Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 032
  • 1 286
  •   2
Отговори
# 270
Някой има ли впечатления от мъжките екипи на Адидас които да са за високи момчета около 192 см. Сина ми израстна и повечето дрехи по магазините му са къси на ръцете и краката. Grinning

# 271
Някои дали има това яке откакто го споделихте тук не мога да спра да го мисля. Дали топли и дали много тежко:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/blauer-usa/prehodno-palto-20833255?utm_m … _campaign=product

# 272
Някой има ли впечатления от мъжките екипи на Адидас които да са за високи момчета около 192 см. Сина ми израстна и повечето дрехи по магазините му са къси на ръцете и краката. Grinning
  На повечето спортни за високи младежи пише trapped. Стигат малко под прасеца.

# 273
Под прасеца? Това е късо пак...

# 274

Големи привилегии, мхм! Утре чакам пратка за колежката. Чак ме е страх какво г@вно ще излезе отвътре!

---

NNenkova, това се лекува само като поръчаш и пробваш.

---

Иначе да похваля тези кожени кецове на Конверс. Гледам изкарали сте ботушите. Аз още с тях карам. На 63 лв бяха лятото
https://www.aboutyou.bg/p/converse/niski-botushi-s-vrazki-chuck-taylor-7146656
Скрит текст:

# 275
Някои дали има това яке откакто го споделихте тук не мога да спра да го мисля. Дали топли и дали много тежко:

https://m.aboutyou.bg/p/blauer-usa/prehodno-palto-20833255?utm_m … _campaign=product
Не препоръчвам яке с такъв състав. 50/50. Не оправдава цената си, перата са евтини и не топлят, твърди са на пипане, възможно е и да боцкат през хастара. Не на последно място нямат хубав обем, а след няколко пранета съвсем. По-тежки са спрямо тези с повече пух в състава си, но това е относително и зависи от модела /ципове, копчета.../ и лицевия плат. Ако не сте носила подобно ще ви се стори леко.
Търсете минимум 70/30 пух/пера, че даже и от там нагоре.
Аеро, точно преди 2дни свалих кожените Конвърс.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 17:52 от •mimoza•

# 276
Благодаря ви много за отговорите. Следя отзивите ви и знам, че сте спецове на тема якета. 😀 ще дебна някое друго 😊

# 277
Имам поръчки от 28 и 29ти и нито една не мърда. Някой от вас има ли от тези дати, имате ли движение?

# 278
  • Пловдив
Имам поръчки от 28 и 29ти и нито една не мърда. Някой от вас има ли от тези дати, имате ли движение?
Имам от 29.11, 30.11 и 01.12 и всичките са в процес на обработка.

# 279
  • Бургас
4 имам от 28 всички са изпратени

# 280
Две от 28-ми и двете утре ще са при мен

# 281
И моите якета утре са при мен. От 28.11.

# 282
  • гр. София
Здравейте, дами, след няколко месеца отсъствие пак съм тук!

Мислех, че имам достатъчно якета, но явно съм в грешка.

В петък в София беше студено и валеше, хем сняг и се топеше. Ии аз точно тоя ден на банкет. С рокле и ботушки и ни подходящо яке, ни палто!

https://m.aboutyou.bg/p/khujo/prehodno-palto-simmie-19612848?utm … _campaign=product

Може ли мнение за тези якета? Тежки ли са, обемни ли са?

Гледам и пак такива дълги на marikoo. Пишеше някъв отзив, че е тежко. Navahoo имам едно по-тънко и е супер, но тези дебели и големи са ми тъмна индия, защото никога не съм притежавала.

Като цяло не нося много дебели якета, защото ако съм в градския транспорт умирам от жега и се потя. Но искам по-дълго яке ако изляза с рокля, пола или просто по-фини дрехи и завали мокър сняг или зимен дъжд да не ме намокри. Не знам дали обясних добре. 😁

С малко закъснение да кажа и аз още нещо Simple Smile
Преди няколко месеца си взех (за първи път от ученическите си години насам (а това е доста отдавна Simple Smile Simple Smile Simple Smile )) яке. Аз зимата ходя с палта. Но реших, че все пак ще ми е нужно и яке за пътуване в студения сезон. По принцип не харесвам този тип якета, защото обезформят тялото, стоят ми като дебели кюнци, а пък с късите ми мръзнат задните части. Но нямах избор. Гледах, гледах и издебнах намаление на това:

https://www.aboutyou.bg/p/faina/zimno-palto-13947165

Понеже наистина нямам опит с този тип дрехи, мислех, че може да не топли достатъчно, защото на пипане не е чак толкова дебело, а на вдигане е леко. Обаче миналия уикенд водихме домочадието на коледен базар в Крайова, където уж беше тихо време, но вечер си ставаше мразовито. Ами не ми беше изобщо студено. Висока съм 169 см. и якето ми идва току до под коляното. Качулката е доста широка, не прилепва по главата, т.е. ако има фризура, няма да се сплеска. Предната част на качулката може да се загъне назад, за да не пада много над лицето. Джобовете са дълбоки, а заради колана се придава все пак някаква форма на тялото.
С други думи, доволна съм. Е, оставам си верен фен на вълнените палта Simple Smile

# 283
Тъкмо щях да пиша някой вече да се похвали с нещо хубаво получено. Дано няма нищо объркано и всички сте доволни, че ми писна от тези драми вече /моите си/. Ще чакам значи утре.

# 284
  • гр. София
Аеро, отвратително е това, което за пореден път се случи с твоя поръчка. Изключително непрофесионално отношение, просто е възмутително!

Общи условия

Активация на акаунт