Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 142
  • 422
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Първата ми кукла Барби, купена от родителите ми. Simple Smile

# 256
  • burgas
Първата ми кукла ,плачещеща с биберон

# 257
  • София
Помня любимия коледен подарък.  Но ги носеше Дядо Мраз. На музикалният конкурс "Златният Орфей" участва деветгодишната норвежка поп-певица Анита Хегерланд. Аз много харесвах песните й. Подариха ми грамофонна плоча с песните й. Много бях впечатлена от това лъчезарно и талантливо момиче.

# 258
Най-любимият подарък, който съм чакала с нетърпение, беше къща за кукли Relaxed подарък от дядо Коледа в детската градина Simple Smile

# 259
Любимият ми подарък беше когато бях в детската градина от дядо Коледа,който ми донесе бременна кукла Барби:)

# 260
Помня, разбира се, бях дете по време на комунизма и винаги ще помня как Дядо Мраз ми донесе кукла.

# 261
Любимият ми коледен подарък беше колело.

# 262
  • Велико Търново
Най желаният подарък - едно портативно радио, което ползвай дълги години след това. От Дядо Мраз тогава. Simple Smile

# 263
  • Димитровград
Най-любимият ми коледен подарък беше кукла-булка. Казваше се Снежана.

# 264
Първото колело, подарено от родителите ми.

# 265
  • София
Бях на 8 години и получих мечтаната кукла от Дядо Мраз, т.е. мама!

# 266
Голяма кукла с руса коса и красива рокля като принцеса.

# 267
Любимият ми коледен подарък беше говореща и ходеща кукла. Дядо Мраз ми хо подари 😄

# 268
Любимия ми коледен подарък беше конструктор Лего когато бях на 6. Още си го пазя 🩷

# 269
Спомням си ! Бях в детската градина и дядо Коледа ми донесе кукла Барби с дрехи Simple Smile Много мил детски спомен

Общи условия

Активация на акаунт