Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 133
  • 422
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Детска медицинска чанта от родителите ми. Бях на 10-11 години и много я обичах.
Надявам се за тази Коледа със съпруга ми да си подарим двете малки човечета, които засега пазя на топло в корема ми.

# 196
Като малка много исках кукла, която да може да плаче, да се смее и да яде. Невероятен подарък беше и ми го подари Снежанка ( сестра ми се беше преоблякла като нея и естествено аз се хванах, още помня когато я попитах къде е дядо Коледа тя каза че е при съседското дете ) много бях щастлива и още си пазя куклата Simple Smile

# 197
Цветнокожа кукла "Гинка", никой не помни кой и беше дал името.

# 198
Ходеща кукла, преди над 35 години, ама още я помня Simple Smile

# 199
Най-любимият ми подарък от детството беше един говорещ папагал играчка. Подариха ми го мама и татко, но тогава вярвах, че е от Дядо Коледа. Голяма еуфория беше.

# 200
Да, детско розово пиано от майка ми.

# 201
Спомням си едно детско пиано, което получих от родителите ми, когато бях на 6 години.  Скачах от радост и вълнение и ми беше дълго време най-любимата играчка.

# 202
Най- любимия ми подарък беше Уокмен. Навремето беше супер хит.

# 203
Кукла от родителите ми.

# 204
  • София
Най-любимият и дългочакан подарък беше кукла Барби. Писах писма на дядо Коледа 3 години поред и на третата получих мечтаната кукла 😊

# 205
Най-любимият ми коледен подарък е може би една кукла, голяма почти солкото мене. Беше от родителите ми.

# 206
Кукла Барби. Мечтаех за нея. И когато я получих беше Нон - стоп в ръцете ми. От родителите ми.

# 207
Най-любимият ми коледен подарък от детството беше колело , много го исках , подари ми го дядо Коледа .😊
А най-невероятният подарък е дъщеря ми , родена 2 дни след Коледа. ❤️

# 208
Най-любимият ми коледен подарък беше кон на Барби. Спомням си, че сестра ми искаше кола на Барби, и дядо Коледа ни беше оставил под елхата кола с ремарке с кон вътре Gift Heart

# 209
Кукла. От дядо Мраз Grinning

Общи условия

Активация на акаунт