Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 138
  • 422
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Първото ми Барби!

# 226
Любим подарък ми беше бяло плюшено мече. В кутия. Бях малка, вадих го, гушках го и пак го прибирах вътре. И така поне 2 години.

# 227
Помня куклата, голяма колкото мен тогава.Вървяща.По- късно в годините подстригана и гримирана от мен.

# 228
Родителите ми бяха подарили кухня за барбита - още си я пазя.

# 229
Любимият ми коледен подарък е кукла русалка от Дядо Коледа.

# 230
Мечтаният си подарък получих в детската градина от Дядо Мраз , беше х кукла Мими и плачеше.

# 231
  • Ямбол
Кукла, подарена от родителите ми.

# 232
дек. 2024, 13:20 ч.
Любимият ми коледен подарък беше говореща и ходеща кукла. Дядо Мраз ми хо подари 😄

# 233
Моите родители винаги са ми подарявали хубави подаръци за Коледа. Много ми е трудно да кажа кое точно ми е било най-любимо. Тази година най-хубав подарък е нашето кученце.
Сега се старая за моите деца и искрено се забавлявам понякога с желанията им.

# 234
  • София
Най-любимият ми коледен подарък е първият ми фотоапарат, подарен от родителите ми.

# 235
Любимият ми коледен подарък беше едно сиамче преди повече от 25 години. Баща ми ми го донесе в джоба на палтото си...вече и двамата ги няма...

# 236
Да,мама и татко говореща кукла в детската градина

# 237
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
Никога няма да го забравя разбира се.Бях на 9 г.,много обичах коне и исках една конкретна книга.Майка ми не ми я купуваше по финансови причини,но за Коледа ме чакаше под елхата.Никога не съм се радвала повече на неочакван подарък."Фюри" се казва,още я пазя,за един страхотен черен мустанг 🐎🖤🎄.

# 238
  • София
Любим подарък беше една голяма кукла булка.

# 239
Кученце от мъжът ми

Общи условия

Активация на акаунт