Отказва да обуе зимни обувки

• 1 519
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ако ми е много важно да е с ботуши - или обуваш тях, или не излизаш. Точка. Ако не ми е важно, пък на мен не ми е, бих обяснила, че навън е студено за маратонки, но в крайна сметка ако иска, нека ходи с тях. И като сме навън постоянно ще обяснявам как му е студено на краката, как те искат да са с ботушите и ще му посочвам всички други хора със зимни обувки Grinning
Сигурно съм лош родител, ама имам две поотгледани донякъде, на 7г и 5г са и честно казано въпреки всички малки и големи битки през годините, сега са едни разбрани и приятни девойки 😁 Малката си носи ботушите сутрин за градина, ама като ще излизаме за игри обува маратонки все още. Каката сложи боти двата пъти като валя сняг в София, иначе и тя си ходи с маратонките. Както и ние с баща им, де.

# 31
Аз пък водя в магазина, предлагат ми 2-3 модела, обувам ги едни след други на малките крачета и оставам детето да избере кои иска да купим.
Между другото, ходи само с т.нар. "боси обувки ", номер по-големи за зимни, тъй като имат доста дебел пълнеж, отделно слагам и по-дебел чорап.
Може би трябва да опитате и такива? Може да са по-удобни и за Вашето дете.
Има и бюджетни  Simple Smile

# 32
Някои ботушки са така направени, че при ходене събуват чорапите. Да не би това да е проблемът, но детето да не може да го опише? Ние два пъти на такива улучвахме и наистина не е приятно.

# 33
Аз съм забелязала, че събуването на чорапите се получава ако са по-големи ботушите. Даже моите старите ми бяха леко големи и на мен ми се събуваше чорапа, сега съм със същия модел, но са ми точни и го няма този ефект.

Общи условия

Активация на акаунт