Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 141
  • 422
  •   1
Отговори
# 240
Кукла и книжка за оцветяване от Дядо Мраз.

# 241
раждането на сина ми на 31.12.

# 242
Плюшена играчка Simple Smile Получих колет от момиче, което не познавам и една сладка плюшена играчка.

# 243
Кукли, подарък от родителите ми.

# 244
Плюшено мече от приятелка на майка ми.

# 245
  • София
Любимият ми подарък от детството е касов апарат, чиято ласа се отваряше с копче и можеше да издава звук като уж маркираш баркод.

# 246
Най-желания подарък ми беше домашен любимец. Много исках да си имам домашен любимец от малка и един ден за 18 годишният ми рожден ден, моят приятел ми подари- декоративен заек. Стар спомен но винаги ще го помня.❤️

# 247
С този въпрос ме накарахте да се замисля и да се върна назад във времето. Като си припомня всяка Коледа от детството. Толкова топъл и мил спомен, който продължава да се случва и до днес. Най- любимия и желан подарък за преди 21 години е кучето, което много исках. Казваше се Лъки, порода Ши цу и ми го подариха мама и тате! ♥

# 248
Най- любимият ми коледен подарък в нематериален аспект е детенцето ми, както и предложението за брак от съпруга ми.
А в материален- ще запомня първия си подарък от дядо Коледа в детската градина- шевна машина, с която творях дрешки за куклите.

# 249
Най-любимият ми коледен подарък, който получих беше шейна и апрески, подарени от дядо Мраз в детската градина, т.е. моите родители.

# 250
Да, първият ми компютър, който чаках и се молех на родителите ми две години.

# 251
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Най-най- любимият ми подарък е била кукла Нина. Майка ми използвала кръщелната ми рокличка за да направи рокля за нея. Знам, че ми е била подарък за първата нива година. Предполагам от родителите ми.
Следващият най-любим вече помня как получих от дядо Мраз в детската градина. Роял! Малък, звучеше ужасни, но за мен беше райска музика. Така исках да се науча да свиря като човека от коледния концерт!
Не ми се получи. С пеенето още по-малко, но играчката си обичах и пазех.

# 252
Любимия ми подарък беше кукла Барби,заедно с къща за нея.

# 253
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? - една кукла, висока към 70 см. руса като мен Simple Smile
 Кой ви го подари? - Дядо Мраз, тогава така беше, но до ден днешен си пазяя този подарък и си спомням кой, как и защо ми го е дал.

# 254
Първата ми кукла с огромна синя рокля беше най-любимият ми подарък, подарен от рпдителите ми.

Общи условия

Активация на акаунт