Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 130
  • 422
  •   1
Отговори
# 180
Количка с кукла! Едно време бяха рядкост.... Носталгия!!!

# 181
Спомням си как с нетърпение чаках Коледа и Нова година и се надявах да получа шоколадово яйде и банани, нещо което дъщеря ми няма как да разбере и оцени, защото може да види всеки ден. А любимият и чакан подарък беше ходеща кукла, която пазя и до днес. Донесе ми я Дядо Мраз.

# 182
Да, семейна спа почивка, моят мъж ми го подари .

# 183
  • In Neverland
Ооо помня и как, много исках една каляска с кончета и кукла вътре. Сума време мрънках на нашите да ми я купят и те все ми отказваха, докато на коледа не я намерих под елхата ☺️ Еххх, мили спомени.

# 184
  • София
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
Естествено, че го помня: беше една плюшена играчка Мини Маус с бели гащи и опашка която излизаше от тях. Спях с нея, носех я буквално навсякъде. Кръстих я със звучното име Минка и си я пазя до днес. Подариха ми я през 1987 година едни приятели на родителите ми от Западна Германия с които се бяха запознали на Златни Пясъци. Спомням си, че заедно с нея в кутията имаше бонбони Моцарт, Киндери, бонбони Mamba и Haribo, които никога през живота си не бях виждала. Не знам на кое повече се зарадвах - на бонбоните или на играчката Laughing

# 185
Най-големият подарък е дъщеря ми.Направих си го аз Simple Smile

# 186
Малка плюшена играчка "слонче" от баща ми!

# 187
Златна книга с Български народни приказки, подарена ми от родителите ми... пазя я и до днес над 30 години.

# 188
  • Варна
Папагали от вуйчо ми ❤️

# 189
Да, кукла Наташа преди много години от родителите ми. ❤️

# 190
Музикална ютия от баба

# 191
Видео касета с филма Титаник. Подарък от родителите ми. Обожавах тази видео касета, която ме направи изключително развълнувана.

# 192
Помня бебе в корито и торбичка с лакомства от Дядо Мраз. Знаех, че не е истински, но подаръка му много ме зарадва.

# 193
Любимия ми коледен подарък беше една плюшена панда, която тогава беше по-голяма от мен

# 194
Къщата на Барби

Общи условия

Активация на акаунт