Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 218
  • 693
  •   1
Отговори
# 615
Обичам да подарявам практични подаръци.
Обичам да получавам всякакви подаръци, важен е жестът.

# 616
Обичам да подарявам и получавам като подарък книги, бижута и козметика.

# 617
Много обичам да подарявам и да получавам хубави парфюми, комплекти с душ гел, кремове, лосион за тяло.

# 618
  • София
Обичам да получавам подаръци като шоколадови бонбони, торти и други неща за хапване. Иначе трудно ще улучат какво харесвам, а не обичам подаръци, които ще стоят някъде захвърлени. Аз също предпочитам да подаря бутилка с алкохол или луксозна бонбониера.

# 619
Най-много обичам да подарявам подаръци, които мога да споделя с човека, на когото са подарени. Например подарявам екскурзия на мъжа ми и отиваме заедно.

# 620
Радвам се на всякакви подаръци , но с годините се радвам да се съберем цялото семейство. А аз обичам да радвам с различни подаръци и винаги има нещо ръчно направено

# 621
Обичам да подарявам персонализирани подаръци и да получавам подаръци изненада.

# 622
Обичам скъпи подаръци Simple Smile Обичам да одарявам такива, които ще бъдат харесани.

# 623
Напоследък предпочитам да купувам козметика за подарък (кремове,серуми или такива подаръчни комплекти), като по-рядко декоративна козметика. Често избирам и кухненски дребни уреди,защото това може да бъде от необходимост, според мен. В крайни случаи подарявам пликче със сума пари, ако преценя, че може да не уцеля вкуса на човека.
Предпочитам да получавам интересни комплекти, свързани с козметика, или гифт карта, защото не обичам да се претрупвам с неща. Blush Hug

# 624
Обичам да подарявам подаръци,но повече се усмихвам когато получавам:)
Напоследък повече ми харесва да получавам бижута от хора ,които ме познават и познават вкусът ми
На 12.12 имам рожден ден и очаквам да бъда приятно изненадана

# 625
  • Sofia
Обичам да подарявам и получавам коледни сетове, коледни календари и ваучери за определена сума.

# 626
  • Пловдив
Подаръците, които подготвям за Коледа, се стремя винаги да съдържат (и) коледна тематика. Другото, което съобразявам, е да подхожда на човека, който ще го получи, за да е максимално гарантирано, че ще  му е нужно и ще се ползва.
Съответно и на такъв тип подаръци се радвам и аз, но най-много се радвам на изненадата.
Светли празници!

# 627
Много обичам да получавам подаръци , но обичам и да подарявам.
Предимно избирам преживявания злото ще бъдат запомнени , книги и хубав шоколад .

# 628
  • in Wonderland
Обичам да подарявам практични подаръци.
Обичам да получавам всякакви подаръци, важен е жестът.

# 629
  • Далечният изток
Подарявам най-често бижута, шалове, чанти, ваучери за козметика, масаж. Различни подаръци според това, какво харесва човекът и какво му е нужно. Обичам да получавам всякакви подаръци, стига да са от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт