Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 135
  • 422
  •   1
Отговори
# 210
Голям плюшен овен - от мама.

# 211
Една година в детската градина получих играчка детска шевна машина. Спомням си, че наистина шиеше и дълго я ползвах за дрехите на куклите. Joy

# 212
Първата ми кукла Барби с руси къдрави коси и светеща в тъмното рокля на звездички. От дядо Коледа беше.

# 213
По времето на Дядо Мраз си спомням как получих един пъзел, с четирите сезона. От тогава съм голям фен на пъзелите и предадох това и на моите деца. Иначе подаръка беше от приятелско семейство и до ден днешен им го припомням като се видим 😀

# 214
  • Elhovo
Една кукла булка- мама и тати.

# 215
Спомням си една Коледа, като дете. Подаръците се оказваха под елхата, в моментите  в които не бях в стаята и обикновено се случваше веднъж за вечерта. Но тази Коледа, илизах 3 ПЪТИ от стаята и трите пъти имаше и още, и още подаръци и бях най-щастлива!

# 216
  • Plovdiv
Най-любимият ми коледен подарък беше едно тефтерче с катинарче от Дядо Коледа, разбира се, помня го до ден днешен. Много обичах и тези коледните пакетчета с шоколадов дядо Коледа, мандаринка, шоколадова шишарка и орехчета.

# 217
Подаръкът,който си спомнам с много топлина е топло палтенце подарено от мама и татко.

# 218
  • София
Да, помня - кукла Барби! Подарък от Дядо Коледа!

# 219
  • Плевен
У нас винаги се е празнувала Коледа.Любимият ми коледен подарък един пеещ и светещ пумпал.Беше опакован с лъскава зелена хартия и голяма панделка.

# 220
Любимият ми коледен подарък беше книгата "Емил от Льонеберия", препрочитах я десетки пъти и бях очарована от въображението на малкия пакостник и способността му да се справя с всякакви ситуации. Накрая книгата съвсем се окъса и разпадна и моите родители ми купиха нова.🙂

# 221
Помня този мечтан подарък от Дядо Коледа-много хубава кукла Барби

# 222
Пътуване в чужбина от приятеля ми ✈️

# 223
Най-любимият ми подарък бяха ролери, когато бях дете. Тогава подаръците носеха магичност и бяха много желани и чакани от мен.

# 224
Като мил спомен ми е останал един подарък - голям, надуваем делфин. Като се събудих сутринта, той стоеше над главата ми, върху раклата. Много му се зарадвах и този спомен се е запечатал в съзнанието ми вече толкова години. Беше оставен вечерта от майка ми, чакала е да заспя. Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт