⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 26 917
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Като сте на лекарска вълна, препоръчайте моля кардиолог и очен лекар за възрастен по ЗК.

# 676
  • Под Слънцето
Ре ге , тва ли е?

https://aptekamedea.bg/a-tserumen-sol-2ml-h-10

# 677
  • Варна
Като сте на лекарска вълна, препоръчайте моля кардиолог и очен лекар за възрастен по ЗК.
Очен по ЗК в очна болница - др Андреев, др Бояджиев, др Шехеров. За кардиолог не знам…

# 678
  • Варна
Веднъж съм ходила при кардилога Гюзелев, след прочетени добри отзиви.
беше преди 2 г. и тогава работеше със ЗК. Записах си час през супердок.
Доволна съм, но съм била само на едно посещение, без оплаквания.
Трябваше да ми се направи ехокардиография и той я направи, плюс ЕКГ.

Плюс още един глас за очния Андреев.

# 679
  • In transit
Последно родителите ми ходиха при д-р Севдалина Чонкова и бяха много доволни от прегледа и отношението.

# 680
кардиолог-д-р Белчева, работи по каса, мисля, че има и научна титла, не съм сигурна. Изключително внимателна и пунктуална, абсолютно всички възможности изследва и обсъжда, щателен преглед, допълнителни направления дава друг специалист при нужда. Като се има предвид, че моят проблем не беше особено сериозен, но не остана нещо непроверено.

# 681
Как се казва или къде се намира магазина за пердета на Колхозния?

# 682
  • Варна
Гюзелев,може би е най добрия кардиолог във Варна,но много се чака за час.

# 683
Глас и от мен за Гюзелев, но не знам, дали работи по ЗК.

# 684
Очен - д-р Йордан Андреев.

Кардиолог - д-р Йордан Киряков.

# 685
Купували ли сте и откъде фъстъчен КРЕМ? Няма в Лидл, Кафл, Булмаг. И всички магазинчета, които обиколих и продават подобни неща, имат фъстъчено масло, но не и крем...

# 686
Купували ли сте и откъде фъстъчен КРЕМ? Няма в Лидл, Кафл, Булмаг. И всички магазинчета, които обиколих и продават подобни неща, имат фъстъчено масло, но не и крем...
https://valnuts.bg/product/fastuchen-krem/

Тази марка преди се предлагаше в Булмаг. Ако искаш им се обади и попитай дали инат продукти във Варна.
Иначе като написах в Гугъл фъстъчен крем ми излезе продукт на Суитплюс, те имат няколко магазина в града.

# 687
https://valnuts.bg/product/fastuchen-krem/

Тази марка преди се предлагаше в Булмаг. Ако искаш им се обади и попитай дали инат продукти във Варна.
Иначе като написах в Гугъл фъстъчен крем ми излезе продукт на Суитплюс, те имат няколко магазина в града.

Мерси. Дааа, на Суит плюс вчера гледах целия асортимент в Булмаг, само фъстъчен крем нямаше Joy

# 688
  • ВАРНА
Този крем съм закупувала от аутлета на "Суит +"на улица Радост.

# 689
  • Варна
Този крем съм закупувала от аутлета на "Суит +"на улица Радост.

Добре ли е зареден този магазин и дали работи в събота?

Общи условия

Активация на акаунт