да навлизам в подробности за личния си живот].

Теглил кредит, за да подпомогне салона си - да, много бизнесмени и млади предприемачи теглят големи кредити. Това се прави с цел да се развие бизнеса им, не всеки в България е роден със сребърна лъжица в устата си.

Сега, благодарение на формата Марио има шанс не само да изплати дължимите суми на банката, но и да получи известно количество клиентела в салона си. Моя приятелка, както писах по-рано е била в салона му, знае какво и как прави той.

Марио не е " фалшив поп". Моля Ви, имайте уважение към българските свещеници. Аз лично познавам такива и мога да Ви кажа, че живота на повечето от тях никак не е лек. Да не зачеквам до каква степен е вярващ българина, какво и как се дарява на църквите, как живеят материално свещениците и съпругите / децата им.
Не е проста работа, само това ще кажа.

Кръщава дете, иска да е кръстник - това е нормална, православна традиция. Аз самия бях кръстен като възрастен и имам кръстница.

За какво ще използва парите - не е нито моя, нито чужда работа.

Лъжел - не е нито моя, нито чужда работа.

Много сериозно се съблюдава антиреклама в този форум.

Пак споменавам, приятел, болен от Шизофрения ми каза, че заболеваемостта е между 8 - 12 %. Това е значително по-нисък процент на заболеваемост при наличие на генетични фактори.

Нека бъдем обективни. Да се намесваме в чуждия живот и да изказваме теории е хейт от наша страна.

# 2 709
Защо Марио иска да обяснява за какво ще използва парите - може би чете какво пишем. И затова иска да е прозрачен.
Да, няма си друга работа, ще чете БГ мама.
Да си харчи неголямата сума както намери за добре. Изобщо не е длъжен да обяснява на никого.

# 2 710
При излизане от такава къща не си ли първоначално в шок? Както викаше Виктор трябва да се учиш да пресичаш улиците..., телефон не ти трябвало.
Марио изглежда притеснен нещо, още не е свикнал,  усетил е народната любов на феновете. И това му е по-голямата награда.
Хората, които са получили нещо, някой им подал ръка, винаги помнят и за признателни. И искат после да подадат и те на някой. Да върнат жеста. Марио на всяка дума за тези дечица говори. Ще им дава занаята, както Капанов на него е дал.
За хазарта каза, че доброволно се е отлъчил и няма да го допуснат в игра.

# 2 711
" На кафе" съм гледала няколко пъти за последните години и то от скука От толкова време Гала е водеща, че май вече и е трудно да симулира интерес към гостите си. Видимо отегчена и коства големк усилия, да задържи "дежурната усмивка" пред тях, без значение кои са. С Марио съвсем се отпусна. Той изглеждаше толкова притеснен, защото те се държаха с него като обвиняем на разпит, вместо да го предразположат като гост.
Марио трябва да разбере, че не е длъжен да дава обяснения на всеки, който го попита за парите от наградата. Достатъчно е да каже, че все още не е решил какво ще прави с наградата на интервютата и толкова. Негово право е да си промени мнението във всеки един момент, защото парите са само и единствено негови. Коментари тук от сорта, че трябва да му се търси сметка за наградата, че е комарджия, че някой се чувствал излъган за банята и тн, не мисля че са сериозни. Едва ли някой ще отиде при непознат, че и на работното му място, за да му се скара за какво си харчи парите.
За Ивонне мисля, че не си разказа драмите, защото не отиват на образа, който си е създала. Ясно и е, че това може да бъде използвано срещу нея, както се случи с Марио. Не че е толкова важно каква е причината, тя има право да не споделя проблемите си. Но пък Марио впечатли колко смирено изтърпя всички обиди, които му се стовариха след тези откровения. Радвам се, че спечели. Само той и Теодора се представиха добре, но за съжаление тя изгоря покрай Виктор.

# 2 712
Тук вече започва да се злоупотребява с употребата на думата хейт. Да си го кажем на български - омраза.

Не мисля и не вярвам, че някой тук особено го вълнуват Марио, Ланеца, Косара-Кошмара, Веселка и т.н., че чак да изпитва омраза към тях. Някакви си там от екрана, които скоро ще бъдат забравени и изместени от новите риалити герои.

В правото сме си обаче да коментираме, когато някой не ни харесва, направил ни е с нещо негативно впечатление. И не е нужно някой да ни задава тон кого да харесваме и кого не, още повече защо, да ни се обясняват мотиви, обстоятелства и прочие, един вид да ни изправя моралните компаси. От проповеди и молитви също нямаме нужда.

Защото всъщност се получава точно обратният ефект и става едно безкрайно безсмислено дърлене и оригиналничене.

elix, Purple Heart

# 2 713
Аз пък се чудя Веселка дали се върна в Кауфланда. Не ме интересува Марио как ще си похарчи парите.

# 2 714
Гала не се казва Галина, а Галя. Това обаче не е толкова съществено, коментарите в профила на “На кафе” са заслужени. Това интервю беше страшно непрофесионално, обидно и просташко. Блажев толкова си може, не знам защо го бутат навсякъде и се прави на възпитан, забавен и интелигентен. Кой нормален човек ще го пита как така е правил секс в гардероб?! На Гала вече не й се занимава с предаването, но е вързана да издържа мъж, майка, дъщеря и вече внуче. Цялата концепция на предаването през последните годините е направена така, че тя да се занимава около час за целия ефир. Забелязвам, че все по-често си позволява да отсъства от работа, което преди 10г. беше невъзможно да стане. Като не й се работи може да напусне, а като стои на екран, то поне да бъде професионалист в ефир.

Общи условия

Активация на акаунт